haha benimkide öyle düşünse keşke :)Hıımm valla ben söylüyorum balayı dahil hep baş başa olucaz diyorum zaten sadece ikimiz olucaz kuzu başka kim olabilir ki diyo , gezicez tozucaz
haha benimkide öyle düşünse keşke :)
hahaa tam bizim için aşk bu şimdi :)
benimki gece seviyo sanırm yanlız olmayı
Olur boyke seyler kuzumm sorun yokŞoktayım hala hala hala karıştırıyorum gelincikleri inanamıyorum yaaaaa
Benim erkek arkadasim bic teklif etmez boyle biseyi Ben soylesem arkadaslarimizla gidelim die sacmalama askm der :)
:) işte uyuz benimki :)Doğrudur geceleri yanlız kalmak istemesi arkadaşıyla oturcak değil ya :)
benimkide çift olan arkadaşlarını istr:)Benim erkek arkadasim bic teklif etmez boyle biseyi Ben soylesem arkadaslarimizla gidelim die sacmalama askm der :)
Ben misal verdim canim. Istememki ne isi var baskalarinin bizimle balayindaBen teklif bile etmem çünkü istememo da teklif etmez zaten ..
Ahh ah aşkkk
Ben misal verdim canim. Istememki ne isi var baskalarinin bizimle balayinda
benimki gece seviyo sanırm yanlız olmayı
Canım zaten ondan eminim :) ama tatillere tek gitmeyi pek sevmiyo kalabalık daha güzel olur diyo:)Bizde cok seviyoruz aslinda nadiren kalabiliyoruz
Canim siz zaten berabersiniz suanda daseninle beraber vakit gecirmeyi sevmese suan evleniyor olmazdiniz merak etme
Uyumaya hazırlanıyodum canım:)uyudunuz muuu
Canım zaten ondan eminim :) ama tatillere tek gitmeyi pek sevmiyo kalabalık daha güzel olur diyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?