günaydın tatlımGünaydınn güzellerrrrrrr
Canım öyle çok haklısın başkasının başına gelse bende derdim anlat diyedaha kötü olacak. Düşünsen nişanlımla kavga ederse oğlu bilecek. Bu adam karısına bi yalan söylicek ve oğlu beni arkadaşlarına o yalanı anlatcak. Sonra tüm okula yayılacak. Düşün milli eğitime giderse işimden bile olabilirim. O yüzden çok dikkatli hareket etmem lazım benim
Günaydın kızlar:)
Günaydın hatunlar, Karsız istanbul sabahından herkese selamlar..Kar yok ,, okullar tatil
Günaydınnn :) buz gibi izmirlee uyandm doğum günüm ki benimm
Günaydınn güzellerrrrrrr
GÜNAYDINN KIZLARR :)
Gunaydin kuzu mutlu yillar insallah yeni yasin tum dileklerini getirsin sanaGünaydınnn :) buz gibi izmirlee uyandm doğum günüm ki benimm
Ayy ne tatlisin kız :) bedavaya bile yaparim benim hediyem olurcanım tubb a fiyat sordun mu eminim daha uyguna yapar
Teşekkürler canımmSende haklısın canım konu nerelere geliyohayırlısı olsun inşallah ne denir ki başka ...
Günaydın canımmm
Günaydın canımmAynen aynen kar yok ama okullar tatill , öğrenci olmak vardı
Günaydınn canımÇok soğuktur dikkat et
Doğum günün kutlu olsuuuuuunnnnnn abla
Günaydın canımm
Günaydıınnn
Teşekkür ederim canımmGunaydin kuzu mutlu yillar insallah yeni yasin tum dileklerini getirsin sana
Ayy ne tatlisin kız :) bedavaya bile yaparim benim hediyem olur
Gunaydin kizlar. Ankarada cok soguk.. Ben hala ofise gecemedim. Dun istifa ettigimi soyledim ama daha parami alamadim vermicek gibi katakter yoksunu cunku. Bugun babam gelicek ofise
Gunaydin kizlar. Ankarada cok soguk.. Ben hala ofise gecemedim. Dun istifa ettigimi soyledim ama daha parami alamadim vermicek gibi katakter yoksunu cunku. Bugun babam gelicek ofise
KIZLARR bana çeyiz listesi lazım yavaştan hazırlık başladı da
arkadaşımız varken niye başkası kazansın kiGunaydin kuzu mutlu yillar insallah yeni yasin tum dileklerini getirsin sana
Ayy ne tatlisin kız :) bedavaya bile yaparim benim hediyem olur
bende öyle buldum da şimdi burda herkes aldıklarını neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu bildiği için daha iyi olur elinde olan listeyi banada atarmısın :)Canım ben netten buldum :) Bir kaç sayfadan indirdim..kendime göre düzenledim :) Hatta mutluhatundan da aldım listesini :)
hakkını nasıl vermiyormuş ya varsa bi avukat tanıdık akraba al git korkarGunaydin kizlar. Ankarada cok soguk.. Ben hala ofise gecemedim. Dun istifa ettigimi soyledim ama daha parami alamadim vermicek gibi katakter yoksunu cunku. Bugun babam gelicek ofise
iyiki doğdunnn nice mutlu senelere sevdiklerinleeeGünaydınnn :) buz gibi izmirlee uyandm doğum günüm ki benimm
bende öyle buldum da şimdi burda herkes aldıklarını neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu bildiği için daha iyi olur elinde olan listeyi banada atarmısın :)
olur canım bekliyorum :)evet direkt o listeden almak bana da mantıklı gelmedi, sonuçta herkesin ihtiyacı farklı :) Bakıyorum canım listeye yanımdaysa yazayım :)
Yok artık şikayet edersin sende canım sonuçta maaşını vermiyo dimiGunaydin kizlar. Ankarada cok soguk.. Ben hala ofise gecemedim. Dun istifa ettigimi soyledim ama daha parami alamadim vermicek gibi katakter yoksunu cunku. Bugun babam gelicek ofise
Teşekkür ederm canmiyiki doğdunnn nice mutlu senelere sevdiklerinleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?