2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bizde de köy okulları tatilmiş, benim cuma dersim yoktu gerçi :)
Ben bugün yazılı yapacaktım ama neyse artık pazartesi salı yaparım :)
Ohh ne güzell canımm :)

Günaydııınnn
Evet canım çooook güzel oldu :)
Günaydın öğretmenler, size bir sorum olacak..Kar tatili sebebi ile karne tatilini 1 hafta ileri atmışlar..Yani 23 ocak'ta olması gereken tatil..30 ocakta olacakmış..Siz öyle birşey duydunuz mu?
Yok canım ben duymadım. Olsa öğretmen sayfaları yazardı zaten :) türkiye geneline de yaparlarsa haksızlık olur

Canım bende istanbul için duydum ama pek inandırıcı gelmedi açıkcası..Milli eğitim bakanlığı akademik takvime baktım orda öyle birşey yok :)

Canım bende istanbul için duydum ama pek inandırıcı gelmedi açıkcası..Milli eğitim bakanlığı akademik takvime baktım orda öyle birşey yok :)
Canım yapmazlar ya bence. Şimdi kar tatilindede biz ekders alıyoruz. Eğer 1hafta daha uzatırlarsa 1haftalık yine ek ders vermek zorunda. Buda ciddi bi para olur. İstanbul için bile olsa o yüzden değişim olmaz diye düşünüyorum. Tamamıyla parasal olarak :) olursa da istanbul il milli eğitim müdürlüğünün sayfasında yayınlanır zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…