2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

günaydın kızlar, ben bugün biraz şaşkınım. Sabah doktor kontrolüm vardı, öncelikle geçen hafta yaptırdığım beta değerlerine baktı. pazartesi 23, çarşamba 146, cuma 353 dü değerlerim. çarşamba günkü değerimi görüp ikiz olabilir dedi, sonra cuma değerini gördü sanırım anlıkmış dedi. ultrason ile muayene edelim dedi normal ultrsasonda göremedi, vajinal ultrason ile kontrol etti. işte kese, keseler orda dedi. iki adet kese göründü kızlar, henüz net ikiz diyemezmişiz zaman içerisinde biri gelişip diğeri vücuttan atılabilirmiş ama şuan için nur topu gibi iki adet kesem var

haftaya çarşamba kalp atışlarının duyulması muhtemel dedi, tekrar randevu verdi ama ben aklımda bunca soru işaretiyle haftaya kadar nasıl beklicem

canım soru işaretiyle kafanı meşgul etme bekle ne güzel ikiz olmasını istersen sevindirici birşey senin için hayırlısı olsun:)

Ayyyy maşallah size. İstiyorsan eğer ikiz çoooook güzel. Ben olsam sevinçten deli olurdum sanırımmmm.

Canım bugün kan verecek misin sen?
BİR GÜN DAHA BEKLEYECEĞİM canım tam emin olmak için test yaptım dün ama bir şey çıkmadı kasıklarımda ağrı var şimdi de bir batma hissettim ama bilemiyoru canım yarını bekleyeceğim kan testi de emin olayım

Daha çıkmaz idrarda sanırım. Hadi hayırlısı o zaman yarına ne kaldı

Ayyy gün sayıyorum okulun kapanmasını 15 de bitiyor sonra sıkıcı Toplantılar ve 24 nde Türkiye'ye uçuyorummm bursla baya sıcak yaaa... Bide arkadaşlar geceleri karnım çok ağrıyor adet gibi eşimi uyandırıp ovalamasını istiyorum var mıydı böle olan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…