Ya zaten pisliğin yüzünden stresliyim şimdi bide beyefendi iyice stres yaptırıyoAy aynısını ben de dedim, sonradan öğrenirsem daha da beter yaparım onu dedi
Canım öyle çok haklısın başkasının başına gelse bende derdim anlat diyeCanım dediğim gibi şimdi olmasa 1 ay bilemedin 2 ay ... sonra bilicek yani o zaman mı kızsın sana şimdi düğün arifesinde ayrılma gibi bişey olmaz (bence) ama evliliğinizin ilk zamanlarını bu konuyla kötü geçirmeyin derim ben.Yine de sen bilirsn tabii .. Bu sefer gidiyorum iyi geceler
Siz tayin istemeyecek misiniz canım?Ya zaten pisliğin yüzünden stresliyim şimdi bide beyefendi iyice stres yaptırıyo
Canım öyle çok haklısın başkasının başına gelse bende derdim anlat diyedaha kötü olacak. Düşünsen nişanlımla kavga ederse oğlu bilecek. Bu adam karısına bi yalan söylicek ve oğlu beni arkadaşlarına o yalanı anlatcak. Sonra tüm okula yayılacak. Düşün milli eğitime giderse işimden bile olabilirim. O yüzden çok dikkatli hareket etmem lazım benim
ben cafede filan istemiyorum canım ya restoran yada otel var aklımda kız tarafı olarak biz zaten kalabalık değiliz ama karşı taraf çok kalabalık...canım valla bende bi yer tutmaya niyetlendim baktım da bizim yakınımızda çok kaliteli cafeler var özel bir üniversiteye çok yakın olduğumdan. ama baktım ki annem o zaman şunu da bunu da çağıralıma girdi vazgeçtim. kişi başı fiyat verdiler hiç yoktan 2-3bine çıkıyordu masraf. gerek yok o paraya başka şey yaparım ben. ama senin için bilemem tabi. bana mantıklı gelmedi. ayrıca hiç bir konsepte uymuyor benim istediğim tarz. dans etmek istemiyorum müzikli oynamalı zıplamalı istemiyorum. o yüzden benim için ev hala öncelikli. kalabalık olacak evet ama zaten epi topu 2saat idare edicez.
Yaza isticez canım inşallahSiz tayin istemeyecek misiniz canım?
Az kalmış canım, hayırlısı olsun inşallah..Yaza isticez canım inşallah
ben cafede filan istemiyorum canım ya restoran yada otel var aklımda kız tarafı olarak biz zaten kalabalık değiliz ama karşı taraf çok kalabalık...
oynamalı filan bende istemiyorum daha ağır tarzda bi mekan arayışı içne girdim kesinde değil ama kafam çok karışık
İnşallah canım yaAz kalmış canım, hayırlısı olsun inşallah..
Günaydın kuzum:) burda kar var buz var tatil yokGünaydın hatunlar, Karsız istanbul sabahından herkese selamlar..Kar yok ,, okullar tatil
Günaydın canım iyiki doğdun:)Günaydınnn :) buz gibi izmirlee uyandm doğum günüm ki benimm
Günaydınnn :) buz gibi izmirlee uyandm doğum günüm ki benimm
Günaydın kuzum:) burda kar var buz var tatil yok
Günaydın canım iyiki doğdun:)
1 3 6 bencekızlar sticker seçemiyoruummbi el atın fikir verin. baktıkça kafam karıştı.
1
Eki Görüntüle 1363198
2Eki Görüntüle 1363199
3Eki Görüntüle 1363201
4Eki Görüntüle 1363202
5Eki Görüntüle 1363203 bu olursa pembesi olacak.
6Eki Görüntüle 1363204
7Eki Görüntüle 1363205 eger bu olursa rengi yine pembe olucak.
canım tubb a fiyat sordun mu eminim daha uyguna yaparaşk da ikiyi beğendi sanırım onu yapıcaz sağol canım fikirlerin için
çeşit çeşit nasıl yapıcam ki hep 50li fiyat yazmışlar
iyi ki doğdun canım nice güzel günler olsun inşaallahGünaydınnn :) buz gibi izmirlee uyandm doğum günüm ki benimm
Doğum günün kutlu olsun kuzummmmmGünaydınnn :) buz gibi izmirlee uyandm doğum günüm ki benimm
Teşekkür ederimm canım :)Doğum günün kutlu olsun kuzummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?