Uzanmış yatıyor minnoşun :))yatay oldu sanırım ama 8 hafta 4 günlükken gittiğim:)
ayyy evet yaa sağlıklı değince testler aklıma geliyor sende bir daha ki gidişine yapılcak dimi 2 li testBenimde tercihim yok ama eşim kız istiyor biliyorum :) benimde içime erkek gibi doğuyor arada. Sağlıklı olsun o yeter bana
ayyy evet kafası uzantıları bile hafifi belliydi artık haftaya inşallah iyice heryeri olur:)Uzanmış yatıyor minnoşun :))
Evet canım 12. Haftada yapılacak,stres yapma ya iyi çıkacak merak etme :))ayyy evet yaa sağlıklı değince testler aklıma geliyor sende bir daha ki gidişine yapılcak dimi 2 li test
Elini kolunu görürsün haftaya kocaman olmuştur o şimdi :)ayyy evet kafası uzantıları bile hafifi belliydi artık haftaya inşallah iyice heryeri olur:)
ayyyy inşallah canım yaaa ense kalınlığı en önemli ya biraz ipucu veriyor o konuda testten önce ense kalınlığı ölçücek bakalım yaa hayırlısı :)Evet canım 12. Haftada yapılacak,stres yapma ya iyi çıkacak merak etme :))
ayyy bebeklerimiz var içimizde yeşimmmm arada unutuyorum ama canlı var hemde eşimizden sevdiğimizden :)Elini kolunu görürsün haftaya kocaman olmuştur o şimdi :)
canım soru işaretiyle kafanı meşgul etme bekle ne güzel ikiz olmasını istersen sevindirici birşey senin için hayırlısı olsun:)günaydın kızlar, ben bugün biraz şaşkınım. Sabah doktor kontrolüm vardı, öncelikle geçen hafta yaptırdığım beta değerlerine baktı. pazartesi 23, çarşamba 146, cuma 353 dü değerlerim. çarşamba günkü değerimi görüp ikiz olabilir dedi, sonra cuma değerini gördü sanırım anlıkmış dedi. ultrason ile muayene edelim dedi normal ultrsasonda göremedi, vajinal ultrason ile kontrol etti. işte kese, keseler orda dedi. iki adet kese göründü kızlar, henüz net ikiz diyemezmişiz zaman içerisinde biri gelişip diğeri vücuttan atılabilirmiş ama şuan için nur topu gibi iki adet kesem var
haftaya çarşamba kalp atışlarının duyulması muhtemel dedi, tekrar randevu verdi ama ben aklımda bunca soru işaretiyle haftaya kadar nasıl beklicem
günaydın kızlar, ben bugün biraz şaşkınım. Sabah doktor kontrolüm vardı, öncelikle geçen hafta yaptırdığım beta değerlerine baktı. pazartesi 23, çarşamba 146, cuma 353 dü değerlerim. çarşamba günkü değerimi görüp ikiz olabilir dedi, sonra cuma değerini gördü sanırım anlıkmış dedi. ultrason ile muayene edelim dedi normal ultrsasonda göremedi, vajinal ultrason ile kontrol etti. işte kese, keseler orda dedi. iki adet kese göründü kızlar, henüz net ikiz diyemezmişiz zaman içerisinde biri gelişip diğeri vücuttan atılabilirmiş ama şuan için nur topu gibi iki adet kesem var
haftaya çarşamba kalp atışlarının duyulması muhtemel dedi, tekrar randevu verdi ama ben aklımda bunca soru işaretiyle haftaya kadar nasıl beklicem
ben dün yaptım ama bir şey çıkmadı olumsuz mu düşünsem5 gün oldu bugün gecikeli ama cuma ve cumartesi idrar testi yaptım pozitif çıktı hatta resmini atmistim buraya:)
ben dün yaptım ama bir şey çıkmadı olumsuz mu düşünsem
BİR GÜN DAHA BEKLEYECEĞİM canım tam emin olmak için test yaptım dün ama bir şey çıkmadı kasıklarımda ağrı var şimdi de bir batma hissettim ama bilemiyoru canım yarını bekleyeceğim kan testi de emin olayımCanım bugün kan verecek misin sen?
BİR GÜN DAHA BEKLEYECEĞİM canım tam emin olmak için test yaptım dün ama bir şey çıkmadı kasıklarımda ağrı var şimdi de bir batma hissettim ama bilemiyoru canım yarını bekleyeceğim kan testi de emin olayım
Çoook sağol canım inş şu üç Ay'ı atlatırsam sanırım hamilelik sevincini yaşayacagımgözün aydın canımmm:)
Gözünaydın canımm,Sağlıkla geçirirsiniz inşallah tüm zamanları :)Çoook sağol canım inş şu üç Ay'ı atlatırsam sanırım hamilelik sevincini yaşayacagım
Şimdi versende çıkmaz zaten,acele edip boşuna üzme kendini. 4 gün daha sabret :)Son 8 gün ofyaaaa çokkk kan veresim var ama 4 gün kalaya kadar beklemem dayanmam lazımmm(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?