2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

TEBRİK EDERİM ARKADAŞIM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR BEBİŞİNİ İNŞALLAH

ayyy benim diğer ultrasona baktımda soldaymış sonra diğerinde ortaya gelmiş bilemedim bende yani:)

günaydın canım:)allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

günaydın canım:)allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Günaydın tekrardan sanada canım tesekkur ederim amin inşallah şuanda susam tanesi kadar sanırım okuduğum kadarıyla uzun bir yolculugumuz var inşallah bir sorun olmadan geçer :)

Günaydın tekrardan sanada canım tesekkur ederim amin inşallah şuanda susam tanesi kadar sanırım okuduğum kadarıyla uzun bir yolculugumuz var inşallah bir sorun olmadan geçer :)
olmaz hiç birşey sen içini ferah tut.anın tadını çıkar sen artık bir anne adayısın herşeyin güzelce keyfini çıkar

teşekkür ederim canım onun üstüne 2 hafta daha bitti bakalım RAbbim nasip ettiyse kocamannn olmuştur şimdi:)

Ayy ne güzel çok okuyorum bende hızla buyuyormus bebeklerimiz oyüzden şaşırmam 2 haftadaki değişimine buarada doktor kontrolleri kaç haftada bir oluyor ve hep aynımıdır değişirmi sıklığı ?

Ayy ne güzel çok okuyorum bende hızla buyuyormus bebeklerimiz oyüzden şaşırmam 2 haftadaki değişimine buarada doktor kontrolleri kaç haftada bir oluyor ve hep aynımıdır değişirmi sıklığı ?
ben 7 haftalıkken gitmiştim ssonra iki hafta sonra çağırdı 9. hafta da . sonra da hafta ya salı işte randevum 3 hafta geçti aradan 12. haftada 2 li yapılsın diye çağırdı işte canım

olmaz hiç birşey sen içini ferah tut.anın tadını çıkar sen artık bir anne adayısın herşeyin güzelce keyfini çıkar

İnşallah çıkmaz bu yazıyı okurken bile gözlerim doluyor annelikle ilgili herşey aglatiyor beni . Birsey sorcam geçen haftaki batmalarim agrilarim tamamen geçti sadece yorulunca veya eğilince hafif ağrı oluyor aciyor namaz bile yerde kilamiyorum oturarak ama bütün gün agrimayinca korkuyorum normalmi ağrıların bitmesi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…