- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Tamam o zaman ayy çok hoşuma gitti düğünde nasıl olur bilemedim ama napiimm içimdemi kalsınYavru panda kolay merak etme, ben tek başıma yaptım neredeyse..Tabi biraz senin adet fazla ama olur yani :) Hem zaten birsürü yardımcında var, rahat yaparsın yani :)
Aminn canım hepimizn inşallah biz istemede bi 40 vardık korkma ya bi iki kuzenim gelmişti hallettik biz herşeyi sanada gelirler yardıma hallolurevet görüntü olarak kesinlikle yuvarlak ama amaca hizmet acısından karedaha kare 1 dilimi ikiye bölüp verecez millete
benimde isteme ve söz bi arada oldu,sadece baklava verdik,Allahtan bi de o zmn pasta çıkarmadılar.bi masraf az yapmış olduk
ayy biz nişanda en fazla 30-40 kişi olacaz eve nasıl sıgıcaz,onca şeyin altından nasıl kalkacaz die düşünüyoruz,bi de 500 olsa,düşer ölürdük heraldeAllah yardımcın,herşeyde gönlünce olsun cnm
Baya aylarca saklanıyo ama 3 gün önce yapsan bişeycik olmaz ay tupperware varsa koy içine istersen bi ay beklet hiç bişey olmuyo taptaze canmkızlar şeker hamurlu kurabiyeler kaç gün bayatlamadan saklanabilir. Aslında istemede kurabiye yapabilirim ama 1-2 akşam öncesi çok yoğun ve yorgun olacağım için uğraşamam ama 4-5 gün öncesi yapabilirm. Bu seferde bayatlama durumları var?
kızlar şeker hamurlu kurabiyeler kaç gün bayatlamadan saklanabilir. Aslında istemede kurabiye yapabilirim ama 1-2 akşam öncesi çok yoğun ve yorgun olacağım için uğraşamam ama 4-5 gün öncesi yapabilirm. Bu seferde bayatlama durumları var?
evet görüntü olarak kesinlikle yuvarlak ama amaca hizmet acısından karedaha kare 1 dilimi ikiye bölüp verecez millete
benimde isteme ve söz bi arada oldu,sadece baklava verdik,Allahtan bi de o zmn pasta çıkarmadılar.bi masraf az yapmış olduk
ayy biz nişanda en fazla 30-40 kişi olacaz eve nasıl sıgıcaz,onca şeyin altından nasıl kalkacaz die düşünüyoruz,bi de 500 olsa,düşer ölürdük heraldeAllah yardımcın,herşeyde gönlünce olsun cnm
Canım yapıp poşetleyip hava almazsa 10 gün rahat kalır. Zaten çoğunlukla yemezler saklarlar oyüzden sorun olmaz rahat rahat yap sen :)kızlar şeker hamurlu kurabiyeler kaç gün bayatlamadan saklanabilir. Aslında istemede kurabiye yapabilirim ama 1-2 akşam öncesi çok yoğun ve yorgun olacağım için uğraşamam ama 4-5 gün öncesi yapabilirm. Bu seferde bayatlama durumları var?
geçmiş olsun canım ne ameliyatı...İnşallah verirsin canım..
Benimkinin 2 sınavı büte kaldı mecburen, 13ünde ameliyatı var, kar tatilinden dolayı erteledikleri sınavlar 14ünden sonra olacakmış, giremeyecek.
çok saol kuzum benim :)Allah yardım etsin canm
merhaba hoşgeldinn hayırlısı olsun inşallah canım :)Selamlarrr...
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Buraya ilk yazarken aday falan yoktu bende aranızdayım sık sık uğramaya çalışıcam
2 sene olucak kimse yoktu hayatımda 1 yıldır tanıdıgım birine yeniden kalbimin kapılarını açtım inşallah güzel olur sonumuz
ayy benimde aklımda böyle bir pasta var :)Yok canım karar vermedim de iki katlı beyaz bişey olur heralde :) Bunu gibi, ama gülleri pembe olabilir..Elbiseme ve hediyeliklere uyumlu olur diye :)Eki Görüntüle 1367945
bende 4 - 5 gün önceden yapıcam canım kurabiyeleri 10 güne kadar bişey olmuyomuş diye duydum :)kızlar şeker hamurlu kurabiyeler kaç gün bayatlamadan saklanabilir. Aslında istemede kurabiye yapabilirim ama 1-2 akşam öncesi çok yoğun ve yorgun olacağım için uğraşamam ama 4-5 gün öncesi yapabilirm. Bu seferde bayatlama durumları var?
