2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Şu an resmen işi, gücü bıraktım seni düşünüyorum yaa
sağol kuzum bende işteyim ama kendimi veremiyorum moralim bozuk çok sıkıntılar yaşdım kendimi acındırmak için söylemiyorum ama psikolojik anlamda çöküğüm

Canım aynen bende greenandblue gibi kendi derdimi bıraktım seni düşünüyorum
Valla kızma bana sakın ama neden bu kadar yapmış bu çocuk kötü bişey demek istemiyorum kendimi zor tutuyorum şuan

Hey Allahım ya utanmadan bide istersen ben söyliyim mi diyo kesinlikle taviz verme yaa şuna bak senin gibi iyi niyetli birini bulmuş ondan bu havaları yani hiç kimse vazgeçilmez değildir yaa hiç üzülme canım her şer de vardır bi hayır hayırlısı ne ise o olsun de

Canım bahsettiğin meseleler çok ciddi meseleler. üçüncü bir kişi araya giriyorsa o iş zaten bitmiştir. Tekrardan aynı fırsat ele geçince yeniden tekrarlanacak demektir. Malesef kabullenemiyoruz. anlamıştır hatasını düzelir affedelim diyoruz ama öyle olmuyor. Senin hırs uğruna böle bişi yapmış olman hele çok daha yanlış. Hırsınla ona değil aslında kendine zarar vermişsin. Biz kızlar malesef geçmişi unutmayıp sürekli dile getiriyoruz ama sen kabullenip sineye çektiysen kalkıp dile getirmenin tek faydası saygısız bir ilişki olur. Çünkü karşıdaki ne yaparsa yapsın kabullenecek biri var. Bunu bildği için rahat davranır. Ayrıca anladığım kadarıyla cinsellik söz konusu olan bir ilişkin var. Bazen saf duygularla karşı koyamayıp inansanızda cinsellik karışan bi ilişki saf kalamıyor ve çıkarlar ortaya çıkyor. dolayısı ile erkeğin duyduğu saygı azalıyor. Bak ben eskiden aldatıldım ve bunu insanlara anlattığımda kimse inanamadı insanların gözünde beni deli gibi seviyordu ve inanamayacağın bir şekilde ikna edildim, pişman olduğuna herşeyin düzeleceğine.Sonra nişana bi kaç gün kala evinde başka biri ile yakaladım. Oyüzden 3. bir kişi söz konusuysa o ilişikiden hayır gelmez.
Ben herzaman konuşarak birşeylerin düzeleceği kanısındayım. Karşıdaki laftan anlıyorsa tabiki. Tekrar konuş ne hissettiğini böyle devam ederse neler yaşayacağınızı. Hala seni istemeyen hakaret eden biri varsa bırak herkes yoluna gitsin. Ailendede bu tarz sorunlar varmış madem sana destek olacaklardır.

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum kızlar haklısınız biişey diyemiyorum kelimeler boğazımda düğümleniyor.

sağol kuzum bende işteyim ama kendimi veremiyorum moralim bozuk çok sıkıntılar yaşdım kendimi acındırmak için söylemiyorum ama psikolojik anlamda çöküğüm

Kendini acındırmak için söylemediğini çok iyi biliyorum canım benim..inan içim sızladı..Kolay şeyler değil elbet..çok klasik olucak ama herşeyde bir hayır var.Allahım hayırlısı neyse onu versin inşallah..senden daha değerli birşey yok bu hayatta inan.Bak bende kolay şeyler yaşamadım, bunu burda ilk defa söylüyorum..üniversitede tanıştım..4,5 yıl sürdü birlikteliğimiz..Askere gitti, hemde terörün en yoğun olduğu yere..Hayattan koptum resmen..yaşam enerjim bitti..hergün neredeyse ağlıyordum..Ailem biliyordu, sadece isteme olmamıştı..babam askerden sonra olsun istemişti..bende diretmedim..Sonra ne oldu biliyormusun? Askerden geldi, aynı şehirde olmamıza rağmen 3 ayda 1 kere görüştük..benle birlikte iken başka biri girmiş hayatına,bana bunları hep başkaları söyledi ..beni aldattı hemde ortak benimde tanıdığım arkadaşının görüştürdüğü bir kızla..,6 ay sonra o kızla nişanlandı, 5 ay sonrada evlendi..Ben dibi gördüm, hemde fazlasıyla..Aileme karşı mahçup oldum, konduramadım kendime..Kimseyi sokmadım hayatıma..güvenemedim..Bunları sana niye anlatıyorum dersen, Allah istemedi, nasip etmedi..belki daha iyi şeyler olacağından..iyi düşün olur mu ..bu hayatta değerli olan sensin..

tabikide öyle canım nasipten öte yol yok

Bunun numarasını alıp bir güzel sayasım, şantiyeye çağırıp dayak attırasım var şuan....

Canım valla sinirden kuduruyorum..İlk önce senin şantiyede, sonra benim şantiyeye alacaksın, ağzının burnunun yerini değiştereceksin!!!!!!!!!!!!

Beni her seferinde en çok üzen şey hani çok düzgün bir hayatım olur gelir biri hayırsız olur üzer beni böyle değil işte. Ailede huzur yok sürekli sorun Allaha şükür bir işim var işte 2 yıldır. Sağlığımda çok yerimde değil sürekli çok kolay hasta oluyorum kilo alamıyorum

Canım beniimmmm

ALLAH kötü insanlardan korusun INŞALLAH bizleri

Amiiinn inşallahh

Canım üzme hiç kendini emin ol erkekler üzülmüyor yine sen üzülüyosun Kendini sıkma hiç rahat ol demek ki nasip değilmiş alnında yazan isim onun ismi değilmiş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…