bu fotodan sonra senle çocuk da yaparım kariyer defid kuzu bak resim yolladı sevdicek atıyorum sana, tam bilemedim satıcıların adını ama yanında kafa simgesi olanlardır diye tahmin ediyorum. Bu arada ilk 3 iç çamaşırı resmi varya onları sipariş ettik 2 ay içinde hepsi geldi.
Eki Görüntüle 1363748
Dün bugün için gidip bi yerlerde oturalım demiştim. Maçım var demişti. Ama bana öyle diyip gitti. Zaten sıkmıyorum gitmesin de demiyorum ama benim sıkıldığımı bilip bana bu şekilde söyleyip bugün kendi ayarlayınca ona sinir oldumAnladım canım nişanlına neden kızdın yine :)
Canım ben gidelim demiştim bana maçının olduğunu söyledi ama beyefendi arkadaşlarıyla gitti.hayırdır canım noldu ki
e ingilizce mi konuştun canımYok canım o konuşma balonu simgelerinin yanındaki isim yetkili kişinin ismi, mesaj atıyorsun ordan yani.. View details a tıklayıp aşağı inersen Store: yazar. O satıcıdır :) Benim de 3 ay oldu yok ürünler, open dispute yatım para iadesi istedim. Satıcı çok yüksek puanlı ve ünlü olduğu için kendine zarar gelsin istemiyor. İadeyi geri çekin eğer 10 gün içinde ürünler elinize ulaşmazsa para iadesi yapıcam, sonrasında ürünler size ulaşsa bile ücretsiz almış olacaksınız dedi, bekliyorum.
Dün bugün için gidip bi yerlerde oturalım demiştim. Maçım var demişti. Ama bana öyle diyip gitti. Zaten sıkmıyorum gitmesin de demiyorum ama benim sıkıldığımı bilip bana bu şekilde söyleyip bugün kendi ayarlayınca ona sinir oldum
aman erkekler hepsi aynı canımCanım ben gidelim demiştim bana maçının olduğunu söyledi ama beyefendi arkadaşlarıyla gitti.
Evet canım bende görüyorum instagramda hep ama baya fark koyup üstüne öyle satıyolar zaten teşekkür ederim bilgi için :)
Erkekler işte canım çokta bişey diyemiyosun
İşte beni sinir ediyor bu durumaman erkekler hepsi aynı canım
Canım elektrik gidiyo sürekli film falan izleyemem ki
Evet canıme ingilizce mi konuştun canım
yardım edersin artık örtmenimEvet canım
Ederim canım :)yardım edersin artık örtmenim
Gözün aydın canım:)) paranı vercek mi peki?Kızlar bugüne bugün istifa etmiş bi kız var aranızdasabah patronuma her şeyi saydım üzerimden ego tatmini yapıyorsun dedim ayy içim eridi resmen oh olsun
Ohhhh rahatlamışsındırrrr canımmmKızlar bugüne bugün istifa etmiş bi kız var aranızdasabah patronuma her şeyi saydım üzerimden ego tatmini yapıyorsun dedim ayy içim eridi resmen oh olsun
Ben hiç bilmiyorum bunların piyasasınıhttp://www.worldorganizasyon.com/kina-gecesi-organizasyonu.html
kızlar bu organizasyon firmasını buldumda niye bu kadar uygun anlamadım
Aldım bile kuzu. Yok neymis benden memnunmuşta gitmemi istemezmiş. Huzur çok önemli gerçekten..Gözün aydın canım:)) paranı vercek mi peki?
Hem de nasıl rahatladım ya oh olsunnOhhhh rahatlamışsındırrrr canımmm
İnşallah yeni işyerinde hiç bi sıkıntı yaşamazsın kuzum:) gönlünce olsun herşey:)Aldım bile kuzu. Yok neymis benden memnunmuşta gitmemi istemezmiş. Huzur çok önemli gerçekten..
Hem de nasıl rahatladım ya oh olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?