2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hemen kurulan kuzu ve bi adacayı-ıhlamur falan iç ısınırsın hastada olmassun

Canım pantolonum resme bacaklarıma yapıştı yağmur çok rüzgarlı yağıyo bir de yokuş çıktım yağmur hep bana doğru yağdı resmen taytım var altımda ama pantolonu nasıl çıkarıyım ıslandım çok öyle oturuyorum

Şöyle anlatayım kızlar tanıştığımız dönemde üniversite son senede okuyordu burda yanımda bende kpssye hazırlanıyordum odönemde çok zor durumdaydım ben ailem baskı felan yapıyordu buarada ailemdede sorunlar var tek düşüncem sınavı kazanıp gitmekti sora tanıştık onunla . Ondan önce hiç uuzun ilişkim olmadı bi kaç kişiyle görüşmüşlüğüm oldu odönemde art niyetli olan kişilerlede tanışmıştım kötü konuşmalarım olmuştu çıkcağımız zaman ben ona herşeyi anlattım ilkin çıkmak istemedim bu sefer kendiside sütten çıkmış ak kaşık olmadığını vs anlattı bir sürü şeyler yaşamış felan bu şekilde çıkmaya başladık sora bu benim durumdan yararlandı cinsel anlamda istekleri oldu istemeyerek karşı koyamadım kendim hatasız değilim bu konuda ama insanlara kolay güveniyorum safım biraz. Soradan bunlar sorun olmaya başladı istemediğim bişey oluyordu sürekli ayrıca evdeki sıkıntılarım devam ediyordu kavgalarımızda küfür ediyordu bana kendisinin sorunları oldu felan sora atandım ben ailem erkek arkdaşım var die başka yer tercih ettirmedi sordan çok kez kavgalar edince psikolojim bozuldu ve aynı şekilde kendisine karşılık vermeye başladım. Her kavga ettiğimzde kışkırtıyorum argo kullanıyorum alıkoyamıyorum kendimi soradan o biraz daha sakinledi ama aramız hep böyle devam etti. Ama bunlar hep telefonda yani yüz yüzeyken hiç küfür felan olmadı. Oyüzden ilişki çok seviyesiz.

Canım benim anca yorum yapabiliyorum. Bence sakin olmalısın. erkekler nişan-düğün arefesinde böyle bazı şeyleri kabullenemiyorlar. Ben özgürüm ben şunu yapar bunu yaparım sen bana karışamazsın benim sözüm geçer falan diye. Ama inan o anın stresinden olur bunlar.etrafındkailerin sen nasıl erkeksin izinmi alıyorsun kızdan falan gibi garip söylemleri yüzünden olur. 29 yaşındayım etrfaımdaki çoğu arkadaşım evli ve hepsinde aynı sorunlar malesefki yaşandı. Benimkide nasılsa bu saatten sonra dönemezsin die bir rahatlama olmuştu. Bunu dile getirmiyordu ama hissediyordum. Ben hangi noktada olursam olayım dönebileceğimi hissettirdim. Ki kızlar ben daha önce nişan arafesinde birinden ayrıldım. Ve inanın gerçekten düşündüğünüz kadar kolay şeyler yaşamıyorsunuz. Bütün hayatın boyunca ağlayacağına şimdi bırak gitsin demek gerekir bazen ama çok büyük sorunlar olmadığı sürece inan üstesinden gelirsiniz. Çünkü vazgeçmek kolay gözüksede gerçekten inan çokzor. her anlamda zor. ailen için etraftakiler için. Yeni bir hayat kurmak için... Bir sürü zamanın gitmiş oluyor. hayatına yeni birini sokmak alışmak yeni bir düzen kurmak çok çok zor. lütfen sakin kafayla düşün gurur, inat yapma, sevdiğinle yüz yüze konuşmayı dene tartışmadan inatlaşmadan. Bunlara rağmen hala yolunda gitmiyorsa ozamanda kararlarının arkasında dur. ve etrafın ne dediğini önemseme. Çünkü çok laf duyacaksın ailen duyacak ama sen kendi yaşadığın üzüntüleri düşün kimseyi önemseme.

