bende öyle buldum da şimdi burda herkes aldıklarını neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu bildiği için daha iyi olur elinde olan listeyi banada atarmısın :)
Sıkı sıkı giyin canım keşke küçük soba gibi şeylerden alıp koysan yerineKızlaar hava buz gibiii iş yerimde kaloriferler bozulduyanmıyor sürekli bozuluyor sinir oldum devlet dairesi bide burası
teşekkür ederim canım akşam annemle inceleyelim :)EV TEKSTİLİ
*Evlilik seti
*Nevresim takımı (adetini sen belirlersin)
*Pike takımı (adetini sen belirlersin)
*Yatak örtüsü
*Yorgan- yastık
*Alez
*Misafir nevresim takımı
*Battaniye
*Masa örtüsü, runner
KÜÇÜK EV ALETLERİ
*Kettle
*Tost makinası
*Kahve makinası
*ütü
*Elektrikli süpürge
*Saç kurutma makinası
BANYO GEREÇLERİ
*bornoz takımı
*Klozet takımı
*El -yüz havluları
*Ayak havluları (bu ne demek oluyorsa artık)
*Misafir havlusu
*Mandal sepeti
*Kirli sepeti
*Çamaşır askılığı
MUTFAK
*çelik tencere takımı
*seramik tencere takımı
*misafir yemek takımı
*Misafir çatal bıçak takımı
*Günlük yemek takımı, çatal bıçak takımı, su takımı
*Misafir su takımı
*baharat takımı
*bıçak seti
*Bulaşıklık
*fındık,ceviz kıracağı,pizza keseceği
*Buz kalıbı, buz kovası
*Sebze kurutucu
*patates-soğan kabı
*saklama kabları
*salata kasesi
*sos teneceresi
*Düdüklü tencere (genellike set olarak alırsan içinde mevcut zaten)
*sunum tabakları
*misafir çay takımı
*pasta takımı
*balık, güveç takımı
*çerez takımı
*cezve takımı(bu da aynı şekilde çeyiz seti içinde mevcut)
*tatlı takımı
*çaydanlık
*kesme tahtası
*rende, yağdanlık, sirkelik
*oklava, merdane (çok maçlı lazım olabilir)
*nihale
*kurabiye kalıpları, limon sıkacağı,sebze soyacağı,yumurta fırçası
*havan
*fincan takımı
*amerikan servisleri
*ekmek sepeti
*başucu sürahisi
*önlük takımı(fırın eldiveni, tutacak v.s)
*bölmeli kahvaltı takımı( günlük kahvaltı için bence gerekli)
*kızartma tenceresi
*dondurma tabakları ve kaşıkları
*kek kalıpları
*kupa bardaklar
Benim listemde olan bunlar canım, tabii içinde senin ekleyeceğin yada çıkaracağın şeyler olur..Zaten en mantıklısı kişiselleştirmek
Günaydın kızlar:)
Günaydın hatunlar, Karsız istanbul sabahından herkese selamlar..Kar yok ,, okullar tatil
Günaydınnn :) buz gibi izmirlee uyandm doğum günüm ki benimm
Günaydınn güzellerrrrrrr
GÜNAYDINN KIZLARR :)
Seramik tencere takımıKIZLARR bana çeyiz listesi lazım yavaştan hazırlık başladı da
Günaydınnn :) buz gibi izmirlee uyandm doğum günüm ki benimm
canım tubb a fiyat sordun mu eminim daha uyguna yapar
Gunaydin kuzu mutlu yillar insallah yeni yasin tum dileklerini getirsin sana
Ayy ne tatlisin kız :) bedavaya bile yaparim benim hediyem olur
Gunaydin kizlar. Ankarada cok soguk.. Ben hala ofise gecemedim. Dun istifa ettigimi soyledim ama daha parami alamadim vermicek gibi katakter yoksunu cunku. Bugun babam gelicek ofise
Pufff delircem ya... ya ben bu aptallara tuttum elimle çalışma kağıdı hazırladım. Dün bi dünya fotokobi çektirdim. Tüm sorulae ordan çıkacak dedim ama gördüm ki testler uçak yapılıp atılmış
Anlatamıyosun işte. Ama bu seferde haftaya ben uğraşcam onlara sözlü notu verirken. Biraz yükselsin diye uğraşcamGunaydin kizlar
Dogum gunun kutlu olsun musmutlu saglikli nice senelere
Canim 50tanesini 15tl'ye yapiyormus. Benimki 60tane o zaman da 20tl oluyor. Ben baski yapan bi yere sormustum, kendim hazirlayip getirip sadece baski 25falan olur dedi. O yuzden bu sekilde daha mantikli geldiT tubb zaten topigimizin tasarimcisi
Canim sagolasin ondan suphem yok zatenben seni ugrastirmak istemedim acikcasi, zaten yogun calisiyorsun biliyorum, bide ben cok kararsizim
Var bu model insanlar. Ablami eski isyerinde mudur sinirlenince birak isi git demisti o da aninda birakti, sonra tazminata gelince kivirmaya basladilar. Senin hakkin canim o para. Simdi uyuz olmustur adam zaten herkes birakmaya baslamisti sanirsam isi. Kuyruk acisi. Otursun kendisi yapsin isleri.
