Günaydın hatunlaaar nasılsıniz neler yapıyosunuz bakiyimmmm
kuzu ınstagramın varsa sayfama bakabilirsinCanım varmı cerceve orneklerin banada gostersene bende oyle yaptirmak istiyorummm
Ekledim canım kabul et.kuzu ınstagramın varsa sayfama bakabilirsin
tasarimevimm sayfamın adı:)
Günaydın canımm :) Ben dün izleyemediğim dizimi izliyorum sen napıyosun
ettim canımm.sen sayfamı incele ben sana yardımcı olurmmEkledim canım kabul et.
Bende kahvalti yaptim yeni kkya bir gireyim drdimm
evlenme teklifi aldığımda yüzüğümü arkadaşlarımın gözüne sokuyodum resmenAy kızlar koptum
günaydın canım babet isteyen bendim ama kararsızlıklar yaşıyorum :)Kızlar hepiciğinize günaydınlar :) isim hatırlatamıyorum ama birisi babet yaptıracaktı şöle resimliler :) kimdi o? bugün markafonide dogo ayakkabıları var.bir kaç modeli uygun olur ama isterseniz bakın.
https://www.markafoni.com/dogo-shoes-ayakkabi/urun/9602550/
https://www.markafoni.com/dogo-shoes-highheels-ayakkabi/urun/9602782/
https://www.markafoni.com/dogo-shoes-deri-babet/urun/9602700/
günaydın canım çok geçmiş olsunGünaydın kızlr. Ya öksürmekten ciğerlerim bedenimi terk etti
Nasılsınız bakalım
Mutlu haftasonları hepinize kızlar
Bu oksuruge iyi gelen bisey biliyor musunuz
günaydın canım sıcak su torbası filan koysan karnına ağrısı geçer biraz bide ayaklarını sıcak tut mutlakaGünaydın kızlar:) karnım ağrıyo ama adet olamıyorumolmayımda pazartesi akşama kadar
günaydın canım kahvaltı yaptım buraya baktım :)Günaydın hatunlaaar nasılsıniz neler yapıyosunuz bakiyimmmm
günaydnn..profilin salıncakta cocuklar mı var:)Kizlar beni instagramdan eklermisiniz. Kullanmiyorum die ekleyememistim sizi simdide pek anlamasamda ara ara bakmaya calisiyorummm. Kullanici adim katrei.matem
Evett :) cnmgünaydnn..profilin salıncakta cocuklar mı var:)
Afiyet olsun kuzummmevlenme teklifi aldığımda yüzüğümü arkadaşlarımın gözüne sokuyodum resmen
günaydın canım babet isteyen bendim ama kararsızlıklar yaşıyorum :)
günaydın canım çok geçmiş olsun
günaydın canım sıcak su torbası filan koysan karnına ağrısı geçer biraz bide ayaklarını sıcak tut mutlaka
günaydın canım kahvaltı yaptım buraya baktım :)
saol kuzum :)Afiyet olsun kuzummm
AynenBen kat ve kat fazlasını yaparım kesin
Öksürük için ayağının altına vicks vaporub ı sürüyorsun, üstüne çorap giyiyorsun. Yere çok basmayacağın bir zaman yap, ben yatarken yapıyorum mesela, sabaha öksürük kalmıyor.Günaydın tatlım hepsini defalarca yaptım dediklerininin. İçimde ballı ıhlamur ve ballı süt şelalesi oluştu. Hala bana mısın demiyor. Pazartesjye kadarda iyileşmek istiyorum.malum yeni iş
Canım bir de ilk ay kanaman uzayabilir, endişe etme..Günaydın kızlar:) karnım ağrıyo ama adet olamıyorumolmayımda pazartesi akşama kadar
Ben de ekledim, k ile başlayıp a ile biten benim :)Kizlar beni instagramdan eklermisiniz. Kullanmiyorum die ekleyememistim sizi simdide pek anlamasamda ara ara bakmaya calisiyorummm. Kullanici adim katrei.matem
Yok canım düğüne gelmiyo:) normalde balayına denk geliyodu ama doğum kontrol hapı sayesinde ertelendi:)ayy düğüne denk gelmicek en azından dimi kuzum
geçer inşallah canım bi an önce
İnşallah canım. Yok ya zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum onuda kullanıp iyice hormonlarımı bozmayım:)Hee onun için anladım canım hadi inşallah olmazsın..İlaç falan almıcan yani
Onu söylemiştin canım:))Aynen
Öksürük için ayağının altına vicks vaporub ı sürüyorsun, üstüne çorap giyiyorsun. Yere çok basmayacağın bir zaman yap, ben yatarken yapıyorum mesela, sabaha öksürük kalmıyor.
Canım bir de ilk ay kanaman uzayabilir, endişe etme..
Ben de ekledim, k ile başlayıp a ile biten benim :)
Canım sende beni takip etsene :) uner_elif :)Aynen
Öksürük için ayağının altına vicks vaporub ı sürüyorsun, üstüne çorap giyiyorsun. Yere çok basmayacağın bir zaman yap, ben yatarken yapıyorum mesela, sabaha öksürük kalmıyor.
Canım bir de ilk ay kanaman uzayabilir, endişe etme..
Ben de ekledim, k ile başlayıp a ile biten benim :)
Merhaba..Düğünden ne kadar zaman önce başladınız hapa..Yok canım düğüne gelmiyo:) normalde balayına denk geliyodu ama doğum kontrol hapı sayesinde ertelendi:)
Düğünden 1buçuk ay önce başladım:)Merhaba..Düğünden ne kadar zaman önce başladınız hapa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?