İmza atmadım. Ama eğer o sözleşmeyi bulursam sıkıntı olmaz. Bende arıcam ama çok gerildim
Yaparlar da biraz sıkıntı çıkarıyolar işteİade yapmazlarda şimdi mecbur yapcaklar ama yani bi şekilde
Ya az para vermedim. 300 500 olsa bitsin dicem ama yok yaniElinde ödendiğine dair dekont var, sıkıntı çıkacağını sanmıyorum canım
Ya az para vermedim. 300 500 olsa bitsin dicem ama yok yani
2000 verdim canım.Ne kadar verdin ki?
Aynen biz bi kere arkadas için yaptırmıştık orda var mı bilmiyorum da izmirde site unlu mamuller böyle büyük bi yer var oraya yaptırmıstık tadı falan çokta güzeldi canmÇok süsleme olmazsa, aslında krema ile çok güzelde pastalar oluyor gerçekten :)
2000 verdim canım.
Aynen biz bi kere arkadas için yaptırmıştık orda var mı bilmiyorum da izmirde site unlu mamuller böyle büyük bi yer var oraya yaptırmıstık tadı falan çokta güzeldi canm
Ayy çokmuş bırakma peşini sakın valla banada gittiğim epilasyon yerinde saçma sapan şeyler yapıodular bi çemkirdim valla paşa paşa yapıyolar valla2000 verdim canım.
Hadi inşallah hallolur yavru ceylan şişeler noldu merak ediyorummmDuymadım canım ben, belki vardır ama..bir pastaneye güveniyorum bende..bakabilirsem bu akşam bakıcam
Hadi inşallah hallolur yavru ceylan şişeler noldu merak ediyorummm
Şimdi konuştuk burdaki şube isim değiştirmiş. Devride benim bi öğrencimin annesi almış. Gidip görüşcem eğer burdaki çalışanlar değişmişse burda devam etcem burada kabul etmezse tüketici mahkemesine başvuracam. Salaklar ya artık iyice tiksindim burdan. Anlamıyo aptal sözleşmemde sizin isminiz yazıyo diyorum
Duymadım canım ben, belki vardır ama..bir pastaneye güveniyorum bende..bakabilirsem bu akşam bakıcam
benimde nişan pastam salon yaptırcak ama isteme akşamındada pasta olur dediler kare bir pasta yaptırmayı düşünüyorum şeker hamurlu heves ediyorum bende ama yenmezse boşa gitmesin parampişt sen modele karar verdin mi? paylaşsana varsa elinde model yaaa
Bende yapmak istiyorum da erken daha ya çok tez canlıyımErkek arkadaşım stıcker'ları kesip bana verirse tamamlıcam amaBekliyorum
Şimdi konuştuk burdaki şube isim değiştirmiş. Devride benim bi öğrencimin annesi almış. Gidip görüşcem eğer burdaki çalışanlar değişmişse burda devam etcem burada kabul etmezse tüketici mahkemesine başvuracam. Salaklar ya artık iyice tiksindim burdan. Anlamıyo aptal sözleşmemde sizin isminiz yazıyo diyorum
Hayırlısı olsunSelamlarrr...
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Buraya ilk yazarken aday falan yoktu bende aranızdayım sık sık uğramaya çalışıcam
2 sene olucak kimse yoktu hayatımda 1 yıldır tanıdıgım birine yeniden kalbimin kapılarını açtım inşallah güzel olur sonumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?