Sagol canim bilenbi arkdsimzdan ogrenmek isterim ☺

gunaydin
sicak bisiler ic havalar cok sogukk aman dikkat et tatlim

O küfür olayi ne yazikki telefonda kavga ederken banada oluyordu gurur kirici ama yanımda hic kufur etmedi biz konusarak zorda olsa bu ofke sinir kontrolsuzlugunu aştık canim cok sukur kufir olayı suan yok INŞALLAH bidaha olmaz

Hadi yaa üzerinde uzun bluzun varsa pantolon kuruyana kadar kalsaydın taytla daha kötü yapar ıslak şeyle oturmak

Ne denir bilemedim ki..peki ayrılma kararını birlikte mi aldınız?

Ne denir bilemedim ki..peki ayrılma kararını birlikte mi aldınız?
ikimizde memnun değiliz. en büyük sıkıntıysa beni kullanması beni kullanıp hiç bişey yapmamış gibi karşıma geçip kesinlikle ayrılmalıyız demesi. Böyle karaktersiz biri kendisi

Eski meseleler sorunlarıiniz neydi kuzum asilamicak duzeydemi

ikimizde memnun değiliz. en büyük sıkıntıysa beni kullanması beni kullanıp hiç bişey yapmamış gibi karşıma geçip kesinlikle ayrılmalıyız demesi. Böyle karaktersiz biri kendisi

Kullanmasi derken canim belkide ayrılalım die sinirle söylüyordur

gerçekten üzüldüm canim

Canım benimm ne desem bilemedim çok üzüldüm ..Ama senin durumuna değil , böyle birşey varsa eğer ki varmış bisürü yaşanan şeyler böyle yüzsüzlük yapıp hiçbişey olmamış gibi bir de kendisi ayrılalım demesi çok kırıcı Zaten ben hep söylüyorum burda hayırlıysa beri hayırsızsa geri diye.. Hakkınızda hayırlısı olsun hiç üzülme

Eski meseleler sorunlarıiniz neydi kuzum asilamicak duzeydemi
eski meseleler ünv döneminde beni aldattı kendisinden öyle bişey beklememiştim hiç ve şok olmuştum atlatamadım durumu sorasında bende başkalarıyla görüştüm hırsımı almak için ben daha çok açıyorum bu konuları çünkü çok etkilenmiştim o dönemde. Sebebide Onun anne ve babası aldatma yüzünden boşandı bizim evdede aynı sorun yıllardır var bu konuda çok hassas olduğumu biliyordu

Yani tabiki küfür ve gurur kırıcı şeyler yapmanız kötü olmuş hem sizin için hem ilişkiniz için bilmiyorum tabi ama yaşadıklarınızdan dolayı erkek arkadasın vazgeçemeyeciğini ondan ayrılamayacağını düşünüyor ve o yüzden böyle yapıyor olabilir ki bu gerçekten hiç hoş değil oturup karşılıklı konuşup bi karara bağlayın tabi ama ona asla vazgecilmez biriyimiş gibi konuşma ondan vazgecebileceğini düşünürse toparlyabilir diye düşünüyorum. Bütün bunların sonunda hala istemiyorsan devam ettirme zaten canım

Bide karşına geçip ayrılalım mı dedi. Ya kesinlikle hiç bi zaman yıkıcı biri değilim ama o istemiyorsa sen hiç isteme

Anladim canim gercekten üzüldüm hakinda hayrlisi olsunn kuzum INŞALLAH hersey gönlünce olur

Canım bak bu konuda ben çok netim, ne demekmiş o ya? Güvenmiyorsa kendine yaşamayacaktı bazı şeyleri..Kimse hatasız değil..Bu konu oldu diye seni böyle üzmesine izin verme.İnan şu an çok üzgünüm, ailenin sıkıntıları, erkek arkadaşının tavırları..herşey üst üste gelmiş..

En son konuşmamaızda küfür edip beni silip engelledi telefonundan faceden felan. Bende karşılık vermedim hiç aramadım bişey yapmadım gece aradı beni yüzsüce napıyorsun vs aklınca beni yokluyor durumu biraz kuzenime çıtlattım ben bişey yapmıyorum dedim dediki nasıl söylicez banane dedim ben kuzene bahsettim dedim zaten sen kendi ailene nasıl söylersen söyle ben kendi ailemle konuşurum dedim oda istersen ben konuşayım sanane dedim ben kendim konuşurum benim canım ne zaman isterse kendimi ne zman hazır hissedersem o zmn konuşurun seninkilerlede sen konuş beni ilgilendirmez sorasında kesinlikle bitmesi gerekiyor dedi ok dedim kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…