Evet yesimcim tam ara verdigimde bebegim benimle oldu rast geldi superrrÇalışmayan arkadaşlar,bunun kıymetini bilin :) uzun zamandır ilk kez evde yalnız kaldım,galiba bu yüzden sevinç patlaması yaşıyorum
Amin inş sende canım... Böyle sevinemiyorum bile... Sadece emin olana kadar hayal kurmaya korkuyorum sonrada rabbim ne kurar buyurduysa o olacak diyorum teslim olmaya çalışıyorumGözünaydın canımm,Sağlıkla geçirirsiniz inşallah tüm zamanları :)
Keyfini çıkar evde olmak süper :)Evet yesimcim tam ara verdigimde bebegim benimle oldu rast geldi superrr
Çok iyi anlıyorum canım seni.. Ama hergün bu düşüncelerle geçmiyor.. Bidahaki kontrolünde daha rahatlayacak için :) inşallah herşey yolunda gidecek olumlu düşün tadını çıkarAmin inş sende canım... Böyle sevinemiyorum bile... Sadece emin olana kadar hayal kurmaya korkuyorum sonrada rabbim ne kurar buyurduysa o olacak diyorum teslim olmaya çalışıyorum
Keyfini çıkar evde olmak süper :)
yok canım benim bat 13 haziraz bekliyorumcanım oldunmu adet
hoşbuldum canım o kadar yoğunumki kafamı dahi kaşıyacak vakit bulamıyorum.sabırsızlıkla bat tarihini bekliyorum bakalım.sen nasılsın canım:)hoşgeldin arkadaşım nasılsın görünmüyorsun
olabılır:))yok canım benim bat 13 haziraz bekliyorumbaşkasıyla karıştırdın galiba canım
ne zaman bat arkadaşım hayırlı haberlerini alırsın inşallahhoşbuldum canım o kadar yoğunumki kafamı dahi kaşıyacak vakit bulamıyorum.sabırsızlıkla bat tarihini bekliyorum bakalım.sen nasılsın canım:)
6-7 haftalıkta oluyor o,sonra büyüyünce ortalıyor:)) bi önceki ultrason fotosuna bak ekledim :))R rzombie canım çok sevindim senin adına gerçi ikiz büyütmek zordur ama çok sevimli oluyorlar benim olsa çok sevinirdim hayırlı olsun arkadaşım
Ysmdfn esoes1919 ultrason resimlerinize baktım minik mucizelerinize maşallah bebeğin rahim içinde yerleştiği yere göre bir cinsiyet teoremi var bebek ultrason resminde sagdaysa erkek soldaysa kız deniyor benim oğlum hep sagdaydi ilk gördüğüm andan beri ama sizin resimlerden karar veremedim ortalamis sanki yaramazlar :)
6-7 haftalıkta oluyor o,sonra büyüyünce ortalıyor:)) bi önceki ultrason fotosuna bak ekledim :))
çıkmaz heralde erken sonuç gösteren değildi zaten testim onun için çok moral bozmak istemedim yarın sabahtan giderim perşembeye sonuç çıkar bakalım artık 2 gün daha sıkacağım dişimiDaha çıkmaz idrarda sanırım. Hadi hayırlısı o zaman yarına ne kaldı
Hayırlısı diyelim artık :) sağlıkla büyüsünde cinsiyeti öğrenince bakarız artık doğrumu değilmi :)Bu fotoya ve bu teoreme göre erkek gibi duruyor canım tabi ne kadar doğruluk payı vardır bilinmez :))
çıkmaz heralde erken sonuç gösteren değildi zaten testim onun için çok moral bozmak istemedim yarın sabahtan giderim perşembeye sonuç çıkar bakalım artık 2 gün daha sıkacağım dişimi
hayırlısı canım RABBİM HEPİMİZİN YANINDA BANA DA NASİP ETSİN BEKLEYECEĞİM PERŞEMBEYİCanım bozma zaten moralini bu kadar erken negatif çıkması çok normal inşallah perşembe günü alırsın güzel haberi
Allah güzel haberler almayı nasip eder inşallah.çıkmaz heralde erken sonuç gösteren değildi zaten testim onun için çok moral bozmak istemedim yarın sabahtan giderim perşembeye sonuç çıkar bakalım artık 2 gün daha sıkacağım dişimi
AMİN CANIM CÜMLEMİZEAllah güzel haberler almayı nasip eder inşallah.
Benim bat 13 haziran canim.bir iki gundur karnim agriyo sanki adet olacakmisim gibi bilmiyorum agrilar baslayinca uzuldum aslinda yine olmadi dedim ama bakalim.bu sefer karaliyim gunum gecmeden asla test yapmayacagim sonra cok hayal kirikligi olyor canimvalla bizim buralara daha sicak gelmedi hala hirkalarla duruyoruz.ne zaman bat arkadaşım hayırlı haberlerini alırsın inşallah
bende iyiyim şükür canım sıcaklar iyi bastı bunaltıyor bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?