- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Hallettiysen iyi hadi canım :) yaa bu sticker için bu şablonların falan olduğu bi site yada program varmı canım ben photoshop falan kullanıyorum ama farklı bir programı vardır heraldeKuzu mesela bugun 6si ya bugune kdr olani yani 6 gunlk ucretimi vermezmis vs.. Ama sabah her seyi soyledm hallettm paşa paşa vericek
Hallettim gibi tatlim bakalim :)
Kuzu yazicin varsa eger sticker kagit al tanesi 50 kurus flndr ben sana tasarim atarm basarsin. Bi sayfaya sigiyor 50 tane siseler icin. Haricinde yuvarlak olrsa 40 a yakin sigiyor. Greenandblue ile oyle yaptik canim seve seve yaparim 50 tanesi 20 tl fln deli para. Ben 120 etiketi 12 tl ye satiyorum. Ve kazaniyorum insanlar ucmuş ya şok oluyorum. Kargo ile ugrasmamak icin kendin bas dedim buarada
Kizlar tasarim islrini iyi arastirin ben hepinize yardimci olurum seve seve el pankartlarina 5 tl cercevelere 100 tl fln vermeyin deli paralar bunlar..
Amiin yavrum hepimiz de inşallahMaşallah maşallahh nazar değmesin canımHepsi birbirinden güzel , güzel günlerde kullan inşallah
Kuzu sen harikasınKuzu mesela bugun 6si ya bugune kdr olani yani 6 gunlk ucretimi vermezmis vs.. Ama sabah her seyi soyledm hallettm paşa paşa vericek
Kuzu yazicin varsa eger sticker kagit al tanesi 50 kurus flndr ben sana tasarim atarm basarsin. Bi sayfaya sigiyor 50 tane siseler icin. Haricinde yuvarlak olrsa 40 a yakin sigiyor. Greenandblue ile oyle yaptik canim seve seve yaparim 50 tanesi 20 tl fln deli para. Ben 120 etiketi 12 tl ye satiyorum. Ve kazaniyorum insanlar ucmuş ya şok oluyorum. Kargo ile ugrasmamak icin kendin bas dedim buarada
Kizlar tasarim islrini iyi arastirin ben hepinize yardimci olurum seve seve el pankartlarina 5 tl cercevelere 100 tl fln vermeyin deli paralar bunlar..
Kuzu mesela bugun 6si ya bugune kdr olani yani 6 gunlk ucretimi vermezmis vs.. Ama sabah her seyi soyledm hallettm paşa paşa vericek
Canım bizimde öyle olmuştu. Nişandan sonra nazara geldik die düşündüm benKesinlikle öyle dışarda nerdeyse kasırga var bende mevsim baharAllah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın kuzucum (gerçi bu duayı da sevmiyorum yaprak dökümünden dolayı )
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tamamen unuttum dur şimdi mesaj atıyorum hemenayrıca senden çocuğum olsun istiyorum
Çok şükür bi sıkıntı yok kuzum ama sanki kavgalarımızın sayısında bir artış var o da büyük ihtimalle benim regl dönemimde olmamdan kaynaklanıyordur (inşallah yani)
valla nazar değmesinn ayy darısı başıma böyle bi teyze çok tatlı olurdu :)Kadının maddi durumu baya iyiymiş kendi gelinlerine yapar gibi yeğenerinin nişanlılarına da yapıyor valla Allah razı olsun hepsi de ayrı kalite özellikle bakım setini Yves rocherdan almış şaşırdımDarısı başınıza hatın kız
Amin yavrum hepimizde inşallahMaşallahh canım iyi günlerde kullan ağız tadıyla kullan hepsini tek tek
Maşallah canım size de nazar değmesin ya zaten meşhurdur nişanlılık döneminde tartışmaların artması çok önemsememek ve yara almamaya çalışmak önemli olan ben artık nişanlılık dönemine upuzun bi regl dönemi diyorum (iğrenç bi benzetme ama duygu değişimleri tam olarak buCanım bizimde öyle olmuştu. Nişandan sonra nazara geldik die düşündüm bençok şükür iyiz ama şimdi
Amin canım bence de yaa düşüncelilik işte parası olup kendine almayan da var böyle kendisine düşmeden yakınlarına alan da var bende ona özel bi bohça hazurlıcam inşallahvalla nazar değmesinn ayy darısı başıma böyle bi teyze çok tatlı olurdu :)
