2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hihi iyi o zaman bir an ben geç kaldım sandım:) sabırsızlanıyorum of nasıl olcak diye dusunmesem çok güzel olcak ama çok strese giriyorum. Herşey o kadar pahalı ki cildirmamak elde degil
aynenn vala ateş pahası her sey yaa gene zaman var deyip rahatlıyorumm biraz da olsa

Canım benimde kafamda 7/24 kilo sıkıntım var sen kaç kilosun sorması ayıp? (söylemsen anlarım benimki sırrrr ) rejim yapıyor musun yapıyorsan nasıl yapıyorsun ben bi türlü istikrarlı bir şekilde yapamıyorum yaa kızlarla başlayalım dedik onlar başladı ben bikaç gün sonra bıraktım 4 ay içinde 6 kilo falan vermem lazım

4ay 6kilo mu mukemmel. Ben 5ayda 15kilo vericem inşallah :)) 65kiloyum

kıss kaç kilosunn kii

Evet ev alicaklar. Ama oda farklı bir konu tabi atıyorum ev 200tl ise 100 unu nisanlimin ailesi odicek 100unu nisanlimla ben evlendikten sonra odicez. Bizim işler acaip ya
allah yardım etsin bizimki de oyle valaa canımm karmasık her sey ..kb mın hazırda üç evi var amaa biz aklına bile gelmiyoz

allah yardım etsin bizimki de oyle valaa canımm karmasık her sey ..kb mın hazırda üç evi var amaa biz aklına bile gelmiyoz
Bende başta çok taktım ama sonra dedim ki mali mülkü onların olsun. Huzurumuz olsun yeter. Ben seviyorum nişanlımı oda beni gerçekten çok seviyor bunu hissedebiliyorum. Yani ben bazen bana tahammül edemezken adam bana tahammül ediyor şok oluyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…