2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yarın yokta memleketime bak ya:) yağmur tatili var ama kar tatili yok :)

Pazartesi gitmeyi dusunuyorum canm. Yarin arayip konusucam bakalim :)
hu huu pek havalı
Ayy evet kuzum ben dusununc soylemeden duramam icimde tutamam :)

iyi geceler kızlar heryer kar okullar tatıl bıze degıl arabalar ıs yerıne zor cıkıyor napcam sabah bılemedım :)

iyi geceler kızlar nasılsınız? Ben de nasipse 2015 gelniyim yeni katılıyorum aranıza.. çook fazla yorum olmuş okuuyamadım hepsini. hazırlıklar nasıl gidiyor ? benim kısmetse 25 temuzda düğünüm.. şimdiden gelinlik sipariş eden var mı nasıl hazırlıklar yapıyorsunuz ??

Hoşgeldin canım :)
Hazırlıklar heycanla ve kararsızlıkla devam ediyor.
Ben vermedim de var gelinlik arayışında olanlar. Sen neler yapıyorsun?

ben sadece braz çeyiz aldm düğün salonum tutuldu o kadar neyi ne zaman yapmam gerektğinide bilemedim.. kimisi bak şimdiden gelinlik haziranda çekimin var diyo kimisi erken diyo.. mesela davetiye falan ne zman basılır bunlarıda hiç bilmiyorum :)

Ne çekimin var fotoğraf mı? 1 ay önceden? neden ki?
Bak canım git gelinlik dene fiyat al, diktiriceksen mart gibi kararını verirsin hazır alcaksan mayıs başında alırsın 1-2 defa üstünü başını düzeltirler o kadar.
Davetiye işini bilmiyorum net olarak ama sanırım 1 ay önceden yaptırılıyor

istanbulda istiyoruz çekimi düün öncesi zaten ramazan bizde ramazan başlamadan yapalım diye haziran dedik.. tamam teşekkür ederm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…