- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
malesef bende o dertten muzdaribim.ne çocuklarının tepemde tepinmesi bitiyor,ne kadının st gece 1 ya da sabahın 8'sinde çat çat temizlik yapması bitiyor.en son gürültü cezası diye birşey varmıs 700 küsür,bu gidişle ona başvurucam yesinler cezayı.4 sene oldu bu sene çekiyorum bu terbiyesizliği ya.
Canım işte sözleşmem olmayabilirbana kopyasını vermediler. Onlarda yok etmişlerse yapabilecem bi durum yok. Bide çarşamba aradım mağdur etmiceklerini söylemişlerdi
Gece bile çocuklar ordan oraya koşturuyor tepemde ya.. Uyku düzeni diye bir şey kalmadı bende.. Sen de yalnız mı yaşıyorsun canım?
Canım elimde bi dekont var başka hiç bişe yokmalesef böyle şeylerde sözleşmeyi es geçmemek gerekiyorben artık herseyde kopya istiyorum,kimseye güven olmuyor ama peşini bırakma bence.gerekirse hergün de ara.
Rica ederim canım :) inşallah kolaylıkla halledersin pasta işini ne yaptın halledebildin mi
Kız ne ezmesi aşk olsun
evet cnm yalnızım.ilk geldiğimde ev sahibine gürültüyü şikayet ettim die bi de bana haber göndermiş,gelsin bana söylesin diye.bu kdr rahatsız oldugumu bilmeme rağmen sen aynı saygısızlıkta davranan bi insansan,daha senin kapına gelip ne sana şikayet edicem.hayırlısı ile bi kurtulsaydım o apartmandan.nefret ettirdiler hakkaten.ben burdan önce de yaklaşık 3 sene baska yerde yasadım ama orda hiç böyle sorunlar yoktu,insanlar saygılıydı.burda kimsenin kimseye malesef saygısı yok.insanlar apartmanda değil dağ başında yasadıgını sanıyor.
Herkese günaydın kızçeler, bu haber yalan çıktı, milli eğitimden yetkili bir kişi öyle bir şey yok dedi. İlk duyduğumda kalbime inecekti.
Elimdeki dekontta ödeme tamamlandı yazıyo ama.malesef böyle şeylerde sözleşmeyi es geçmemek gerekiyorben artık herseyde kopya istiyorum,kimseye güven olmuyor ama peşini bırakma bence.gerekirse hergün de ara.
geç oldu ama herkese günaydın kızlar bugün ciddi bi sınavım var ya verdim ya kaldım bütte filanda veremem ben bunu duaa edin banaa
Bazen diyorum ki evden çıkayım diye inadına mı yapılıyor acaba? 1.5 yılım kaldı şurda, tek başıma ev taşımak istemiyorum, o yüzden katlanıyorum ben de..
Elimdeki dekontta ödeme tamamlandı yazıyo ama.
Elimdeki dekontta ödeme tamamlandı yazıyo ama.[/QUOT
Bende lazere gidiyorum 5 ay oldu..2ay önce gittiğim yer el değiştirdi, Ama öyle sözleşme iptali gibi birşey olmadı..Bu durumlarda en iyisi şikayet etmek..Ben ödenmeyen maaşım için çalışma bakanlığını aramıştım, çok ilgilenmişlerdi..Sanırım senin durumuna da Tüketici hakları bakıyor..Elinde ödediğine dair dekont var sonuçta.Birde her ay gittiğimde imza atiyorum sen öyle birşey yaptın mı?
İade yapmazlarda şimdi mecbur yapcaklar ama yani bi şekildeYa paranın tamamını ödedim. Ödemesem gözüme gelmicek. Napacam bilmiyorum
Ayyy bişey söylesen bi sürü laf üste çıkarlar bi de biliyorum bu durumuGece bile çocuklar ordan oraya koşturuyor tepemde ya.. Uyku düzeni diye bir şey kalmadı bende.. Sen de yalnız mı yaşıyorsun canım?
Şaka yaptım yavru kuş, alınma hemen :)
Allah yardım etsin canmgeç oldu ama herkese günaydın kızlar bugün ciddi bi sınavım var ya verdim ya kaldım bütte filanda veremem ben bunu duaa edin banaa
Şeker hamuru olmayan pastalarada bak canım bazı yerler çok güzel şeyler yapıyolarYok canım bir yerden daha fiyat aldım bu sefer 350 dediler :) Azimliyim, devam ediyorum bakmaya :)
Şeker hamuru olmayan pastalarada bak canım bazı yerler çok güzel şeyler yapıyolar
Şimdi arkadaş var gitsin arıcak nişanlım. Elimizde dekontlar var deyince sıkıntı çıkarmazlar herhalde. Eğer çıkarsa da tüketici mahkemesine gitcem şimdi.bende işte evlenince cıkıcam diye sabrediyorumumarım baharda da cıkabilirim,Allahım hayırlısı ise eğer,şu mübarek Cuma günü bana bunu nasip eder inşallah bende bazen öyle düşünüyorum ama ben cıksam nolacak? benim yerime gelen kişiler bunu 1 gün çekmez.benden önce oturanların hepsi bikaç ayda kaçmış.ev sahibine dedim ztn ben cıkınca aklın warsa sat bu evi kiraya verme,kimse cekmez buranın kahrını diye.aslında ev sahıbınıde uyuzum,sadece kirayı almayı biliyor,adam akıllı bir konusma yapmıyor tüm kiracılarımı kacırdın diye sadece ben paramı alırım havasında.neyse ben gidince benim gibi bi kiracı daha zor bulacagı ıcın artık ona da üzülmüyorum.
onu kaybeetme sakla işte.ödemeyi sonucta yaptıgını gosterıyor.onunla tüketici mahkemesıne gidersen,hiç sanmıyorum mahkeme ile ugrasmak istesinler.ya ödemeni geri yaparlar ya da hizmeti verirler kaç seans kaldıysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?