2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın canım. Çok yorma kendini ama. Bebişi de gördüm büyümüş maaşallah :) Benim akıntım da kurudu regl olucam sanırım. Bebek yok belli ki. Ovulasyon da olmadı zaten.
Mecbur ordan oraya koşturcam yine dün dinlendim akşam arkadaşım geldi biraz dışarı çıktık hemen yine geldi kahve akıntı.. Çok sinir bozucu.. Sen akıntını takip et teste takılma,o testler psikoloji bozuyor diye boşa demiyorum :) kaç gün var regle ? Mutlaka olacaktır yumurtlama

ben 7 haftalıkken gitmiştim ssonra iki hafta sonra çağırdı 9. hafta da . sonra da hafta ya salı işte randevum 3 hafta geçti aradan 12. haftada 2 li yapılsın diye çağırdı işte canım

Hımm anladiim canm ben pazartesi gitcem 6 haftalik olmuş olcak inşallah gözükür

Hımm anladiim canm ben pazartesi gitcem 6 haftalik olmuş olcak inşallah gözükür
inşallah görürsün canım ilk gördüğüm anda kalp atışını duyunca ağladım doktorum da dedi ki. hıhhhh şimdi seni ağlattık tamamdır dedi güldü:)

inşallah görürsün canım ilk gördüğüm anda kalp atışını duyunca ağladım doktorum da dedi ki. hıhhhh şimdi seni ağlattık tamamdır dedi güldü:)

İnşallah tahmin edebiliyorum dün ogrendigimizde ben evin küçük kızı olduğum için ablamdan önce evlendim ve babam ağladı yanımda bende agladim öğrenince eşim çalıştığı için babam goturcek doktora kesin ordada bi ağlarız zaten tv de bile annelikle ilgili reklam bile görsem hemen Ağlıyorum annem olmadığı için bide daha çok hassasim oyüzden çok istiyorum ve bu bana mucize geliyor

ne güzel anlatmışsın inşallah Rabbim tamammına erdirsin ne güzel eviniz için aileniz için :)

Canım sağlıkla büyüsün bebeğin kucağunada almak nasip olsun.. 6 haftalık karından görünmeyebilir,görünse bile o haftada dr vajinal bakmak istiyor. 5+4te gitmiştim ben ilk. Karnımdan nokta gibi göründü. Kese içini görmem lazım deyince,bide rahimde nereye yerleştiğini görmek için vajinal bakmak istedi doktor. Bu haftalarda böyle oluyor.. Vajinal istemiyorum diyorsan 1 hafta daha bekle derim. Haberin olsun diye söylüyorum :)

Amin inşallah istemiyorum ben vajinadan ama ben dayanamam kiii 1 hafta daha keseyi görsem bile şimdilik yeter bana sonra tekrar giderim :))

Amin inşallah istemiyorum ben vajinadan ama ben dayanamam kiii 1 hafta daha keseyi görsem bile şimdilik yeter bana sonra tekrar giderim :))
Haklısın canım insan görmek istiyor bian önce , inşallah görünür karından hiç gerek kalmaz diğerine. Ama baktırman gerekirsede korkma,benim korkulu rüyamdı o ama inan hiçbişey yok..

günaydınn kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr dün akşam açıklanacak dedikleri saatte açıklamadılar öyle dakikalarca ekrana baktık sistem açılmadı, açıldı tayinler yoktu filan derken bi sinir harbi yaşadıktan sonra açıklandı vee çanakkaleye gidiyoruzz hem de eşimin istediği birlik aileme de yakın ikimiz de çok sevindik

Haklısın canım insan görmek istiyor bian önce , inşallah görünür karından hiç gerek kalmaz diğerine. Ama baktırman gerekirsede korkma,benim korkulu rüyamdı o ama inan hiçbişey yok..

İnşallah görünür ya gerçi doktorum beni dogurtan da olduğu için guvenirim ona sonuçta benide o çıkarmış :)))

Buarada bişey sorcam benim geçen haftaki uykudan bile uyandiran butun gun olan batmalarim agrilarim bu hafta tamamen geçti sadece yorulunca veya eğilince hafif ağrı oluyor aciyor namaz bile yerde kilamiyorum oturarak kılıyorum ama korkuyorum tamamen ağrıların bitmesi normalmi?

Çok sevindimmmm :)) ohh denize kavuşacaksın ailene yakın olacaksın :) çok îyi olmuş,yeni yeriniz hayırlı olsunn :))

Evet canım geçiyor onlar,bende sadece ayakkabı giyerken hissediyorum :) sonra büyümeye başladıkça rahîmde gerilme olarak hissedeceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…