2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İzmir de canım amatör dü armut.com dan bulmuştuk bak ordan bence bide albüm falan zaten çok para tutan ben albüm istemedim fotoğraf çıkarmıştı poster boyutunda falan çıkarmıştı bi tanede

Armut.com a baktım bu sabah, pasta siparişi için..birde bunun için bakayım..teşekkür ederim canım :)

Bu arada daldım hemen unuttum nasılsınızz gençlerr Orya greenandblue YEKTA61 @brgulsen

Hoşgeldin canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın :)

günaydın kızlar.

Günaydın canıımm :)

O kadar oluyor yani fiyatlar..Ama canım senin şimdi büyük nişan olucak, benim nişan evde olucak ya..Bu fiyatta fark eder mi

Canım evde dışarda düğün olarak ne farkeder ki sonuçta onlar fotoğrafçı ya stüdyo da ya da dışarda çekim yapıcaklar fiyat ancak hani onlara göre değişir yoksa sen küçük bir tören olarak evde yapsan bile gidip çektiriceksin fotoğrafını ona göre fiyat vermezler ki sana

Ya canım bende düşünmüyordum aslında, dün akşam kız kardeşi ile konuştuk,hatıra kalır sizin için dedi. Ama tutupta bana 1000-1300 gibi birşey derse iptal ederim ya da daha amatör birine çektiririm

Canım onlara bi etkisi yokki benim nisani evde yada salonda yapiyor olmam. Ben iyi bi yer ayarladim daha orta seker olanlarda var 500 tl fiyat veren de vardi canim senin beklentine gor3 degisir fiyat

Umut fakirin ekmeği misali sordum heralde, Sana yazdıktan sonra bende ne alaka dedim kendime En iyisi araştırmak o zman..ben ne istediğimi bilsem iyi olacak

Tamam yavru kuş ezme beni artık

İyiyim bende şükür canım cuma bugünn çok şükür

Şu an resmen deliriyorum. Ben lazere gidiyorum ya. Ben burdaki şubeyle sözleşme yaptım. Ama sözleşmede türkiyenin her yerindeki şubelere gidebilirsiniz diyodu. Bende mayısta burdakilerle tartıştım. Vana gidiyodum. Bugün aradım randevu için. Biz erciş şubesiyle anlaşmayı bozduk. Sizi alamayız diyo bana. Delirdim sinirden. Daha öncede yine vanla da tartışmıştım. O zaman tüketici mahkemesine gitcem deyince patronla konuşmuştuk. Şimdi dosyam nerde olduğunu da bilmiyorum. Patronla bi daha görüşcek nişanlım. Napayım sizce ya?

Ayyy saçmalığa bak sizin aranızdaki problem beni ilgilendirmez de yani yapıcaklarsa yapsınlar yapmicaklarsa verin paramı de.

Ne abartmış o da öyle canım o fiyata düğün çekimi yapılıyo

Canım onlara bi etkisi yokki benim nisani evde yada salonda yapiyor olmam. Ben iyi bi yer ayarladim daha orta seker olanlarda var 500 tl fiyat veren de vardi canim senin beklentine gor3 degisir fiyat

@serp07 benim demek istediğimi ztn YEKTA61 demiş bende ilk anda yuh ya dedim ama arkadas dedi ki sonucta çekim dış mekan,yine düğün gibi hazırlık yapılıyor,yani ha düğün ha nişan fotosu cok farketmez demiş ama tabi ki düğün için bile bakınca 1300 tl cok para

Günaydın öğretmenler, size bir sorum olacak..Kar tatili sebebi ile karne tatilini 1 hafta ileri atmışlar..Yani 23 ocak'ta olması gereken tatil..30 ocakta olacakmış..Siz öyle birşey duydunuz mu?

Canım bende istanbul için duydum ama pek inandırıcı gelmedi açıkcası..Milli eğitim bakanlığı akademik takvime baktım orda öyle birşey yok :)

Herkese günaydın kızçeler, bu haber yalan çıktı, milli eğitimden yetkili bir kişi öyle bir şey yok dedi. İlk duyduğumda kalbime inecekti.

Canım bilemiyorum hiç ne yapmak gerek bu durumlarda

Ayyy saçmalığa bak sizin aranızdaki problem beni ilgilendirmez de yani yapıcaklarsa yapsınlar yapmicaklarsa verin paramı de.
Ya paranın tamamını ödedim. Ödemesem gözüme gelmicek. Napacam bilmiyorum

eğer elinde sözleşmen varsa,öyle birşey diyebilme hakları yok.tüketici mahkemesinde sonuç alırsın.haa belki biraz uğrasırsın ama alırsın.ayrıca sosyal medyada heryerde yaz olayı.facebook,twitter ve şikayetvar.com gbii.ben banka hesabım kopyalandıgında her yere yazdım günlerce.en son şikayetvar.a yazdım,ertesi gün aradılar.kendi hakkımız için resmen onların hakkı gibi savaşıyoruz.

O zaman para iadesi yapmak zorunda, böyle sacmalik mi olur?

Kızlar malumunuz ben üst katta oturan ev sahibimden şikayetçiyim çok gürültü yapıyorlar diye, dün gece buna başka gürültüler de eklendi, ay ben çok utandım ya ve midem bulandı. Aklımdan gitmiyor, yüzlerine bile bakamam artık..

Canım bilemiyorum hiç ne yapmak gerek bu durumlarda
Nişanlım arıcak. Bizde gidip dosyayı alacaz hala duruyosa tabi durmuyosa da dekont var elimizde ama son ödediğimiz dekont diğerleride yok

Canım işte sözleşmem olmayabilir bana kopyasını vermediler. Onlarda yok etmişlerse yapabilecem bi durum yok. Bide çarşamba aradım mağdur etmiceklerini söylemişlerdi

malesef bende o dertten muzdaribim.ne çocuklarının tepemde tepinmesi bitiyor,ne kadının st gece 1 ya da sabahın 8'sinde çat çat temizlik yapması bitiyor.en son gürültü cezası diye birşey varmıs 700 küsür,bu gidişle ona başvurucam yesinler cezayı.4 sene oldu bu sene çekiyorum bu terbiyesizliği ya.

Ya off sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…