Kızlar ben büyük bi valiz hazırladım:) içinde kıyafetlerim çantalarım ayakkabılarım var:) küçük bi valize de geceliklerim havlularım pijemalarımı koydum:) iki düğün arasında bi gün boşluğumuz var onda kayınvalidemlerde olacm:) o günde balayı valizimi hazırlıcam:) o gün ikinci düğünden sonra otelde olcaz
Onun içinde ayrı bi çanta hazırlıcam:) pazar günü de kayınvalidemlere gideriz:) ordanda balayına çıkarız:)) illa planlı olacam yaaa:)
Aşkla kullan canımKızlar saklama kavanozlarım nasıll
İşte ben plan olmazsa sıkıntı yaparım. Yaptığım plan olana kadar da sıkıntılı olurumCanim ben simdiden plan yapiorumm plan herzmn iyidir duzenli oluriNSALLAH planlarimiz nasip olur
Hoşgeldin aramıza:)Canim adim buket
yasim 24
nikahmiz erken olucak isten dolayi
Daha gun almadik ama subatta gun alicaz 22 nisan gibi konustuk INŞALLAH ☺
dugunumde 30 temmuz kina gecem 1 agsutosta dugun salonlar tutuldu
ALLAHIM nasp etsin INŞALLAH kizlar
kız sen böyle şeyler bakmazdın hayırdır
canım hayırlı olsun :)Canim adim buket
yasim 24
nikahmiz erken olucak isten dolayi
Daha gun almadik ama subatta gun alicaz 22 nisan gibi konustuk INŞALLAH ☺
dugunumde 30 temmuz kina gecem 1 agsutosta dugun salonlar tutuldu
ALLAHIM nasp etsin INŞALLAH kizlar
sende hoşgeldin canım kendini tanıtır mısın :)Merhabalaarrr :)
bende 2016 gelini olucam inş :)
daha çoook var ama napalımmm ...
Hoşgeldin aramıza:))ben tuba istanbuldan 24 yaşındayımm
nişanlım hakkaride polis şark görevi olduğu için 2016 ağustos gibi düğünümüz inşallah
1 martta 2016 da nikah düşünüyoruz
Hoşmuş canım:)))Kızlar sizce de şu çok hoş değil mi? Ben nişanda bu tarz bir şey giyer miyim bilmiyorum da, bunun beyaz hali, eteği biraz daha kabarık olarak güzel bir gelinlik olabilir.
canım bence biraz daha araştır ölçülerine filan bi bakHatunlar iş olmaması yaramadı bana, şimdide yatak odası ile karşınızdayım :) Farkındayım bugün çenem düştü ,idare ediverinEki Görüntüle 1366521 Eki Görüntüle 1366522 bu ikisinden birini alıcam sanırım :) Sizce hangisi daha kullanışlı olur?
Kizlar topigi gorunce ole yazdim benide araniza alirsaniz mutlu olurum ☺
kız sen böyle şeyler bakmazdın hayırdır
Merhabalaarrr :)
bende 2016 gelini olucam inş :)
daha çoook var ama napalımmm ...
Kızlar sizce de şu çok hoş değil mi? Ben nişanda bu tarz bir şey giyer miyim bilmiyorum da, bunun beyaz hali, eteği biraz daha kabarık olarak güzel bir gelinlik olabilir.
aramıza hoşgeldin canımmKizlar topigi gorunce ole yazdim benide araniza alirsaniz mutlu olurum ☺
setri nur tasarımı türbanı da canım çok tatlı benceKızlar sizce de şu çok hoş değil mi? Ben nişanda bu tarz bir şey giyer miyim bilmiyorum da, bunun beyaz hali, eteği biraz daha kabarık olarak güzel bir gelinlik olabilir.
hoşgeldin tatlımhoşbuldumm :)
kesinlikte tatlım pek hoş markası neHoşgeldin aramıza hayırlısı olsun inşallah :)
Dayanamadım görünce canım çok güzel ama dimiii
Merhaba canım hoşgeldin aramıza :)
Çok hoşmuş canımm :)
ohh en güzelini yapmışsın canımKızlar ben düğün provası yaptım:)) açtım oyun havalarını kurtlarımı döktüm be karın ağrısı kaldı ne stres:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?