Baak burda minnoş :)
8 hafta 4 Günlük iken
Günaydın canım. Çok yorma kendini ama. Bebişi de gördüm büyümüş maaşallah :) Benim akıntım da kurudu regl olucam sanırım. Bebek yok belli ki. Ovulasyon da olmadı zaten.
ben dün yaptım ama bir şey çıkmadı olumsuz mu düşünsem
Çalışmayan arkadaşlar,bunun kıymetini bilin :) uzun zamandır ilk kez evde yalnız kaldım,galiba bu yüzden sevinç patlaması yaşıyorum
Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Günaydın arkadaşlar dün çıktı kan sonucum arayarak öğrendim 5 hafta 2 günlük hamileyim beta hcg 1000 çıkmış maşallah beklemiyordum bukadar çok sevindim hemen babamlarla doktor aramaya başladık durumumuz Özele yetmiyordu ama bulamadım iyi bir doktor devlette ve içime sinmedi ve beni dogurtan doktorum varmış aradık konuştuk çok şaşırdı elimde doğan şimdi hamilemi diye 5 gün daha bekle belli olsun öyle gel dedi fazlada pahali değilmiş sürekli doktorum da hazir şimdiden ve cok mutluyuz ya içimde bebeğimiz var susam tanesi kadar çok tuhaf mükemmel birsey inşallah bende sizin gibi gorebilirim Bebeğimi :)
Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
günaydın kızlar,esoes1919 , P PembePaltolu , cnntrm iyi dilekler için teşekkür ederim ama dünden beri pek kendime gelemedim ben :) bir yanım çok ama çok istiyor ama bir yandan da hem maddi hem manevi olarak nasıl olur nasıl bakılır kim bakar diye düşünmeden edemiyorum. neyse eşime söz verdim hayırlısını diliyorum sadece :)
B Becuu tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Benim bat 13 haziran canim.bir iki gundur karnim agriyo sanki adet olacakmisim gibi bilmiyorum agrilar baslayinca uzuldum aslinda yine olmadi dedim ama bakalim.bu sefer karaliyim gunum gecmeden asla test yapmayacagim sonra cok hayal kirikligi olyor canimvalla bizim buralara daha sicak gelmedi hala hirkalarla duruyoruz.
bENCEDE GÜNÜN GEÇMEDEN YAPMA TEST ARKADAŞIM[/QUOT
günaydın canımaynen bende öyle düşünüyorum.
canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun :)Günaydın arkadaşlar dün çıktı kan sonucum arayarak öğrendim 5 hafta 2 günlük hamileyim beta hcg 1000 çıkmış maşallah beklemiyordum bukadar çok sevindim hemen babamlarla doktor aramaya başladık durumumuz Özele yetmiyordu ama bulamadım iyi bir doktor devlette ve içime sinmedi ve beni dogurtan doktorum varmış aradık konuştuk çok şaşırdı elimde doğan şimdi hamilemi diye 5 gün daha bekle belli olsun öyle gel dedi fazlada pahali değilmiş sürekli doktorum da hazir şimdiden ve cok mutluyuz ya içimde bebeğimiz var susam tanesi kadar çok tuhaf mükemmel birsey inşallah bende sizin gibi gorebilirim Bebeğimi :)
günaydın arkadaşlar ben bişey sorcam bugün adetim bitti benim yumurtlama günüm tam olarak ne zaman oluyor. takvimim diye bi uygulama indirdim 19-25i arası gebelik şansı orta yüksek falan diyor. kafam karıştı adet başlama tarihinden beri 15 gün olarak sayıyor. öyle mi oluyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?