2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hallettiysen iyi hadi canım :) yaa bu sticker için bu şablonların falan olduğu bi site yada program varmı canım ben photoshop falan kullanıyorum ama farklı bir programı vardır heralde

Maşallah maşallahh nazar değmesin canım Hepsi birbirinden güzel , güzel günlerde kullan inşallah
Amiin yavrum hepimiz de inşallah
Kuzu sen harikasın

Canim bi kac yere sordum kenarlarini kendim kesmem gerekiyormus, tabi daha ucuzdu. Bu 20tl diyen lazer kesim mi ne yapiyormus, direkt cikicak yani kesilmis. Ben sunu begendim.

Kuzu sen bunu yapabilirsen bana yolla sadece bastirayim o zaman

Baska yerlere de sorarim baski icin bulurum daha uygunu.

Canım bizimde öyle olmuştu. Nişandan sonra nazara geldik die düşündüm ben çok şükür iyiz ama şimdi

valla nazar değmesinn ayy darısı başıma böyle bi teyze çok tatlı olurdu :)

@karanfilseven kuzu bak resim yolladı sevdicek atıyorum sana, tam bilemedim satıcıların adını ama yanında kafa simgesi olanlardır diye tahmin ediyorum. Bu arada ilk 3 iç çamaşırı resmi varya onları sipariş ettik 2 ay içinde hepsi geldi.

Maşallahh canım iyi günlerde kullan ağız tadıyla kullan hepsini tek tek
Amin yavrum hepimizde inşallah
Canım bizimde öyle olmuştu. Nişandan sonra nazara geldik die düşündüm ben çok şükür iyiz ama şimdi
Maşallah canım size de nazar değmesin ya zaten meşhurdur nişanlılık döneminde tartışmaların artması çok önemsememek ve yara almamaya çalışmak önemli olan ben artık nişanlılık dönemine upuzun bi regl dönemi diyorum (iğrenç bi benzetme ama duygu değişimleri tam olarak bu )

valla nazar değmesinn ayy darısı başıma böyle bi teyze çok tatlı olurdu :)
Amin canım bence de yaa düşüncelilik işte parası olup kendine almayan da var böyle kendisine düşmeden yakınlarına alan da var bende ona özel bi bohça hazurlıcam inşallah

Katılıyorum canım. Düğün zamanı yaklaştıkca hepsi de artıyo bunların

Ellerine saglık canım benim..Bu arada ben açamadım ya maili, erkek arkadaşıma gönderdim o açmış..o şekilde çıktı alıcaz..Zaten el pankartları, anı çerçevesi ve diğer tasarımları düğüne yapıcam :) O zaman daha güzel olur sanki ?

Güzel günlerde kullan canım hepsini maşallahhhh :)

Hallettiysen iyi hadi canım :) yaa bu sticker için bu şablonların falan olduğu bi site yada program varmı canım ben photoshop falan kullanıyorum ama farklı bir programı vardır heralde
Ben illustrator kullaniyorum kuzu :)
Amiin yavrum hepimiz de inşallah

Kuzu sen harikasın

Kendin kes tatlim bana aksam ozelden yazar misin kuzum yaparim aynisini
Bak sevindim acmaniza bende sana sorcaktm canim nasil istsrsen isTemede Nisanda yaptrnd oluyor

Bende lazer kesimi 15 tlye yaptırdım canım laptopta varsa yükleyim

Ben illustrator kullaniyorum kuzu :)

Kendin kes tatlim bana aksam ozelden yazar misin kuzum yaparim aynisini

Bak sevindim acmaniza bende sana sorcaktm canim nasil istsrsen isTemede Nisanda yaptrnd oluyor
tamam canım saol bi bakiyim ona nasılmış

canım güle güle kullan hediyelerini hepsi çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…