- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Günaydın arkadaşlar dün çıktı kan sonucum arayarak öğrendim 5 hafta 2 günlük hamileyim beta hcg 1000 çıkmış maşallah beklemiyordum bukadar çok sevindim hemen babamlarla doktor aramaya başladık durumumuz Özele yetmiyordu ama bulamadım iyi bir doktor devlette ve içime sinmedi ve beni dogurtan doktorum varmış aradık konuştuk çok şaşırdı elimde doğan şimdi hamilemi diye 5 gün daha bekle belli olsun öyle gel dedi fazlada pahali değilmiş sürekli doktorum da hazir şimdiden ve cok mutluyuz ya içimde bebeğimiz var susam tanesi kadar çok tuhaf mükemmel birsey inşallah bende sizin gibi gorebilirim Bebeğimi :)
canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun :)
inşallah canım :)Çoook sağol canım inş şu üç Ay'ı atlatırsam sanırım hamilelik sevincini yaşayacagım
ayyy benim diğer ultrasona baktımda soldaymış sonra diğerinde ortaya gelmiş bilemedim bende yani:)@rzombie canım çok sevindim senin adına gerçi ikiz büyütmek zordur ama çok sevimli oluyorlar benim olsa çok sevinirdim hayırlı olsun arkadaşım
@Yesimakmnesoes1919 ultrason resimlerinize baktım minik mucizelerinize maşallah bebeğin rahim içinde yerleştiği yere göre bir cinsiyet teoremi var bebek ultrason resminde sagdaysa erkek soldaysa kız deniyor benim oğlum hep sagdaydi ilk gördüğüm andan beri ama sizin resimlerden karar veremedim ortalamis sanki yaramazlar :)
TEBRİK EDERİM ARKADAŞIM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR BEBİŞİNİ İNŞALLAH
günaydın canım:)allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahGünaydın arkadaşlar dün çıktı kan sonucum arayarak öğrendim 5 hafta 2 günlük hamileyim beta hcg 1000 çıkmış maşallah beklemiyordum bukadar çok sevindim hemen babamlarla doktor aramaya başladık durumumuz Özele yetmiyordu ama bulamadım iyi bir doktor devlette ve içime sinmedi ve beni dogurtan doktorum varmış aradık konuştuk çok şaşırdı elimde doğan şimdi hamilemi diye 5 gün daha bekle belli olsun öyle gel dedi fazlada pahali değilmiş sürekli doktorum da hazir şimdiden ve cok mutluyuz ya içimde bebeğimiz var susam tanesi kadar çok tuhaf mükemmel birsey inşallah bende sizin gibi gorebilirim Bebeğimi :)
teşekkür ederim canım onun üstüne 2 hafta daha bitti bakalım RAbbim nasip ettiyse kocamannn olmuştur şimdi:)Ayy masallah buda cook güzel ya küçücük bişeyler :) çok guzeel
ayyy benim diğer ultrasona baktımda soldaymış sonra diğerinde ortaya gelmiş bilemedim bende yani:)
canım evet ama büyüdükçede sanki ortalanmış :)HAREKET HALİNDE KUZUN DEĞİŞMESİ YERİNİN NORMAL GÜZELİM
günaydın canım:)allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
olmaz hiç birşey sen içini ferah tut.anın tadını çıkar sen artık bir anne adayısın herşeyin güzelce keyfini çıkarGünaydın tekrardan sanada canım tesekkur ederim amin inşallah şuanda susam tanesi kadar sanırım okuduğum kadarıyla uzun bir yolculugumuz var inşallah bir sorun olmadan geçer :)
teşekkür ederim canım onun üstüne 2 hafta daha bitti bakalım RAbbim nasip ettiyse kocamannn olmuştur şimdi:)
ben adet bittikten sonra diye hesaplıyordum ayy o zaman geçen ay boşuna stres yaratmışım kendimeCANIM ADETİN BİRİNCİ GÜNÜNDEN BAŞLA 14-19 GÜNLER ARASI YUMURTLAMA GÜNLERİDİR KADINLARIN GENEL OLARAK
ben 7 haftalıkken gitmiştim ssonra iki hafta sonra çağırdı 9. hafta da . sonra da hafta ya salı işte randevum 3 hafta geçti aradan 12. haftada 2 li yapılsın diye çağırdı işte canımAyy ne güzel çok okuyorum bende hızla buyuyormus bebeklerimiz oyüzden şaşırmam 2 haftadaki değişimine buarada doktor kontrolleri kaç haftada bir oluyor ve hep aynımıdır değişirmi sıklığı ?
ortaya gelmiş dimi:)İlki ve iki hafta sonrası
evet gözle görlür şekilde büyümüş maşşallah:)ortaya gelmiş dimi:)
olmaz hiç birşey sen içini ferah tut.anın tadını çıkar sen artık bir anne adayısın herşeyin güzelce keyfini çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?