2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaar hava buz gibiii iş yerimde kaloriferler bozuldu yanmıyor sürekli bozuluyor sinir oldum devlet dairesi bide burası

bende öyle buldum da şimdi burda herkes aldıklarını neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu bildiği için daha iyi olur elinde olan listeyi banada atarmısın :)

EV TEKSTİLİ

*Evlilik seti
*Nevresim takımı (adetini sen belirlersin)
*Pike takımı (adetini sen belirlersin)
*Yatak örtüsü
*Yorgan- yastık
*Alez
*Misafir nevresim takımı
*Battaniye
*Masa örtüsü, runner

KÜÇÜK EV ALETLERİ

*Kettle
*Tost makinası
*Kahve makinası
*ütü
*Elektrikli süpürge
*Saç kurutma makinası

BANYO GEREÇLERİ

*bornoz takımı
*Klozet takımı
*El -yüz havluları
*Ayak havluları (bu ne demek oluyorsa artık )
*Misafir havlusu
*Mandal sepeti
*Kirli sepeti
*Çamaşır askılığı

MUTFAK

*çelik tencere takımı
*seramik tencere takımı
*misafir yemek takımı
*Misafir çatal bıçak takımı
*Günlük yemek takımı, çatal bıçak takımı, su takımı
*Misafir su takımı
*baharat takımı
*bıçak seti
*Bulaşıklık
*fındık,ceviz kıracağı,pizza keseceği
*Buz kalıbı, buz kovası
*Sebze kurutucu
*patates-soğan kabı
*saklama kabları
*salata kasesi
*sos teneceresi
*Düdüklü tencere (genellike set olarak alırsan içinde mevcut zaten)
*sunum tabakları
*misafir çay takımı
*pasta takımı
*balık, güveç takımı
*çerez takımı
*cezve takımı(bu da aynı şekilde çeyiz seti içinde mevcut)
*tatlı takımı
*çaydanlık
*kesme tahtası
*rende, yağdanlık, sirkelik
*oklava, merdane (çok maçlı lazım olabilir )
*nihale
*kurabiye kalıpları, limon sıkacağı,sebze soyacağı,yumurta fırçası
*havan
*fincan takımı
*amerikan servisleri
*ekmek sepeti
*başucu sürahisi
*önlük takımı(fırın eldiveni, tutacak v.s)
*bölmeli kahvaltı takımı( günlük kahvaltı için bence gerekli)
*kızartma tenceresi
*dondurma tabakları ve kaşıkları
*kek kalıpları
*kupa bardaklar

Benim listemde olan bunlar canım, tabii içinde senin ekleyeceğin yada çıkaracağın şeyler olur..Zaten en mantıklısı kişiselleştirmek

Pufff delircem ya... ya ben bu aptallara tuttum elimle çalışma kağıdı hazırladım. Dün bi dünya fotokobi çektirdim. Tüm sorulae ordan çıkacak dedim ama gördüm ki testler uçak yapılıp atılmış

teşekkür ederim canım akşam annemle inceleyelim :)

Günaydın kızlar:)

Günaydın hatunlar, Karsız istanbul sabahından herkese selamlar..Kar yok ,, okullar tatil

Günaydınnn :) buz gibi izmirlee uyandm doğum günüm ki benimm

Günaydınn güzellerrrrrrr

GÜNAYDINN KIZLARR :)

herkese günaydın kızlarrr :)

@serp07 mutlu yıllarrr canımm :)

