- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Dükkanlara sorarsan yardımcı olurlar canım bence :)Cok tatli ya hemde farkli fiyati 3 kusurden 2300 e düşmüş benim baktgmn tabi arastrmak lazim ama ben hic dukyanlarda pembe olrak görmüyorum inetrrnettenmi alcaz daha cok arastrrsakta bulablrmyz dukkanlardada canim
Dükkanlara sorarsan yardımcı olurlar canım bence :)
İstersen şimdiden alıp depoda bekletebiliyormuşsun.Daha erken dimi evi tutunca almakta fayda var ☺ tamam tatlim sorarimmm sagolasin
Hoşgeldin, onu sana sormak lazım :)Ben geldimmm
Birazdan gidip yatıcam gerçi, ben niye bu aralar yokum kiii :)
İstersen şimdiden alıp depoda bekletebiliyormuşsun.
Hoşgeldin, onu sana sormak lazım :)
Bende kirmizi istiyom insallah daha cikar urun diye bkliyorumPembeye yazcaktim ☺
Evet bana sormalı :))İstersen şimdiden alıp depoda bekletebiliyormuşsun.
Hoşgeldin, onu sana sormak lazım :)
Bende kirmizi istiyom insallah daha cikar urun diye bkliyorum
Oh maşallah 7 saat oturup üstünkörü mü konuştunuz?Evet bana sormalı :))
kısaca;
Dün sevgili sevgilime ve pek tabii kayınvalideciğime - kayınpederciğime gittim. yaklaşık 7 saat oturdum :)) hay maşallah bana :))) kınada ne giysem, kına yerini nasıl ayarlasak falan üstün körü konuştuk biraz, fazla detaya inemiyorum ben utanıyorum böyle şeylerden, onun sorması gerek.
Bugün de "akraba günü" yapıldı, 11 çeşit yiyecek yaptık dün yengemde :))) bu günlerde ne kadar çok kek pasta börek yapılıyomuş bi de eskisi gibi değil hepsi böyle farklı farklı şekilli mekilli vay be dedim :) çok uzak kalmışım ben böyle şeylere. Hayatta yapamam :)
Evet bana sormalı :))
kısaca;
Dün sevgili sevgilime ve pek tabii kayınvalideciğime - kayınpederciğime gittim. yaklaşık 7 saat oturdum :)) hay maşallah bana :))) kınada ne giysem, kına yerini nasıl ayarlasak falan üstün körü konuştuk biraz, fazla detaya inemiyorum ben utanıyorum böyle şeylerden, onun sorması gerek.
Bugün de "akraba günü" yapıldı, 11 çeşit yiyecek yaptık dün yengemde :))) bu günlerde ne kadar çok kek pasta börek yapılıyomuş bi de eskisi gibi değil hepsi böyle farklı farklı şekilli mekilli vay be dedim :) çok uzak kalmışım ben böyle şeylere. Hayatta yapamam :)
Ben küçük ev aletlerini hep kirmizi aldin:Ya beyazdansa rengarenk super olur ☺
Ya beyazdansa rengarenk super olur ☺
Ben küçük ev aletlerini hep kirmizi aldin:
Aaaa benide fark etmişşşş
haYırdır cnm?Kizlar benim.bi skntm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?