- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Anlastık ortakkkYaparız, sen inceye bakarsın ..bende kaba işlere :)
Muhabbetlere gel yahu :) Okşan diye liseden bir arkadaşım var kız benim :) Tikkatli olll
ben geldim sen nerdesin
Bizde de köy okulları tatilmiş, benim cuma dersim yoktu gerçi :)Ve beklenen tatil bizede geldi:))
Ve beklenen tatil bizede geldi:))
Günaydın gelinciklerr
Ve beklenen tatil bizede geldi:))
Bizde de köy okulları tatilmiş, benim cuma dersim yoktu gerçi :)
Hayırlı cumalar yavru kuş.Allah gönlümüzden geçen her güzelliği yaşamayı nasip etsin (Aminnnnn) Musmutlu gelinler olalım inşallah..
Ben bugün yazılı yapacaktım ama neyse artık pazartesi salı yaparım :)Bizde de köy okulları tatilmiş, benim cuma dersim yoktu gerçi :)
Evet canım çooook güzel oldu :)Ohh ne güzell canımm :)
Günaydııınnn
Yok canım ben duymadım. Olsa öğretmen sayfaları yazardı zaten :) türkiye geneline de yaparlarsa haksızlık olurGünaydın öğretmenler, size bir sorum olacak..Kar tatili sebebi ile karne tatilini 1 hafta ileri atmışlar..Yani 23 ocak'ta olması gereken tatil..30 ocakta olacakmış..Siz öyle birşey duydunuz mu?
Ben bugün yazılı yapacaktım ama neyse artık pazartesi salı yaparım :)
Evet canım çooook güzel oldu :)
Yok canım ben duymadım. Olsa öğretmen sayfaları yazardı zaten :) türkiye geneline de yaparlarsa haksızlık olur
Günaydın kızlae hayırlı cumalar:)
Canım yapmazlar ya bence. Şimdi kar tatilindede biz ekders alıyoruz. Eğer 1hafta daha uzatırlarsa 1haftalık yine ek ders vermek zorunda. Buda ciddi bi para olur. İstanbul için bile olsa o yüzden değişim olmaz diye düşünüyorum. Tamamıyla parasal olarak :) olursa da istanbul il milli eğitim müdürlüğünün sayfasında yayınlanır zaten:)Canım bende istanbul için duydum ama pek inandırıcı gelmedi açıkcası..Milli eğitim bakanlığı akademik takvime baktım orda öyle birşey yok :)
:)) ayy haftaya olsaydı yola çıkardık ne güzel:) son 8günüm kaldı anneme kavuşmama:) cuma günü kayınvalidemlerdeyim deGünaydın tatilci öğretmen sana da hayırlı cumalar
Günaydın kuzum:) tatil faslındayız şuan:)Günaydın kızlaaarrr muhabbetiniz bol olsun neler kaynatıyorsunux bakayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?