KIZLARR bana çeyiz listesi lazım yavaştan hazırlık başladı da
Seramik tencere takımı
Çelik tencere takımı
Günlük yemek takımı
Misafir yemek takımı
Misfair ç.k.b takımı
Günlük ç.k.b takımı
Misafir su takımı
Günlük su takımı
Çay takımı
pasta takımı
balık takımı
güveç takımı
çerez takımı
tatlı takımı
cezve takımı
çaydanlık
french press
tepsiler
kesme tahtaları
rende
yağdanlık
oklava merdane
zeytin tabakları
nihale
kurabiye kalıpları
limon sıkacagı
yumurta fırçası
yumurta çırpıcı
soyacak
açacak
meyve bıçakları
kirli kaşıklık
bulaşıklık
süzgeçler
fındık ceviz kıracagı
pizza kesici
bıçak seti
buz kalıbı
buz kovası
sebze kurutucu
derin kaplar
patates soğan kabı
saklama kapları
bardak altlıkları
salata kaseleri
sunum tabakları
sos tenceresi
fincan takımı
kahve yanı bardakları
mutfak sabunluğu
havan
amerikan servisleri
fırın kapları
havluluk
peçetelik
borcam seti
ekmek sepeti
başucu sürahisi
tahta kaşık spatula
meyve tabagı
cam çay kaşıkları
sahan seti
fondü seti
wog tavası
krep tavası
keyif tepsisi
kurabiyelik
kek fanusu
önlük takımı
bölmeli kahvaltı tabakları
kızartma tenceresi
erzak kutu ve kürekleri
kavanozlar
yumurta kalıbı
kara tahta
pano

banyo için
banyo takımı
klozet takımı
bornoz takımı
banyo havluları
el yüz havluları
ayak havluları
misafir havluları
havlu sepeti
sabun sepeti
deterjan kutusu
kirli sepeti
çamaşır legeni
mandal-sepeti
çamaşır askılığı
lif
temizlik bezleri-malzemeleri

yatak odası
yatak örtüsü
evlilik seti
nevresimler
yorganlar yastıklar
pikeler
battaniyeler
alez
gecelikler
misafir nevresim takımları

ekmek kızartma makinesi
tost makinesi
blendr seti
kettle
elektrikli süpürge
saç kurutma makinesi
kazanlı ütü :)

benim listemde bu canım :)

Gunaydin kizlar

Günaydınnn :) buz gibi izmirlee uyandm doğum günüm ki benimm

Dogum gunun kutlu olsun musmutlu saglikli nice senelere

canım tubb a fiyat sordun mu eminim daha uyguna yapar

Canim 50tanesini 15tl'ye yapiyormus. Benimki 60tane o zaman da 20tl oluyor. Ben baski yapan bi yere sormustum, kendim hazirlayip getirip sadece baski 25falan olur dedi. O yuzden bu sekilde daha mantikli geldi T tubb zaten topigimizin tasarimcisi

Gunaydin kuzu mutlu yillar insallah yeni yasin tum dileklerini getirsin sana

Ayy ne tatlisin kız :) bedavaya bile yaparim benim hediyem olur

Canim sagolasin ondan suphem yok zaten ben seni ugrastirmak istemedim acikcasi, zaten yogun calisiyorsun biliyorum, bide ben cok kararsizim

Gunaydin kizlar. Ankarada cok soguk.. Ben hala ofise gecemedim. Dun istifa ettigimi soyledim ama daha parami alamadim vermicek gibi katakter yoksunu cunku. Bugun babam gelicek ofise

Var bu model insanlar. Ablami eski isyerinde mudur sinirlenince birak isi git demisti o da aninda birakti, sonra tazminata gelince kivirmaya basladilar. Senin hakkin canim o para. Simdi uyuz olmustur adam zaten herkes birakmaya baslamisti sanirsam isi. Kuyruk acisi. Otursun kendisi yapsin isleri.

Canim kendinde istek olmayana ne yapsan bos, uzulme. Biz anamiz babamiz istedi diye mi okuduk kendimiz cabalarimizla okuduk. Onlar da bi gun anlarlar ama is isten gecer.

