2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sende haklısın canım konu nerelere geliyo hayırlısı olsun inşallah ne denir ki başka ...

Günaydın kızlar:)

Günaydın canımmm

Günaydın hatunlar, Karsız istanbul sabahından herkese selamlar..Kar yok ,, okullar tatil

Günaydın canımm Aynen aynen kar yok ama okullar tatill , öğrenci olmak vardı

Günaydınnn :) buz gibi izmirlee uyandm doğum günüm ki benimm

Günaydınn canım Çok soğuktur dikkat et
Doğum günün kutlu olsuuuuuunnnnnn abla

Günaydınn güzellerrrrrrr

Günaydın canımm

GÜNAYDINN KIZLARR :)

Günaydıınnn

Teşekkürler canımm ablasının bitanesi

Gunaydin kizlar. Ankarada cok soguk.. Ben hala ofise gecemedim. Dun istifa ettigimi soyledim ama daha parami alamadim vermicek gibi katakter yoksunu cunku. Bugun babam gelicek ofise

KIZLARR bana çeyiz listesi lazım yavaştan hazırlık başladı da

Gunaydin kizlar. Ankarada cok soguk.. Ben hala ofise gecemedim. Dun istifa ettigimi soyledim ama daha parami alamadim vermicek gibi katakter yoksunu cunku. Bugun babam gelicek ofise

Günaydın canımm en güzeli hiç canını sıkma var öyle insanlar

Günaydın canım..Pardon da hangi akla hizmet vermiyormuş paranı?

Gunaydin kuzu mutlu yillar insallah yeni yasin tum dileklerini getirsin sana

Ayy ne tatlisin kız :) bedavaya bile yaparim benim hediyem olur
arkadaşımız varken niye başkası kazansın ki öbür doğum günü de kardan iptal oldu ya gız

Canım ben netten buldum :) Bir kaç sayfadan indirdim..kendime göre düzenledim :) Hatta mutluhatundan da aldım listesini :)
bende öyle buldum da şimdi burda herkes aldıklarını neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu bildiği için daha iyi olur elinde olan listeyi banada atarmısın :)

hakkını nasıl vermiyormuş ya varsa bi avukat tanıdık akraba al git korkar

bende öyle buldum da şimdi burda herkes aldıklarını neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu bildiği için daha iyi olur elinde olan listeyi banada atarmısın :)

evet direkt o listeden almak bana da mantıklı gelmedi, sonuçta herkesin ihtiyacı farklı :) Bakıyorum canım listeye yanımdaysa yazayım :)

Yok artık şikayet edersin sende canım sonuçta maaşını vermiyo dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…