2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Gözünaydın canımm,Sağlıkla geçirirsiniz inşallah tüm zamanları :)
Amin inş sende canım... Böyle sevinemiyorum bile... Sadece emin olana kadar hayal kurmaya korkuyorum sonrada rabbim ne kurar buyurduysa o olacak diyorum teslim olmaya çalışıyorum

Amin inş sende canım... Böyle sevinemiyorum bile... Sadece emin olana kadar hayal kurmaya korkuyorum sonrada rabbim ne kurar buyurduysa o olacak diyorum teslim olmaya çalışıyorum
Çok iyi anlıyorum canım seni.. Ama hergün bu düşüncelerle geçmiyor.. Bidahaki kontrolünde daha rahatlayacak için :) inşallah herşey yolunda gidecek olumlu düşün tadını çıkar

hoşbuldum canım o kadar yoğunumki kafamı dahi kaşıyacak vakit bulamıyorum.sabırsızlıkla bat tarihini bekliyorum bakalım.sen nasılsın canım:)
ne zaman bat arkadaşım hayırlı haberlerini alırsın inşallah

bende iyiyim şükür canım sıcaklar iyi bastı bunaltıyor bu gün

R rzombie canım çok sevindim senin adına gerçi ikiz büyütmek zordur ama çok sevimli oluyorlar benim olsa çok sevinirdim hayırlı olsun arkadaşım
Ysmdfn esoes1919 ultrason resimlerinize baktım minik mucizelerinize maşallah bebeğin rahim içinde yerleştiği yere göre bir cinsiyet teoremi var bebek ultrason resminde sagdaysa erkek soldaysa kız deniyor benim oğlum hep sagdaydi ilk gördüğüm andan beri ama sizin resimlerden karar veremedim ortalamis sanki yaramazlar :)

6-7 haftalıkta oluyor o,sonra büyüyünce ortalıyor:)) bi önceki ultrason fotosuna bak ekledim :))

Eklentiler

• image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 50
6-7 haftalıkta oluyor o,sonra büyüyünce ortalıyor:)) bi önceki ultrason fotosuna bak ekledim :))

Bu fotoya ve bu teoreme göre erkek gibi duruyor canım tabi ne kadar doğruluk payı vardır bilinmez :))

Daha çıkmaz idrarda sanırım. Hadi hayırlısı o zaman yarına ne kaldı
çıkmaz heralde erken sonuç gösteren değildi zaten testim onun için çok moral bozmak istemedim yarın sabahtan giderim perşembeye sonuç çıkar bakalım artık 2 gün daha sıkacağım dişimi

çıkmaz heralde erken sonuç gösteren değildi zaten testim onun için çok moral bozmak istemedim yarın sabahtan giderim perşembeye sonuç çıkar bakalım artık 2 gün daha sıkacağım dişimi

Canım bozma zaten moralini bu kadar erken negatif çıkması çok normal inşallah perşembe günü alırsın güzel haberi

arkadaşlar hamileliğin ilk aylarında dudak kuruması dudak çatlaması oluyormuydu 4-5 gündür çatladı dudaklarım neredeyse kanayacak acıyor

ne zaman bat arkadaşım hayırlı haberlerini alırsın inşallah

bende iyiyim şükür canım sıcaklar iyi bastı bunaltıyor bu gün
Benim bat 13 haziran canim.bir iki gundur karnim agriyo sanki adet olacakmisim gibi bilmiyorum agrilar baslayinca uzuldum aslinda yine olmadi dedim ama bakalim.bu sefer karaliyim gunum gecmeden asla test yapmayacagim sonra cok hayal kirikligi olyor canimvalla bizim buralara daha sicak gelmedi hala hirkalarla duruyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…