Anlatamıyosun işte. Ama bu seferde haftaya ben uğraşcam onlara sözlü notu verirken. Biraz yükselsin diye uğraşcam

teşekkürlerrr incelicemm :)

Kızlar merhaba hepinize ne zamandır giremiyorum internetim de sıkıntı vardı evden de çıkamadım nasıl sıkıldım anlatamam yaaaa nasılsınız ne var ne yok kaç günün mesajını okuyamam ama yinede bakacam bi değişik bişey var mı diye ayyyyyyyy sanki yıl oldu yaa bi tuıhaf oldum şimdi

hoşgeldinnn özledimm senii
önemli bişey yok canım

demek ki baskıya 50 şer şer veriyorlar canım doğrudur

Hoşgeldinn canımm

bende nişanlandı bizi unutttu diyordum

Hoşgeldin nişanlı kız

hoşgeldinnn özledimm senii
önemli bişey yok canım
Bende özledim ya hele şimdi girince farkettim bişeyler eksik gibiydi inşallah düzelmiştir tam olarak internet ne zor internetsizlik öldüm yaa kendimi sevdiceğime atkı örmeye verdim bu arada farkettim ki örgü öremiyormuşum ben
Hoşgeldinn canımm
Hoşbuldum kuzucum ne var ne yok kızçelerim
bende nişanlandı bizi unutttu diyordum
Tabi kızım nişanlanmışım artık dünya umrumda mı şaka tabi nasıll unutayım sizi beeeeennnnnnn???????? Daha beraber evlenip beraber çocuk yapıcaz ne gitmesi ne unutması
Hoşgeldin nişanlı kız
Hoşbuldum yavrum evet nişanlı hatın olarak teşrif ettim bundan sonra adımı nişanlı kız olarak değiştiriyorum evde falan annem mutfakta diyelim yanına gittiğim zaman "nişanlı kız geldi, gelin kız mutfağa giriş yaptı" falan diyorum son derece görgüsüz bi şekilde yüzüğümü gösteriyorum millete "ay bende geçen gün nişanlandım " falan diyorum

Ne güzell canım diceksin tabii. Bizde geçenlerde halamlara gittik soruyolar bana sözlün nasıl kayınvaliden görümcelerin nasıllar diye bende valla ben çok iyiyim sözlülük bana yaradı kilo aldım çok mutluyum herşey çok güzel diyorum halamda artık herşey gözüne güzel gözükür senin diyo :) öyle ama :)

ayy beraber çocuk yapmak mı ben senin bildiğin kızlardan değilim kız hani bana aliexpress mağazayı dicektin sormadın mı NİŞANLINA

herkese günaydın kızlarrr

Merhaba ne zamandır yazıcam yazıcam ama yazmıyorum sana,burda arkadaşlarımın içinde böyle söylemek konuşmak istemezdim. Belki benden başkaları da farketmiştir bu durumu. Ne benim selamıma bir a.s cevabın ne de günaydınıma bir karşılık vermiyorsun (aslına bakarsan pekte umurumda değil,en azından bir a.s. diyebilirsin sonuçta Allah'ın selamını veriyorum hepinize) Bu lafın sadece bana mı herkes karşılık veriyor mu dersen de başkaları değilde beni ilgilendiren yanlızca senin tavırların. Ne zaman birşey anlatsam,yada birşey paylaşsam üstünü kapar gibi sürekli bir telaş içindesin resimler,paylaşımlar,yeni konular... Neden bunun çabası içindesin anlamış değilim.Sonuçta burası sanal bir ortam paylaşımlarımız aramızda özel konuşmalarımız fikir alışverişlerimiz olucak tabii ki. Ne zamandır takip ediyorumda hep böyle gidiyosun.Ama gerçekten de hiç önemli değil benimle konuşmaman.Ama 1 hafta önce farkettim ki (belki de daha önceden yapıldı ben görmedim bilmiyorum) 1.sayfadaki künyelerimizden ismim silinmiş... Ne alakaysa neden sildin yada kaldırdın bunu öğrenmek istiyorum...Senin topiğin olabilir tamam sorun yok istemiyorsan da burda olmamı bana söyle , ama bunu kaldırarak bana cevap vermeyerek yapma. Kız gibi yüzüme söyle... Bana bir açıklama yapmanı bekliyorum zahmet olmazsa cevap verebilir misin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…