- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Aminnn yavrummÜsküdar belediyesinden 05.05.2015 inşallaaaahhhhhhhhhçokkk sevindimmm hayırlı olsun canım ee ne zaman resmiyete dökülüyo bu iş :)
daha ucuza bi mekan bulamam ki kuzum burası hem akrabalara filanda yakın kokteyl tarzı bi menü istiycem atıştırmalık tabaklar olucak...Canım güvenilir bir yerse güzel bence zaten oyun alanı olsun millet coşacak o gece.. Fiyat olarak biraz fazla geldi bana menü fiyatları yani organizasyon firmasıyla da anlaşırsam neredeyse 5 milyarı bulacak ki bence abartı bi fiyat ama indirimli hali nasıl olur bilmiyorum
ooo tarihte güzel hayatta unutulmaz :)Aminnn yavrummÜsküdar belediyesinden 05.05.2015 inşallaaaahhhhhhhhh
Hmm anladım canım burası nerde peki?daha ucuza bi mekan bulamam ki kuzum burası hem akrabalara filanda yakın kokteyl tarzı bi menü istiycem atıştırmalık tabaklar olucak...
1000 lira buraya versem organizasyonada 2000 3000 arası bi fiyat verebilirim aslında bi tane buldum herşey dahil osmanlı şerbeti hint kınacısı dans gösterileri fotografçı kameraman ekstralar 3000 istiyor
Evet özellikle istedik o tarihi hatta o gün nikah kıymıyorlarmış şansımıza özel bi tarih olduğu için çalışacaklar o gündeooo tarihte güzel hayatta unutulmaz :)
burası güngören tarafında canım cevizlik sosyal tesisleri diye geçiyorHmm anladım canım burası nerde peki?
Önümüzdeki haftaiçi doluyor 10 gün..Hmm bi şans daha verdin yani inşallah gelir canım bu sefer insan sinir oluyor.. 10 gün ne zaman dolacak?
Sevindim canım senin adına. Bizde inşallah haftaya değil diğer haftaya nikah yapacaz. Yani 10gün falan var:)Evet özellikle istedik o tarihi hatta o gün nikah kıymıyorlarmış şansımıza özel bi tarih olduğu için çalışacaklar o günde
Hayırlı olsun canımmmsKızçeler selammm dün sevdicekleydim bugün de kursum vardı veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dün sevdicekle ne yaptıkkkkkkkk?????????????????????????????????????? NİKAH TARİHİ ALDIIIKKKKKKKKKKKKKK
Evet kuzucum biliyorum ondan sonraki hafta da düğün dimi yada nikahın olduğu hafta mı oluyoSevindim canım senin adına. Bizde inşallah haftaya değil diğer haftaya nikah yapacaz. Yani 10gün falan var:)
O aşamalardan bizde geçtik yavrum zamanla herşeyKızlar size çok özeniyorum, beklemek çok zor..
Amin sağol canımHayırlı olsun canımmms
Kızçeler selammm dün sevdicekleydim bugün de kursum vardı veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dün sevdicekle ne yaptıkkkkkkkk?????????????????????????????????????? NİKAH TARİHİ ALDIIIKKKKKKKKKKKKKK
Kızlar size çok özeniyorum, beklemek çok zor..
sıra bizede gelicek kuzum bizde yaşıycaz inşallah bu telaşları :)Kızlar size çok özeniyorum, beklemek çok zor..
Canım sende bi bakmışın o günler gelivermiş :)Kızlar size çok özeniyorum, beklemek çok zor..
Ahahhahh dimi o durum vardı bizim, burjuvalıktan, fakirliğime dönüş yapayım hemen Canım ya vallahi kendime acıyorum bazen, ben bu hallere düşecek adammıydım yahuuu Herşeyimi kendim yapıcam diye uğraşıp duruyorum,Allah mükafatını verir inşallah..Herşey geçer, gider bizde gülerek anımsarız
Bu erkekler tam odun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?