2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay kızlar koptum

Ayyy sabah sabah ne güldümmm

Günaydın canımm Hay Allah kuru öksürük mü canım zencefil ve bal iyi geliyo akşam eve gittiğinde denemeni tavsiye ederim..Ilık su iç hep , bir de gıcık şeklinde oluyosa pastil alabilirsin boğazlarını yumuşatır geceleri yatmadan da ballı ılık süt içersen biraz hafifler.

Kızlar günaydınn çalışana çalışmayana herkese güzel haftasonları diliyorumm

Günaydın tatlım hepsini defalarca yaptım dediklerininin. İçimde ballı ıhlamur ve ballı süt şelalesi oluştu. Hala bana mısın demiyor. Pazartesjye kadarda iyileşmek istiyorum.malum yeni iş

Günaydın tatlım hepsini defalarca yaptım dediklerininin. İçimde ballı ıhlamur ve ballı süt şelalesi oluştu. Hala bana mısın demiyor. Pazartesjye kadarda iyileşmek istiyorum.malum yeni iş

Canım benimm aklıma da başka birşey gelmiyo ki

Evet canım pankartları sonlandıralım :) hatıra çerçevesini de hazırlayıp kargoya verirsin:)

iyileşemedin mi hala

Ya iyileştim ama burnum tıkalı canımm papatya buhusu yapıyorum 3 gün her akşam sonra 3 gün ara veriyorum bu gece 3 gün yine başlıcam söktürüyo tıkalı olduğu için hem başım ağrıyor hemde sürekli burnum akıyo ama tam değil yani silmekten de çok sıkıldım

Günaydın kızlar:) karnım ağrıyo ama adet olamıyorum olmayımda pazartesi akşama kadar

Evet canım pankartları sonlandıralım :) hatıra çerçevesini de hazırlayıp kargoya verirsin:)
ben bugün hatıra çerçevesi çalışayım kzuucumm sana yazarm whatsapptan
canımm kıyamam ya dikkat et kendine

Günaydın canımm , neden olmak istemiyosun? Bu arada ilaç kullanıcak mısın geciktirmek için?

Ediyorum canım ama işte geçse daha iyi olucam :)
Canım pazartesi lazere gitcem o yüzden istemiyorum zaten hesaplarıma uyarsa balayından sonra oluyo:))

ben bugün hatıra çerçevesi çalışayım kzuucumm sana yazarm whatsapptan

canımm kıyamam ya dikkat et kendine
Canım varmı cerceve orneklerin banada gostersene bende oyle yaptirmak istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…