- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
görünce bi şok yaşıyo dimi insan :)Maşallahh yok arkadaş ben karar verdim bi süre bişey almicammAllahım bu ay ki kredi kartım neydi öyle gitti maaşın yarısı
Benim perdelerim koyu renk hiç sabah olduğunu anlamıyo insan:))
@karanfilseven kuzu bak resim yolladı sevdicek atıyorum sana, tam bilemedim satıcıların adını ama yanında kafa simgesi olanlardır diye tahmin ediyorum. Bu arada ilk 3 iç çamaşırı resmi varya onları sipariş ettik 2 ay içinde hepsi geldi.
Eki Görüntüle 1363748
Zor uyanıyorum zaten:) neyseki yarın okulum yok:)Allahımm
Yok öyle gözümde bişey olunca daralıyorum ben canımUyku gözlüğü var onlardan tak
görünce bi şok yaşıyo dimi insan :)
ben kredi kartı kullanmıyorum ama eğer kullanırsam eve icra gelme olasılığı çok yüksek
Yok öyle gözümde bişey olunca daralıyorum ben canım
aynen öyle yapıyorum canımO zaman uyuma canım sen :) :)
Yaaa bende istiyorum almak ama işte kim nasıl bilemiyorum bide ürünler nasıl cıkar tabi o da var memnun kalırsan söylermisin canımYok canım o konuşma balonu simgelerinin yanındaki isim yetkili kişinin ismi, mesaj atıyorsun ordan yani.. View details a tıklayıp aşağı inersen Store: yazar. O satıcıdır :) Benim de 3 ay oldu yok ürünler, open dispute yatım para iadesi istedim. Satıcı çok yüksek puanlı ve ünlü olduğu için kendine zarar gelsin istemiyor. İadeyi geri çekin eğer 10 gün içinde ürünler elinize ulaşmazsa para iadesi yapıcam, sonrasında ürünler size ulaşsa bile ücretsiz almış olacaksınız dedi, bekliyorum.
Söylerim canım gelirse tabi, ben de çok hevesliydim daha ilk alışverişte böyle olunca hevesim kaçtı. Uzun bir süre almam heralde..Yaaa bende istiyorum almak ama işte kim nasıl bilemiyorum bide ürünler nasıl cıkar tabi o da var memnun kalırsan söylermisin canım
ayyy iki saatin lafı olmaz canım yaaaynen yaa gerçi gereksiz bişey almadım ama evime şimdilik iki saat almasamda olurdu yani
sende birini çağır canım git bi arkadaşına demek isterdim ama hava malumKızlar çok sıkıldım niyeyse ya. Nişanlım arkadaşlarıyla görüşmeye gitti. Ben kaldım
Kızlar çok sıkıldım niyeyse ya. Nişanlım arkadaşlarıyla görüşmeye gitti. Ben kaldım
Baya uzun sürüyo diye duymuştum teslimatları geç olsun güç olmasın ama güzelse beklerimSöylerim canım gelirse tabi, ben de çok hevesliydim daha ilk alışverişte böyle olunca hevesim kaçtı. Uzun bir süre almam heralde..
Yok canım tek gidemem zaten. Bide öyle yakında arkadaşım yoksende birini çağır canım git bi arkadaşına demek isterdim ama hava malum
İşte sıkılmasam canımHımmm sende kafanı dinle canımm en güzeli
İşte sıkılmasam canımtek başıma sıkılıyorum
hayırdır canım noldu kiYok canım tek gidemem zaten. Bide öyle yakında arkadaşım yoknişanlıma kızdım birazda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?