2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Anammm laflara gel hele :)

Dimi ama hııhh Sonra da atarlı kuş oluyorum ben
neyseki sevdiklerinden yapıyorlar
Evet canım sevgili olduğumuzda 17 yaşındaydım şimdi 25 ki bunun bi sene öncesinde tanışmıştık arkadastık
ayy maşallah kuzu. biz diyoruzki biz o zaman ayrılmasak kesin aldatma filn olurdu. çünkü hiç bilinçli değildik ama şimdi birbirimizin değerini biliyoruz. tabi biz o zaman 15 yaşındaydık
Heyy allahım ya :) Egoya bak sen :) Bulmuş senin gibi güzel kızı :)
tam sopalık dimi

Ya ben burada taşeronların büyüme hikayelerini duyuyorum, kafayı yiyorum ya..Hele bir tane geldi geçenlerde..Gencecik çocuk, en fazla 30 yaşındadır..Tüm projenin duvar kağıt işlerini almış, Proje de 5500 konut gerisini sen düşün..muhteşem para kazanacak işin bitiminde..Gözüm yok vallahi, Allah daha çok versin başarabilene..Ama elime para geçerde ne yapacağımı şaşırırsam, kesin inşaat işine girecem :)

Vallahi burdan bakınca pek eğlenceli gözüküyor, ama bilemem tabi

Nişanlım benden bi 4-5 yaş büyük o daha olgundu bana hep diyo zaten elimde büyüdün

Anammm laflara gel hele :)

Öyle kuzu benden başkasına bakamaz oyarım o gözleri Şimdi konuştuk napıyosun dedi dedim sanane İyi kapa ben sevtap ı arıyım diyo sallıyo yok öyle biri aslında Bende okşanı ara ya özlemiştir seni dedim

neyseki sevdiklerinden yapıyorlar

Evet canım neyse ki

Benden geçici olarak kurtuluyorsunuz hatunlar, çıkıyorum şimdilik..

Canımm çabuk gel özlerim senii

Bi gün paramız olursa beraber yaparız bu işi

Bakmasın oy gözlerinii ben de oyarım bakamaz o kadar

Kızlar yemeğimi yaptım çamaşırlarımı katladım sevdicek geldi yemek yedik:) birazdan da arkadaşa geçecem ama dinlenmeyi hakkettim:) bide yeni aldığım pijemaları yıkıyorumda renk verir mi bilemedim nerden anlarız renk verip vermediğini

Ellerine sağlık , afiyet olsun canım :) Dinlen tabii azıcık :) Valla yıkamadan anlayamazsın ama şey yap suyun altına tut sık bak bakalım rengi çıkıyo mu?

Ohhh valla ne güzel canım Yıkamadan anlaşılmaz heralde

Ellerine sağlık , afiyet olsun canım :) Dinlen tabii azıcık :) Valla yıkamadan anlayamazsın ama şey yap suyun altına tut sık bak bakalım rengi çıkıyo mu?
Ohhh valla ne güzel canım Yıkamadan anlaşılmaz heralde
Ya hepsi pembe de farklı tonları o yüzden korkuyorum Orya evet bi deneyim bakalım suyun altında:)

Precious da çok şanslıı Keyfim yerinde canım bazen işte arada özlüyorum çok üzülüp ağlıyorum . Sağlığımda iyi çok şükür biraz daha iyi olsam sorun olmaz

Ayy aglama canimm. bizde haftada bir gorusebiliyoruz. Seninki daha zor biliyorum ama gelecekteki guzel gunler icin katlanicaz bu gunlere de

ben de öksürüp duruyorum maalesef kuzum o zaman sana da pankart hazırlarız

yok canım hatta baya işsizim yani işten ayrıldım ya

hadi bakalım inşallah güzel olur canımm

Gecmis olsun canim evet biliyorum iste olmadigini ama ozel islerin de olabilir hakkini odeyemem cok sagol

Benim sevdiceğimde bana atarlı kuş der

Ahahah guzelmis bayildim

kuzu sana msj attımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…