2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın hatunlaaar nasılsıniz neler yapıyosunuz bakiyimmmm

Kizlar beni instagramdan eklermisiniz. Kullanmiyorum die ekleyememistim sizi simdide pek anlamasamda ara ara bakmaya calisiyorummm. Kullanici adim katrei.matem

Ay kızlar koptum

evlenme teklifi aldığımda yüzüğümü arkadaşlarımın gözüne sokuyodum resmen

günaydın canım babet isteyen bendim ama kararsızlıklar yaşıyorum :)
Günaydın kızlr. Ya öksürmekten ciğerlerim bedenimi terk etti
Nasılsınız bakalım

Mutlu haftasonları hepinize kızlar
Bu oksuruge iyi gelen bisey biliyor musunuz
günaydın canım çok geçmiş olsun
Günaydın kızlar:) karnım ağrıyo ama adet olamıyorum olmayımda pazartesi akşama kadar
günaydın canım sıcak su torbası filan koysan karnına ağrısı geçer biraz bide ayaklarını sıcak tut mutlaka
Günaydın hatunlaaar nasılsıniz neler yapıyosunuz bakiyimmmm
günaydın canım kahvaltı yaptım buraya baktım :)

Afiyet olsun kuzummm

Ben kat ve kat fazlasını yaparım kesin
Aynen

Günaydın tatlım hepsini defalarca yaptım dediklerininin. İçimde ballı ıhlamur ve ballı süt şelalesi oluştu. Hala bana mısın demiyor. Pazartesjye kadarda iyileşmek istiyorum.malum yeni iş
Öksürük için ayağının altına vicks vaporub ı sürüyorsun, üstüne çorap giyiyorsun. Yere çok basmayacağın bir zaman yap, ben yatarken yapıyorum mesela, sabaha öksürük kalmıyor.

Günaydın kızlar:) karnım ağrıyo ama adet olamıyorum olmayımda pazartesi akşama kadar
Canım bir de ilk ay kanaman uzayabilir, endişe etme..

Kizlar beni instagramdan eklermisiniz. Kullanmiyorum die ekleyememistim sizi simdide pek anlamasamda ara ara bakmaya calisiyorummm. Kullanici adim katrei.matem
Ben de ekledim, k ile başlayıp a ile biten benim :)

Hee onun için anladım canım hadi inşallah olmazsın..İlaç falan almıcan yani
İnşallah canım. Yok ya zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum onuda kullanıp iyice hormonlarımı bozmayım:)

Onu söylemiştin canım:))

Canım sende beni takip etsene :) uner_elif :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…