- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hımm anladım uyuzluğuna .. Öyle şeyleri benimkide yapıyo öküzüm dün dedim ki seni seviyorum bana diyo ki bende seni seviyorum malesefuyuzz dedim ne demek o ya "elimde bi sen varsın napalım" diyo Dedim öküz hep öküz hiç değişme böyle kal bende senle kafayı yerim Yoksa başka benimle yetiniceksin başka çaren bir çıkış yolun yoook!
Dimi ama hııhhSonra da atarlı kuş oluyorum ben
ayy maşallah kuzu. biz diyoruzki biz o zaman ayrılmasak kesin aldatma filn olurdu. çünkü hiç bilinçli değildik ama şimdi birbirimizin değerini biliyoruz. tabi biz o zaman 15 yaşındaydıkEvet canım sevgili olduğumuzda 17 yaşındaydım şimdi 25ki bunun bi sene öncesinde tanışmıştık arkadastık
Heyy allahım ya :) Egoya bak sen :) Bulmuş senin gibi güzel kızı :)
Aynen canım kesinlikle çok iyi paralar yani bizde hep aynı şeyi konuşuyoruz ama sermaye yokAynen öyle ya bi oda yapmışlar geçen baktık oturma odası diye yere halı sericeksin minnak üstüne minderler atıp oturacaksın koltuk sığmaz mümkün deil
neyseki sevdiklerinden yapıyorlar
ayy maşallah kuzu. biz diyoruzki biz o zaman ayrılmasak kesin aldatma filn olurdu. çünkü hiç bilinçli değildik ama şimdi birbirimizin değerini biliyoruz. tabi biz o zaman 15 yaşındaydık
tam sopalık dimi
Nişanlım benden bi 4-5 yaş büyük o daha olgundu bana hep diyo zaten elimde büyüdünneyseki sevdiklerinden yapıyorlar
ayy maşallah kuzu. biz diyoruzki biz o zaman ayrılmasak kesin aldatma filn olurdu. çünkü hiç bilinçli değildik ama şimdi birbirimizin değerini biliyoruz. tabi biz o zaman 15 yaşındaydık
tam sopalık dimi
Anammm laflara gel hele :)
neyseki sevdiklerinden yapıyorlar
Benden geçici olarak kurtuluyorsunuz hatunlar, çıkıyorum şimdilik..
Bi gün paramız olursa beraber yaparız bu işiYa ben burada taşeronların büyüme hikayelerini duyuyorum, kafayı yiyorum ya..Hele bir tane geldi geçenlerde..Gencecik çocuk, en fazla 30 yaşındadır..Tüm projenin duvar kağıt işlerini almış, Proje de 5500 konut gerisini sen düşün..muhteşem para kazanacak işin bitiminde..Gözüm yok vallahi, Allah daha çok versin başarabilene..Ama elime para geçerde ne yapacağımı şaşırırsam, kesin inşaat işine girecem :)
Bakmasın oy gözlerinii ben de oyarım bakamaz o kadarÖyle kuzu benden başkasına bakamaz oyarım o gözleriŞimdi konuştuk napıyosun dedi dedim sanane İyi kapa ben sevtap ı arıyım diyo sallıyo yok öyle biri aslında Bende okşanı ara ya özlemiştir seni dedim
Evet canım neyse ki
Canımm çabuk gel özlerim senii
Kızlar yemeğimi yaptım çamaşırlarımı katladım sevdicek geldi yemek yedik:) birazdan da arkadaşa geçecem ama dinlenmeyi hakkettim:) bide yeni aldığım pijemaları yıkıyorumda renk verir mi bilemedimnerden anlarız renk verip vermediğini
Ohhh valla ne güzel canımKızlar yemeğimi yaptım çamaşırlarımı katladım sevdicek geldi yemek yedik:) birazdan da arkadaşa geçecem ama dinlenmeyi hakkettim:) bide yeni aldığım pijemaları yıkıyorumda renk verir mi bilemedimnerden anlarız renk verip vermediğini
Ellerine sağlık , afiyet olsun canım :) Dinlen tabii azıcık :) Valla yıkamadan anlayamazsın ama şey yap suyun altına tut sık bak bakalım rengi çıkıyo mu?
Ya hepsi pembe de farklı tonları o yüzden korkuyorumOhhh valla ne güzel canımYıkamadan anlaşılmaz heralde
Precious da çok şanslıı Keyfim yerinde canım bazen işte arada özlüyorum çok üzülüp ağlıyorum . Sağlığımda iyi çok şükür biraz daha iyi olsam sorun olmaz
ben de öksürüp duruyorum maalesef kuzumo zaman sana da pankart hazırlarız
yok canım hatta baya işsizim yaniişten ayrıldım ya
hadi bakalım inşallah güzel olur canımm
Benim sevdiceğimde bana atarlı kuş der
Ayy aglama canimm. bizde haftada bir gorusebiliyoruz. Seninki daha zor biliyorum ama gelecekteki guzel gunler icin katlanicaz bu gunlere de
Ahahahguzelmis bayildim
Denedim ama güvenemedim trendyoldan aldıklarıma o yüzden elimde yıkadım canım:)Dene bakalım canım
Denedim ama güvenemedim trendyoldan aldıklarıma o yüzden elimde yıkadım canım:)
kuzu sana msj attımmAyy aglama canimm. bizde haftada bir gorusebiliyoruz. Seninki daha zor biliyorum ama gelecekteki guzel gunler icin katlanicaz bu gunlere de
Gecmis olsun canimevet biliyorum iste olmadigini ama ozel islerin de olabilir hakkini odeyemem cok sagol
Ahahahguzelmis bayildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?