Katılıyorum canım. Düğün zamanı yaklaştıkca hepsi de artıyo bunlarınAmin yavrum hepimizde inşallah
Maşallah canım size de nazar değmesin ya zaten meşhurdur nişanlılık döneminde tartışmaların artması çok önemsememek ve yara almamaya çalışmak önemli olan ben artık nişanlılık dönemine upuzun bi regl dönemi diyorum (iğrenç bi benzetme ama duygu değişimleri tam olarak bu)
Kuzu mesela bugun 6si ya bugune kdr olani yani 6 gunlk ucretimi vermezmis vs.. Ama sabah her seyi soyledm hallettm paşa paşa vericek
Kadının maddi durumu baya iyiymiş kendi gelinlerine yapar gibi yeğenerinin nişanlılarına da yapıyor valla Allah razı olsun hepsi de ayrı kalite özellikle bakım setini Yves rocherdan almış şaşırdımDarısı başınıza hatın kız
teyzeye herşeyin en güzelini al ayy tanımadan sevdim :)Amin canım bence de yaa düşüncelilik işte parası olup kendine almayan da var böyle kendisine düşmeden yakınlarına alan da var bende ona özel bi bohça hazurlıcam inşallah
Ben illustrator kullaniyorum kuzu :)Hallettiysen iyi hadi canım :) yaa bu sticker için bu şablonların falan olduğu bi site yada program varmı canım ben photoshop falan kullanıyorum ama farklı bir programı vardır heralde
Amiin yavrum hepimiz de inşallah
Kuzu sen harikasın
Kendin kes tatlimCanim bi kac yere sordum kenarlarini kendim kesmem gerekiyormus, tabi daha ucuzdu. Bu 20tl diyen lazer kesim mi ne yapiyormus, direkt cikicak yani kesilmis. Ben sunu begendim.
Eki Görüntüle 1363744
Kuzu sen bunu yapabilirsen bana yolla sadece bastirayim o zaman
Baska yerlere de sorarim baski icin bulurum daha uygunu.
Ellerine saglık canım benim..Bu arada ben açamadım ya maili, erkek arkadaşıma gönderdim o açmış..o şekilde çıktı alıcaz..Zaten el pankartları, anı çerçevesi ve diğer tasarımları düğüne yapıcam :) O zaman daha güzel olur sanki ?
Bende lazer kesimi 15 tlye yaptırdım canım laptopta varsa yükleyimCanim bi kac yere sordum kenarlarini kendim kesmem gerekiyormus, tabi daha ucuzdu. Bu 20tl diyen lazer kesim mi ne yapiyormus, direkt cikicak yani kesilmis. Ben sunu begendim.
Eki Görüntüle 1363744
Kuzu sen bunu yapabilirsen bana yolla sadece bastirayim o zaman
Baska yerlere de sorarim baski icin bulurum daha uygunu.
Cümleten yandık yaniKatılıyorum canım. Düğün zamanı yaklaştıkca hepsi de artıyo bunların
Hahahaah sevilmez miteyzeye herşeyin en güzelini al ayy tanımadan sevdim :)
Amin canım benim hepimizde güzel günlerde kullanalım alınanları inşallahGüzel günlerde kullan canım hepsini maşallahhhh :)
tamam canım saol bi bakiyim ona nasılmışBen illustrator kullaniyorum kuzu :)
Kendin kes tatlimbana aksam ozelden yazar misin kuzum yaparim aynisini
Bak sevindim acmaniza bende sana sorcaktm canim nasil istsrsen isTemede Nisanda yaptrnd oluyor
canım güle güle kullan hediyelerini hepsi çok güzellerAmin yavrum hepimizde inşallah
Maşallah canım size de nazar değmesin ya zaten meşhurdur nişanlılık döneminde tartışmaların artması çok önemsememek ve yara almamaya çalışmak önemli olan ben artık nişanlılık dönemine upuzun bi regl dönemi diyorum (iğrenç bi benzetme ama duygu değişimleri tam olarak bu)
Amin canım benim sen de çok nadir giriyorsun topiğe yaa nişanlılık nasıl gidiyor?canım güle güle kullan hediyelerini hepsi çok güzeller
canım ben daha nişanlanmadım bu ayın sonunda nişanlanıcam inşaAllahh. Yoğun çalıştığım için pek giiremiyorum kuzummm :)Amin canım benim sen de çok nadir giriyorsun topiğe yaa nişanlılık nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?