Canim kendinde istek olmayana ne yapsan bos, uzulme. Biz anamiz babamiz istedi diye mi okuduk kendimiz cabalarimizla okuduk. Onlar da bi gun anlarlar ama is isten gecer.
teşekkürlerrr incelicemm :)Seramik tencere takımı
Çelik tencere takımı
Günlük yemek takımı
Misafir yemek takımı
Misfair ç.k.b takımı
Günlük ç.k.b takımı
Misafir su takımı
Günlük su takımı
Çay takımı
pasta takımı
balık takımı
güveç takımı
çerez takımı
tatlı takımı
cezve takımı
çaydanlık
french press
tepsiler
kesme tahtaları
rende
yağdanlık
oklava merdane
zeytin tabakları
nihale
kurabiye kalıpları
limon sıkacagı
yumurta fırçası
yumurta çırpıcı
soyacak
açacak
meyve bıçakları
kirli kaşıklık
bulaşıklık
süzgeçler
fındık ceviz kıracagı
pizza kesici
bıçak seti
buz kalıbı
buz kovası
sebze kurutucu
derin kaplar
patates soğan kabı
saklama kapları
bardak altlıkları
salata kaseleri
sunum tabakları
sos tenceresi
fincan takımı
kahve yanı bardakları
mutfak sabunluğu
havan
amerikan servisleri
fırın kapları
havluluk
peçetelik
borcam seti
ekmek sepeti
başucu sürahisi
tahta kaşık spatula
meyve tabagı
cam çay kaşıkları
sahan seti
fondü seti
wog tavası
krep tavası
keyif tepsisi
kurabiyelik
kek fanusu
önlük takımı
bölmeli kahvaltı tabakları
kızartma tenceresi
erzak kutu ve kürekleri
kavanozlar
yumurta kalıbı
kara tahta
pano
banyo için
banyo takımı
klozet takımı
bornoz takımı
banyo havluları
el yüz havluları
ayak havluları
misafir havluları
havlu sepeti
sabun sepeti
deterjan kutusu
kirli sepeti
çamaşır legeni
mandal-sepeti
çamaşır askılığı
lif
temizlik bezleri-malzemeleri
yatak odası
yatak örtüsü
evlilik seti
nevresimler
yorganlar yastıklar
pikeler
battaniyeler
alez
gecelikler
misafir nevresim takımları
ekmek kızartma makinesi
tost makinesi
blendr seti
kettle
elektrikli süpürge
saç kurutma makinesi
kazanlı ütü :)
benim listemde bu canım :)
hoşgeldinnn özledimm seniiKızlar merhaba hepinize ne zamandır giremiyorum internetim de sıkıntı vardı evden de çıkamadım nasıl sıkıldım anlatamam yaaaanasılsınız ne var ne yok kaç günün mesajını okuyamam ama yinede bakacam bi değişik bişey var mı diye ayyyyyyyy sanki yıl oldu yaa bi tuıhaf oldum şimdi
demek ki baskıya 50 şer şer veriyorlar canım doğrudurGunaydin kizlar
Dogum gunun kutlu olsun musmutlu saglikli nice senelere
Canim 50tanesini 15tl'ye yapiyormus. Benimki 60tane o zaman da 20tl oluyor. Ben baski yapan bi yere sormustum, kendim hazirlayip getirip sadece baski 25falan olur dedi. O yuzden bu sekilde daha mantikli geldiT tubb zaten topigimizin tasarimcisi
Canim sagolasin ondan suphem yok zatenben seni ugrastirmak istemedim acikcasi, zaten yogun calisiyorsun biliyorum, bide ben cok kararsizim
Var bu model insanlar. Ablami eski isyerinde mudur sinirlenince birak isi git demisti o da aninda birakti, sonra tazminata gelince kivirmaya basladilar. Senin hakkin canim o para. Simdi uyuz olmustur adam zaten herkes birakmaya baslamisti sanirsam isi. Kuyruk acisi. Otursun kendisi yapsin isleri.
