- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Ben kat ve kat fazlasını yaparım kesinAy kızlar koptum
Ay kızlar koptum
Günaydın kızlr. Ya öksürmekten ciğerlerim bedenimi terk etti
Nasılsınız bakalım
math27 kuzu bu hafta senin pankartları sonlandıralım mı
Mutlu haftasonları hepinize kızlar
Bu oksuruge iyi gelen bisey biliyor musunuz
Günaydın tatlım hepsini defalarca yaptım dediklerininin. İçimde ballı ıhlamur ve ballı süt şelalesi oluştu. Hala bana mısın demiyor. Pazartesjye kadarda iyileşmek istiyorum.malum yeni işAyyy sabah sabah ne güldümmm
Günaydın canımmHay Allah kuru öksürük mü canım zencefil ve bal iyi geliyo akşam eve gittiğinde denemeni tavsiye ederim..Ilık su iç hep , bir de gıcık şeklinde oluyosa pastil alabilirsin boğazlarını yumuşatır geceleri yatmadan da ballı ılık süt içersen biraz hafifler.
Kızlar günaydınn çalışana çalışmayana herkese güzel haftasonları diliyorumm
Günaydın tatlım hepsini defalarca yaptım dediklerininin. İçimde ballı ıhlamur ve ballı süt şelalesi oluştu. Hala bana mısın demiyor. Pazartesjye kadarda iyileşmek istiyorum.malum yeni iş
Canım benimm aklıma da başka birşey gelmiyo ki
sen nasılsın canım neler yapıyorsunn
sen nasılsın canım neler yapıyorsunn
iyileşemedin mi halaEh işte canım beniim iyileşme aşamasındayım halen :) Çalışıyorum şuan ofisteyim :)
Evet canım pankartları sonlandıralım :) hatıra çerçevesini de hazırlayıp kargoya verirsin:)Günaydın kızlr. Ya öksürmekten ciğerlerim bedenimi terk etti
Nasılsınız bakalım
math27 kuzu bu hafta senin pankartları sonlandıralım mı
Mutlu haftasonları hepinize kızlar
Bu oksuruge iyi gelen bisey biliyor musunuz
iyileşemedin mi hala
Ayyy çok güldüm :) benim nişandan sonra kankama yaptıklarım ve sürekli yakın çevreme gönderdiğim resimler:)Ay kızlar koptum
ben bugün hatıra çerçevesi çalışayım kzuucummEvet canım pankartları sonlandıralım :) hatıra çerçevesini de hazırlayıp kargoya verirsin:)
canımm kıyamam ya dikkat et kendineYa iyileştim ama burnum tıkalı canımm papatya buhusu yapıyorum 3 gün her akşam sonra 3 gün ara veriyorum bu gece 3 gün yine başlıcam söktürüyo tıkalı olduğu için hem başım ağrıyor hemde sürekli burnum akıyo ama tam değil yani silmekten de çok sıkıldım
Günaydın kızlar:) karnım ağrıyo ama adet olamıyorumolmayımda pazartesi akşama kadar
canımm kıyamam ya dikkat et kendine
Tamm kuzum:)))ben bugün hatıra çerçevesi çalışayım kzuucummsana yazarm whatsapptan
ayy düğüne denk gelmicek en azından dimi kuzumGünaydın kızlar:) karnım ağrıyo ama adet olamıyorumolmayımda pazartesi akşama kadar
geçer inşallah canım bi an önceEdiyorum canım ama işte geçse daha iyi olucam :)
Canım pazartesi lazere gitcem o yüzden istemiyorumGünaydın canımm , neden olmak istemiyosun? Bu arada ilaç kullanıcak mısın geciktirmek için?
Ediyorum canım ama işte geçse daha iyi olucam :)
Canım pazartesi lazere gitcem o yüzden istemiyorumzaten hesaplarıma uyarsa balayından sonra oluyo:))
Canım varmı cerceve orneklerin banada gostersene bende oyle yaptirmak istiyorummmben bugün hatıra çerçevesi çalışayım kzuucummsana yazarm whatsapptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?