2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ilgın icin cok sagol kuzum

kuzu ilk başta nisanlim isinden izin alamiyor bendende suan 4 saat uzaklikta memlektnde calisiyor nisanda is nedeniyle nikahmizi oncedn kiycaz dugun INŞALLAH temuzda

ama daha gun alamadik iznide yok nezmn alicaz nasil gun aliniyor onu bile bilmiyoruz ona kafam takildi arkdslarim.evlendi 6 ay önceden gun almislar benim 3 ay kaldi daha gun almadim sknti yaptim iznide yok 1 2 aya kadar marttan sonrada sknti olur istedgim gun INŞALLAH 22 nisan olmazsa die cunku dert oldu bana

hımmm bu konularda hiç bilgim yok cnm maalsef ama sen alamzmısın gün?

Kızlar buarada dün bahsetmiştim kavga ettiğimizi kızlar. Ayrılıyoruz aileme durumu nasıl anlatmalıyım kızlar yardımcı olabilirmisiniz bana. İlk söyleyecekleri şey kendin ettin biz demiştik sana vs..

Bende hiç bilmiyorum ama bu hastane işleri falan var mecbur en azından bi gün izin alması lazım gerisini sende halledersin yani

Kızlar buarada dün bahsetmiştim kavga ettiğimizi kızlar. Ayrılıyoruz aileme durumu nasıl anlatmalıyım kızlar yardımcı olabilirmisiniz bana. İlk söyleyecekleri şey kendin ettin biz demiştik sana vs..

Ne ayriligi canim

Canım bi dur ya noldu bi kavgadan hemen alevlenmeyin nişan üstü olur böyle tartışmalar hemen ayrılık olmaz ki ne oldu ??

Ne ayriligi canim

Canım bi dur ya noldu bi kavgadan hemen alevlenmeyin nişan üstü olur böyle tartışmalar hemen ayrılık olmaz ki ne oldu ??

kızlar daha öncede sorunlarımız vardı askerliğin son dönemi zaten epey bi zor oldu 2 kere nişan döneminden dönüldü bu seferkinde ailelere iş dökülmüştü ozmn daha kimseyle konuşmamıştık tanışma felan olmamıştı. Artık her kavgamızda ufakta olsa olaylar büyüyor ve seviyesizce oluyor. gerçekten şimdiye kadrda bitmesi gerekiyordu ama bir türlü olmadı demekki bunların yaşanması gerekiyordu yani rezil olmam gerekiyormuş herkesin öğrenmesi gerekiyormuş onun açısından bir durum yok. Kimseyede minneti yok zaten

Günaydınlarrrrrr
Günaydınnnn camimm ☺

Günaydınlarrrrrr

Günaydın kızlar

Aaaa benide fark etmişşşş Canım iş değiştirdim bende hep koşturmaca giremiyorum napıyosunıuzz nasılsınıızz ?

Günaydın hatunlar, iyi bir hafta olur inşallah..

@hayatbos , merhaba hoşgeldin canım

@more1109 şimdi inanmazsın sen, geçenlerde benimde aklıma gelmiştin.. Ama instagramda görüyorum seni..

bir gelincik daha var seninle birlikte,kullanıcı adını hatırlamıyorum ama , en son ufak bir rahatsızlık geçirmişti..o da bayadır yok Yeni işin hayırlı olsun canım

Canım ya dur bi sakin ol, ne oldu bu kadar ?

Hosbuldummm canimcim ☺

Canım ya dur bi sakin ol, ne oldu bu kadar ?
canım şuan sakinim olay üzerinden bya geçti çünkü. Kavga ettiklerimizde eski meseleler sürekli açılıyor birde seviyeli bir ilişki olmadı bizimkisi hep sorunlu oldu çünkü iki tarafında sorunları vardı.

Canım ortada rezil olduğun bi durum yok yani tamam bitmesi gerekiyosa evlenmeden bunun olması daha iyi tabi ama iyi düşünmek lazım ve şunuda söyliyim yarın öbür gün durulup barısmak istersen ailen karsı cıkar buna bence yani konusmadan onu anladım. Lütfen fevri karar vermeyin bir kaç gün kendinize zaman verin ve bir kaç gün sonunda bir araya gelip konusun ona göre hareket edin bence

İnşallah güzel bir hafta olur canımm.. nasılsın

Canim kavgalar olur suan ilskinin boyutunu bilmiyorum ama gercekten bizde cok kavga ediyoruz yari kavga yari barisik bu sekil gidiyor neden kavga ettgnizi okudum haklsn ama eger adım atip ozurdilediyse ayrilmayin bence

Slm kizlar ben de 2016 gelini olcam yeni geldim araniza

A.s canım hoşgeldin aramıza biraz kendini tanıtır mısın? :)

A.s canımm :) Ohh ne güzell valla yırrttın

Günaydın gelinciklerr

Günaydın canım benimmm

Günaydınlarrrrrr

Günaydın canımm

Günaydın kızlar

Günaydıııın canımm

Canım bildiğim kadarıyla beraber halletmeniz gerek çünkü hastane işleri falan da oluyo .. math27 gelsinde açıklar sana durumu :)

Canımm sakin ol lütfenn ne ayrılması Çok mu kırdınız birbirinizi

Kızlarr herkese günaydııın sırılsıklam oldum ofise gelene kadar inşallah hasta falan olmam toparlanmışken

Hemen kurulan kuzu ve bi adacayı-ıhlamur falan iç ısınırsın hastada olmassun

Canim öfkeyle kalkan zararla oturur bak 2011den beri birlikteymissiniz okadar yil emek var yüzüp yuzup kuyruğuna gelmissiniz emin ol bole sorunlar cok oluyor oturup konusup asabilirsiniz hemen ayrilmayin bence ve ailene hemen ayrildik deme kuzun dönüşü olmayabilir sorun daha buyur ALLAH korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…