Geçen sene burnundaki kemiği almışlardı, çocukken bisikletten düşmüş. Ama burnun bir tarafı çöktü ameliyattan sonra, kulaktan kıkırdak alınıp burna eklenecek.geçmiş olsun canım ne ameliyatı...
inşallah verir bütün sınavlarınıGeçen sene burnundaki kemiği almışlardı, çocukken bisikletten düşmüş. Ama burnun bir tarafı çöktü ameliyattan sonra, kulaktan kıkırdak alınıp burna eklenecek.
Oh oh ne güzel, üstünden koca bir yük kalkmıştır. :)nasılsınız gelincikler neler yaptınız ben yokken :)
sınavlar bittiğine göre rahat rahat burdayımm artık :)
ayyy şimdide büte kaldım mı kalmadım mı derdi var bendeOh oh ne güzel, üstünden koca bir yük kalkmıştır. :)
Var mı öyle tehlikede olan?ayyy şimdide büte kaldım mı kalmadım mı derdi var bende
Sevindim hallolmasına canım bu arada hangi mak. kullanıyosun sen ?Kızlar hallettim ben:) burdaki şubeye devam etcem. Olay şu ki burası 2ortağın. Ortaklar anlaşamıyo. Biri devretmek istiyo. Diğer ortak bana devret diyo. Adamda devretmiyo. Başka birine devrediyo. Öyle olunca van ercişteki müşterilerine bakmıyo. Yeni devralan kadın benim velim. O devam ediyomuş eski müşterilere. Bizde şikayet etcez falan diyince patrona haber uçmuş. 15kere arayıpta ulaşamadığımız patron bizi arıyor özür diliyor. Türkiye genelinde 30 şubesi varmış ve hepsi bu adama aitmiş.
E light canım. Tartıştığım kızda orda çalışıyo. Onu da iyi bozdum rahatladım:)Sevindim hallolmasına canım bu arada hangi mak. kullanıyosun sen ?
Hımm bende başka bi cihaza gidiorum da ondan sordum :) ohh iyi yapmışssınE light canım. Tartıştığım kızda orda çalışıyo. Onu da iyi bozdum rahatladım:)
Sen hangisine giriyosun canım:)Hımm bende başka bi cihaza gidiorum da ondan sordum :) ohh iyi yapmışssın
Yok canım karar vermedim de iki katlı beyaz bişey olur heralde :) Bunu gibi, ama gülleri pembe olabilir..Elbiseme ve hediyeliklere uyumlu olur diye :)Eki Görüntüle 1367945
Bugünüde akşam ettik kızlaarrrr
kızlar şeker hamurlu kurabiyeler kaç gün bayatlamadan saklanabilir. Aslında istemede kurabiye yapabilirim ama 1-2 akşam öncesi çok yoğun ve yorgun olacağım için uğraşamam ama 4-5 gün öncesi yapabilirm. Bu seferde bayatlama durumları var?
Kızlar hallettim ben:) burdaki şubeye devam etcem. Olay şu ki burası 2ortağın. Ortaklar anlaşamıyo. Biri devretmek istiyo. Diğer ortak bana devret diyo. Adamda devretmiyo. Başka birine devrediyo. Öyle olunca van ercişteki müşterilerine bakmıyo. Yeni devralan kadın benim velim. O devam ediyomuş eski müşterilere. Bizde şikayet etcez falan diyince patrona haber uçmuş. 15kere arayıpta ulaşamadığımız patron bizi arıyor özür diliyor. Türkiye genelinde 30 şubesi varmış ve hepsi bu adama aitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?