- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
İzmir de canım amatör dü armut.com dan bulmuştuk bak ordan bence bide albüm falan zaten çok para tutan ben albüm istemedim fotoğraf çıkarmıştı poster boyutunda falan çıkarmıştı bi tanede
günaydın kızlar.
O kadar oluyor yani fiyatlar..Ama canım senin şimdi büyük nişan olucak, benim nişan evde olucak ya..Bu fiyatta fark eder mi
arkadasımın tanıdıgı vardı ona sordurdum,sözde tanıdık ama 1300 dedibi de çok ünlü fotocular olsa zoruma gitmez evde olacak nişan,orda ztn bol bol çekiliriz yaa,,ne bileyim artık parayı çok idareli kullanmam gerek gibi geliyor bunca masrafı düşününce
Canım onlara bi etkisi yokki benim nisani evde yada salonda yapiyor olmam. Ben iyi bi yer ayarladim daha orta seker olanlarda var 500 tl fiyat veren de vardi canim senin beklentine gor3 degisir fiyat
Hoşgeldin canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın :)
Günaydın canıımm :)
Canım evde dışarda düğün olarak ne farkeder ki sonuçta onlar fotoğrafçı ya stüdyo da ya da dışarda çekim yapıcaklar fiyat ancak hani onlara göre değişir yoksa sen küçük bir tören olarak evde yapsan bile gidip çektiriceksin fotoğrafını ona göre fiyat vermezler ki sana
Rica ederim canım :) inşallah kolaylıkla halledersin pasta işini ne yaptın halledebildin miArmut.com a baktım bu sabah, pasta siparişi için..birde bunun için bakayım..teşekkür ederim canım :)
İyiyim bende şükür canım cuma bugünn çok şükürHoşgeldin canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın :)
Günaydın canıımm :)
Canım evde dışarda düğün olarak ne farkeder ki sonuçta onlar fotoğrafçı ya stüdyo da ya da dışarda çekim yapıcaklar fiyat ancak hani onlara göre değişir yoksa sen küçük bir tören olarak evde yapsan bile gidip çektiriceksin fotoğrafını ona göre fiyat vermezler ki sana
Ayyy saçmalığa bak sizin aranızdaki problem beni ilgilendirmez de yani yapıcaklarsa yapsınlar yapmicaklarsa verin paramı de.Şu an resmen deliriyorum. Ben lazere gidiyorum ya. Ben burdaki şubeyle sözleşme yaptım. Ama sözleşmede türkiyenin her yerindeki şubelere gidebilirsiniz diyodu. Bende mayısta burdakilerle tartıştım. Vana gidiyodum. Bugün aradım randevu için. Biz erciş şubesiyle anlaşmayı bozduk. Sizi alamayız diyo bana. Delirdim sinirden. Daha öncede yine vanla da tartışmıştım. O zaman tüketici mahkemesine gitcem deyince patronla konuşmuştuk. Şimdi dosyam nerde olduğunu da bilmiyorum. Patronla bi daha görüşcek nişanlım. Napayım sizce ya?
Ne abartmış o da öyle canım o fiyata düğün çekimi yapılıyo
Canım onlara bi etkisi yokki benim nisani evde yada salonda yapiyor olmam. Ben iyi bi yer ayarladim daha orta seker olanlarda var 500 tl fiyat veren de vardi canim senin beklentine gor3 degisir fiyat
Günaydın öğretmenler, size bir sorum olacak..Kar tatili sebebi ile karne tatilini 1 hafta ileri atmışlar..Yani 23 ocak'ta olması gereken tatil..30 ocakta olacakmış..Siz öyle birşey duydunuz mu?
Ben bugün yazılı yapacaktım ama neyse artık pazartesi salı yaparım :)
Evet canım çooook güzel oldu :)
Yok canım ben duymadım. Olsa öğretmen sayfaları yazardı zaten :) türkiye geneline de yaparlarsa haksızlık olur
Canım bende istanbul için duydum ama pek inandırıcı gelmedi açıkcası..Milli eğitim bakanlığı akademik takvime baktım orda öyle birşey yok :)
Şu an resmen deliriyorum. Ben lazere gidiyorum ya. Ben burdaki şubeyle sözleşme yaptım. Ama sözleşmede türkiyenin her yerindeki şubelere gidebilirsiniz diyodu. Bende mayısta burdakilerle tartıştım. Vana gidiyodum. Bugün aradım randevu için. Biz erciş şubesiyle anlaşmayı bozduk. Sizi alamayız diyo bana. Delirdim sinirden. Daha öncede yine vanla da tartışmıştım. O zaman tüketici mahkemesine gitcem deyince patronla konuşmuştuk. Şimdi dosyam nerde olduğunu da bilmiyorum. Patronla bi daha görüşcek nişanlım. Napayım sizce ya?
Ya paranın tamamını ödedim. Ödemesem gözüme gelmicek. Napacam bilmiyorumAyyy saçmalığa bak sizin aranızdaki problem beni ilgilendirmez de yani yapıcaklarsa yapsınlar yapmicaklarsa verin paramı de.
Ya paranın tamamını ödedim. Ödemesem gözüme gelmicek. Napacam bilmiyorum
O zaman para iadesi yapmak zorunda, böyle sacmalik mi olur?Ya paranın tamamını ödedim. Ödemesem gözüme gelmicek. Napacam bilmiyorum
Nişanlım arıcak. Bizde gidip dosyayı alacaz hala duruyosa tabiCanım bilemiyorum hiç ne yapmak gerek bu durumlarda
Canım işte sözleşmem olmayabilireğer elinde sözleşmen varsa,öyle birşey diyebilme hakları yok.tüketici mahkemesinde sonuç alırsın.haa belki biraz uğrasırsın ama alırsın.ayrıca sosyal medyada heryerde yaz olayı.facebook,twitter ve şikayetvar.com gbii.ben banka hesabım kopyalandıgında her yere yazdım günlerce.en son şikayetvar.a yazdım,ertesi gün aradılar.kendi hakkımız için resmen onların hakkı gibi savaşıyoruz.
Kızlar malumunuz ben üst katta oturan ev sahibimden şikayetçiyim çok gürültü yapıyorlar diye, dün gece buna başka gürültüler de eklendi, ay ben çok utandım ya ve midem bulandı. Aklımdan gitmiyor, yüzlerine bile bakamam artık..
Ya off sinir oldumO zaman para iadesi yapmak zorunda, böyle sacmalik mi olur?
Kızlar malumunuz ben üst katta oturan ev sahibimden şikayetçiyim çok gürültü yapıyorlar diye, dün gece buna başka gürültüler de eklendi, ay ben çok utandım ya ve midem bulandı. Aklımdan gitmiyor, yüzlerine bile bakamam artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?