2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar ben düğün provası yaptım:)) açtım oyun havalarını kurtlarımı döktüm be karın ağrısı kaldı ne stres:))

Ohhh ohh ne güzeeel valla bende stres olduğumda ya şarkı dinlerim ya da dans ederim son ses müziği açıp çok iiyi gelir ..Nişanlın oynamazsa oynamasın canımm sen kendine bak

kesinlikte tatlım pek hoş markası ne

Pierre cardin canımm intte dolaşırken bulmuştum fiyatıda 89 tl falandı sanırsam :)

Olsun canmmm düşünüp başlamakta birşey :) ben en son ortaokulda iş eğitim dersi vardı orada örmüştüm kolaylar gelsin sana resim bekliyorm ona göre canım :)

Kızlar ben düğün provası yaptım:)) açtım oyun havalarını kurtlarımı döktüm be karın ağrısı kaldı ne stres:))
Ablamın kınasına yakın ben de her akşam açardım son ses evde kızlarla döktürürdük. Asla oynamayan ben kınada 4 saat 1 kerecik oturmadım, o topuklularla ne döktürmüştüm be.. Kimse beni tanımamış hep X nerde demişler, normalde kapalıyım kınada mini elbise giymiştim, saç makyaj o biçim En çok da oryantal oynamıştım.

En güzelini yapmışsın canımm bende kendime şaşıyorum bazen ablamın kınasında o topuklularla nasıl oynadım diye bir de hep ayaktaydım o gece hissetmedim hiç ama diğer gün zor yürüdüm Normalde topuklu sevmeyen biriyim,rahatıma düşkünüm ancak özel günlerde giyebiliyorum

Yeğenin kaç yaşında Orya? Ben benimkini çok özledim ya 3 aydır görmüyorum, şu an 15 aylık

Canım 1,5 yaşında teyzesinin kuzusuuu şimdi bir de yeni yeni öğreniyo her şeyi Şimdi yattı yatağına kendi başına uyudu :)

Aynen canım ertesi günü düğünde topuklularla yürüyememiştim, gelin odasına gidip çıkardım en sonunda uzattım ayaklarımı ama asrın hatası oldu çünkü ayaklar şiştiği için ayakkabıya zor girdi tekrardan

Ayy yavrum yaa, nerdeyse aynılar bak benim yeğenimle, sürekli video istiyorum, her gün yeni yeni şeyler öğreniyor yapıyor. Kuzum o benim yaa, geçen adımı söylettiler söyledi, dünyalar benim oldu :)

Doğrudur girmez şişince ayaklar bir daha Evett ablamda her gün yollar whatsapptan resimler,videolar,seslerr yavrucuk öğrendi teyze değilde deydey diyo adımıda söylüyo ama ablam diyokii Orya nerde hemen beni gösteriyo parmağıyla

Ben çok üzülüyorum beni görmeden büyüyor diye Kız kardeşlerime teeje diyor ama bana ne dicek bakalım görünce..

Hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun inşallah :)

Dayanamadım görünce canım çok güzel ama dimiii

Merhaba canım hoşgeldin aramıza :)

Çok hoşmuş canımm :)

AMİN hepmiz icn herseyin hayrlisi olsunnn canim hosbuldum cok sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…