Canim kendinde istek olmayana ne yapsan bos, uzulme. Biz anamiz babamiz istedi diye mi okuduk kendimiz cabalarimizla okuduk. Onlar da bi gun anlarlar ama is isten gecer.
Hoşgeldinn canımmKızlar merhaba hepinize ne zamandır giremiyorum internetim de sıkıntı vardı evden de çıkamadım nasıl sıkıldım anlatamam yaaaanasılsınız ne var ne yok kaç günün mesajını okuyamam ama yinede bakacam bi değişik bişey var mı diye ayyyyyyyy sanki yıl oldu yaa bi tuıhaf oldum şimdi
bende nişanlandı bizi unutttu diyordumKızlar merhaba hepinize ne zamandır giremiyorum internetim de sıkıntı vardı evden de çıkamadım nasıl sıkıldım anlatamam yaaaanasılsınız ne var ne yok kaç günün mesajını okuyamam ama yinede bakacam bi değişik bişey var mı diye ayyyyyyyy sanki yıl oldu yaa bi tuıhaf oldum şimdi
Kızlar merhaba hepinize ne zamandır giremiyorum internetim de sıkıntı vardı evden de çıkamadım nasıl sıkıldım anlatamam yaaaanasılsınız ne var ne yok kaç günün mesajını okuyamam ama yinede bakacam bi değişik bişey var mı diye ayyyyyyyy sanki yıl oldu yaa bi tuıhaf oldum şimdi
Bende özledim ya hele şimdi girince farkettim bişeyler eksik gibiydi inşallah düzelmiştir tam olarak internet ne zor internetsizlik öldüm yaa kendimi sevdiceğime atkı örmeye verdim bu arada farkettim ki örgü öremiyormuşum benhoşgeldinnn özledimm senii
önemli bişey yok canım
Hoşbuldum kuzucum ne var ne yok kızçelerimHoşgeldinn canımm
Tabi kızım nişanlanmışım artık dünya umrumda mıbende nişanlandı bizi unutttu diyordum
Hoşbuldum yavrum evet nişanlı hatın olarak teşrif ettim bundan sonra adımı nişanlı kız olarak değiştiriyorumHoşgeldin nişanlı kız
Hoşbuldum yavrum evet nişanlı hatın olarak teşrif ettim bundan sonra adımı nişanlı kız olarak değiştiriyorumevde falan annem mutfakta diyelim yanına gittiğim zaman "nişanlı kız geldi, gelin kız mutfağa giriş yaptı" falan diyorum son derece görgüsüz bi şekilde yüzüğümü gösteriyorum millete "ay bende geçen gün nişanlandım " falan diyorum
ayy beraber çocuk yapmak mı ben senin bildiğin kızlardan değilimBende özledim ya hele şimdi girince farkettim bişeyler eksik gibiydi inşallah düzelmiştir tam olarak internet ne zor internetsizlik öldüm yaa kendimi sevdiceğime atkı örmeye verdim bu arada farkettim ki örgü öremiyormuşum ben
Hoşbuldum kuzucum ne var ne yok kızçelerim
Tabi kızım nişanlanmışım artık dünya umrumda mışaka tabi nasıll unutayım sizi beeeeennnnnnn???????? Daha beraber evlenip beraber çocuk yapıcaz ne gitmesi ne unutması
Hoşbuldum yavrum evet nişanlı hatın olarak teşrif ettim bundan sonra adımı nişanlı kız olarak değiştiriyorumevde falan annem mutfakta diyelim yanına gittiğim zaman "nişanlı kız geldi, gelin kız mutfağa giriş yaptı" falan diyorum son derece görgüsüz bi şekilde yüzüğümü gösteriyorum millete "ay bende geçen gün nişanlandım " falan diyorum
herkese günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?