2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ben dün yaptım ama bir şey çıkmadı olumsuz mu düşünsem

Hayır olumsuz düşünme bazilarininki geç yumurtladigi için geç sonuç veriyor ki benim önceki idrarda cikmamisti geçikse bile çıkmadı kanda çıkmıştı

Çalışmayan arkadaşlar,bunun kıymetini bilin :) uzun zamandır ilk kez evde yalnız kaldım,galiba bu yüzden sevinç patlaması yaşıyorum

Biliyorum valla çok güzel birşey evde olmak kendini dinlemek ve kotu oldugunda dinlenmek ve Allah siz çalışanlara sabır ve kolaylik versin

Günaydın arkadaşlar dün çıktı kan sonucum arayarak öğrendim 5 hafta 2 günlük hamileyim beta hcg 1000 çıkmış maşallah beklemiyordum bukadar çok sevindim hemen babamlarla doktor aramaya başladık durumumuz Özele yetmiyordu ama bulamadım iyi bir doktor devlette ve içime sinmedi ve beni dogurtan doktorum varmış aradık konuştuk çok şaşırdı elimde doğan şimdi hamilemi diye 5 gün daha bekle belli olsun öyle gel dedi fazlada pahali değilmiş sürekli doktorum da hazir şimdiden ve cok mutluyuz ya içimde bebeğimiz var susam tanesi kadar çok tuhaf mükemmel birsey inşallah bende sizin gibi gorebilirim Bebeğimi :)

Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Çok teşekkür ederimya canm guzel dileklerin icin amin isteyen herkese nasip etsin inşallah. Heycandan duramiyorum pazartesi nasıl gelecek bilmiyorum inşallah hersey yolundadir görmeyi okadar çok istiyorumki nasıl birsey çok merak ediyorum cikcakmi cikmicakmi bütün gün kafamda bunlar var

günaydın kızlar, esoes1919 , P PembePaltolu , cnntrm iyi dilekler için teşekkür ederim ama dünden beri pek kendime gelemedim ben :) bir yanım çok ama çok istiyor ama bir yandan da hem maddi hem manevi olarak nasıl olur nasıl bakılır kim bakar diye düşünmeden edemiyorum. neyse eşime söz verdim hayırlısını diliyorum sadece :)
B Becuu tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Amin inşallah canım teşekkür ederim buarada bende seni tebrik ediyorum Allah hayırlısı neyse onu verir ve rizkinida verir hiç düşünme bizimde durumumuz iç açıcı değil pek ama bebek rizkiyla gelirmiş inanıyorum buna inşallah öyle olucak hiç düşünme nasıl olcak diye Allahin bir bildiği vardır inşallah sağlıkla kucağına alirsin sende:)

bENCEDE GÜNÜN GEÇMEDEN YAPMA TEST ARKADAŞIM

canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun :)

günaydın arkadaşlar ben bişey sorcam bugün adetim bitti benim yumurtlama günüm tam olarak ne zaman oluyor. takvimim diye bi uygulama indirdim 19-25i arası gebelik şansı orta yüksek falan diyor. kafam karıştı adet başlama tarihinden beri 15 gün olarak sayıyor. öyle mi oluyor ki?

CANIM ADETİN BİRİNCİ GÜNÜNDEN BAŞLA 14-19 GÜNLER ARASI YUMURTLAMA GÜNLERİDİR KADINLARIN GENEL OLARAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…