- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Nişanlılık döneminde olabiliyo canım hiç sıkılma yani neden olduguna bi anlam veremiyorum ama oluyoKesinlikle öyle dışarda nerdeyse kasırga var bende mevsim baharAllah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın kuzucum (gerçi bu duayı da sevmiyorum yaprak dökümünden dolayı )
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tamamen unuttum dur şimdi mesaj atıyorum hemenayrıca senden çocuğum olsun istiyorum
Çok şükür bi sıkıntı yok kuzum ama sanki kavgalarımızın sayısında bir artış var o da büyük ihtimalle benim regl dönemimde olmamdan kaynaklanıyordur (inşallah yani)
Ben illustrator kullaniyorum kuzu :)
Kendin kes tatlimbana aksam ozelden yazar misin kuzum yaparim aynisini
Bak sevindim acmaniza bende sana sorcaktm canim nasil istsrsen isTemede Nisanda yaptrnd oluyor
Bende lazer kesimi 15 tlye yaptırdım canım laptopta varsa yükleyim
Eki Görüntüle 1363768
Çikilata istiyommmBunlarda son
Eki Görüntüle 1363730 Eki Görüntüle 1363731 Eki Görüntüle 1363732 Eki Görüntüle 1363733 Eki Görüntüle 1363734 Eki Görüntüle 1363735 Eki Görüntüle 1363736 Eki Görüntüle 1363737 Eki Görüntüle 1363738
Kayınvalidemin hazırladığı bohçayı sonra atarım hatunlar size
Eki Görüntüle 1363739 Bu da nişan çikolatam (kurabiyelik kendi seçimimdir)
evetttBugun topigimiz cok sessiz sanirim.
Bende uyumak istiyorummAyy kızlar bi uyumuşum okuldan gelince uyandım ama hala kendime gelemedim
Ay çok kötü oldum ben uyunıncaBende uyumak istiyorumm
Bugun topigimiz cok sessiz sanirim.
Ayy kızlar bi uyumuşum okuldan gelince uyandım ama hala kendime gelemedim
Ay çok kötü oldum ben uyunıncaalışık değilim öğle sonu uyumaya
Normalde bende severim ama yarım saat falan uyucam ben bugün baya bi uyudumdaAyyy o kadar çok işim vardı ki bugün anca bittiiii ohh be :)
Öğleden sonra uyursan ve alışık değilsen böyle olursun işte canım :)
Keşke ben olsaydım yerinde valla çok tatlı oluyo gün içi uyumaları :)
Ayyy o kadar çok işim vardı ki bugün anca bittiiii ohh be :)
Öğleden sonra uyursan ve alışık değilsen böyle olursun işte canım :)
Keşke ben olsaydım yerinde valla çok tatlı oluyo gün içi uyumaları :)
Bugun topigimiz cok sessiz sanirim.
evettt
Benim perdelerim koyu renk hiç sabah olduğunu anlamıyo insan:))Gündüzde hiç uyuyamam tuhaf böyle panjuru kapatıp geceymiş gibi yapmam lazım
Napcaaan kız bu kadar gecelikle çamaşırıokula gittim kızlar sınavım vardı çok şükür bunuda atlattım :)
dönüşte kendime bişeyler aldım 1 gecelik 2 çamaşır takımı 4 adet çamaşır
Ohhh ne güzel Tam benlik işteBenim perdelerim koyu renk hiç sabah olduğunu anlamıyo insan:))
ayy bilmiyorum ki aldıkça alasım geliyo sonum pek iyi değilNapcaaan kız bu kadar gecelikle çamaşırıAy benim bohçaya aldıkları dışında hiç yok dahaaa
Ayyy evet dur gariayy bilmiyorum ki aldıkça alasım geliyo sonum pek iyi değil
10 olsun durucam uğurlu sayım kendisiAyyy evet dur gari
Maşallahh yok arkadaş ben karar verdim bi süre bişey almicamm10 olsun durucam uğurlu sayım kendisi
Gündüzde hiç uyuyamam tuhaf böyle panjuru kapatıp geceymiş gibi yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?