yazalım yazalımm girelimmAyy hala giremedik 2015 e :)
hayır ama benimkiyle girilecek olması lazımşimdi girdik mi :)
Bence de canım. Zaten ben konuşmandan yanaydın biliyosun...
Ayyyy umarım benim mesajımla 2015 oluruzz :) :)
Ayy hala giremedik 2015 e :)
yazalım yazalımm girelimm
Ben yapıcam ben yapıcammmmHepimiz geyikten banlanıyormuşuz
selam hatunlarrr beyaz esyamı aldım evimi gördüm :/ mobılyada karar veremıyoruz acık renk ıstıyorum ama kararsızım
Canım tepkisi ne olursa olsun bence anlatmalısın yrn öbürgün bu adam bunu cesaret edinir neler neler olur. Kız başına idare edemezsin bence .
Anlatcam kızlar ama kalbim deli gibi çarpıyooo.Bence de canım. Zaten ben konuşmandan yanaydın biliyosun...
Ayyyy umarım benim mesajımla 2015 oluruzz :) :)
ayyyy ne heyecan ne heyecan vardır şimdiAnlatcam kızlar ama kalbim deli gibi çarpıyooo.
Davetiyelerimiz geldiiiiiiiiiiii:)
Ben de dedim ne oluyor acaba2015.sayfaya giriyoruz
masaya dizersem teyzeler 3 er 5 er alırBen denk gelemedim sanırsam, yada bu şekilde masaya dizsem ordan alsalar ?
canım prenses gibi olmuş çok güzell darısı başımaKızlaar nişanlığımın bitmiş hali nasıl olmuş. Başım yapılı olmadığı için duvagınn ust kısmı düzgün degil ama insaAllah yapılı olduğunda daha güzel olucak:)
Eki Görüntüle 1362214
hakkında hayırlısı olsun canım çok sevindimiyiyim canım. yarın istifamı vericem diğer yerlede başlayacagım :) zaten hayalimdeki işti bu maaşı da daha iyi şartları da daha iyi ve keyifli bir çalışma ortamı var her biçimde olumlu benim için
ayy kendin gibi ol seveceklerdir canım boşverNe gün buluşuruz bilemiyorum ama ona da az kaldıAilesi ile tanışıcam çok heyecanlıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?