2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kendimi çok rahatlamış hissediyorumm burdan ayrıldığım için biliyosun daha öncede bahsetmiştim hiç mi hiç huzurum yoktu..

Biliyorum canım biliyorum ..Huzurlu değilsen zevkte alamıyosun zaten yaptığın işten . Kendimden biliyorum inşallah yeni işinde mutlu ve huzurlu olursun canım

Biliyorum canım biliyorum ..Huzurlu değilsen zevkte alamıyosun zaten yaptığın işten . Kendimden biliyorum inşallah yeni işinde mutlu ve huzurlu olursun canım
inşallah kuzum :) pazartesi ayrılcağımı söyledim ona bile sorun çıkardı. neymiş ben geçen sene part time çalışıyordum gecen seneden olan mesai borcumu ödicekmişim.. ben de ddimki aldğım parada ona göreyydi ne borcu filan dedim işte her şeyi saydım ama şimdi 6 günlük ücretim var onu alcam o yüzden hiçbişey imzalamadım istifa filan o kdr gıcıklarki hala beni deli ediyordu düşün yani. herkese hayırlısını versin Allah. iş hayatı çok sıkıntılı oluyor gerçekten..

Herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun canım

kuzu sana msj attımm

Simdi bakiyim canim..

Kuzu sen kpss'ye girmistin. Ne oldu atanma durumu? Hatta bolumunde 26.olmustun yanlis hatirlamiyorsam

Simdi bakiyim canim..

Kuzu sen kpss'ye girmistin. Ne oldu atanma durumu? Hatta bolumunde 26.olmustun yanlis hatirlamiyorsam
hahaha süpersin kız :) evet aynen ama bölümümden "0" atama yapııldı. haziranda tekrar var bakalım.. gerçi 0 ı geçinde ümidi kestim ama.. geçen sene 65 le atandılar bölümümden ben 77 aldım ve atanamıyorum

Canim 4tane atama oluyor benim bildigim diger sinava kadar digerlerinde atanirsin insallah ki ben atanacagini dusunuyorum bu durumda

Muhabbetlere gel yahu :) Okşan diye liseden bir arkadaşım var kız benim :) Tikkatli olll
ben geldim sen nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…