aynenn vala ateş pahası her sey yaa gene zaman var deyip rahatlıyorumm biraz da olsaHihi iyi o zaman bir an ben geç kaldım sandım:) sabırsızlanıyorum of nasıl olcak diye dusunmesem çok güzel olcak ama çok strese giriyorum. Herşey o kadar pahalı ki cildirmamak elde degil
Allah yardimcin olsun. Anlatirsan dinlerim. Benimkininde ailesi mükemmel insanlar. Hele kayinvalidem Kankim yaa :))inşallah canımm yaa hep mutlu olun, hepimiz olalım benim nişanlımla sorunum yok şükür ailesi problem yaa(
beyaz esya nişanlımda şükürr :))Ben küçük ev aletlerini en sona bıraktım. Şimdi beyaz eşya taksidine giricem marka arastirmasindayim. En büyük hayalim borçsuz evlenmekti ama hayal mis hihihi
Malesef o bizdebeyaz esya nişanlımda şükürr :))
bizimkiv de görüntü de öyle canım.. ama alttan alttan yapıyo yapcanı daha ağzımı açmadım tek kelime soylemedimmAllah yardimcin olsun. Anlatirsan dinlerim. Benimkininde ailesi mükemmel insanlar. Hele kayinvalidem Kankim yaa :))
hayırlısı olsun ev derken ev mi alıyorlar sizeMalesef o bizdeçok acı bişey :) beyaz eşya bizden ev onlardan geri herşey ortak yapilcak.
Sabret kuzum. Amacına ulaşmaya çalışıyor ama biz susdukca ulasamicaklar die düşünüyorum.bizimkiv de görüntü de öyle canım.. ama alttan alttan yapıyo yapcanı daha ağzımı açmadım tek kelime soylemedimm
Canım benimde kafamda 7/24 kilo sıkıntım var sen kaç kilosun sorması ayıp? (söylemsen anlarım benimki sırrrrNişanlılık cidden zor is katılıyorum. Dualarinizi bekliyorum zayıflamak için :) bizde nisanlimla askere gitmeden olup olmadık sebep lerden kiriyorduk birbirimizi ama şimdi araya mesafe girince oda bende akillandik. Şeytani kovduk aramızdan. İnşallah dönünce de bu kadar anlayışlı iki insan olabiliriz:)
Evet ev alicaklar. Ama oda farklı bir konu tabi atıyorum ev 200tl ise 100 unu nisanlimin ailesi odicek 100unu nisanlimla ben evlendikten sonra odicez. Bizim işler acaip yahayırlısı olsun ev derken ev mi alıyorlar size
4ay 6kilo mu mukemmel. Ben 5ayda 15kilo vericem inşallah :)) 65kiloyumCanım benimde kafamda 7/24 kilo sıkıntım var sen kaç kilosun sorması ayıp? (söylemsen anlarım benimki sırrrr) rejim yapıyor musun yapıyorsan nasıl yapıyorsun ben bi türlü istikrarlı bir şekilde yapamıyorum yaa kızlarla başlayalım dedik onlar başladı ben bikaç gün sonra bıraktım 4 ay içinde 6 kilo falan vermem lazım
Merhaba herkese saatler süren standart ağda işleminden sonra ancak girebildim foruma.. Nabersiniz hacıtlar?[/QU
nişanlım konuşuyo yerime artık ben hiç muhatap olmuyorum gerekmedikçeSabret kuzum. Amacına ulaşmaya çalışıyor ama biz susdukca ulasamicaklar die düşünüyorum.
iyiyiz canımm sennMerhaba herkese saatler süren standart ağda işleminden sonra ancak girebildim foruma.. Nabersiniz hacıtlar?
hoşş bulduk canımm:))Bu arada yeni üyeler gelmiş foruma hoşgeldiniz gelincikler
kıss kaç kilosunn kiiCanım benimde kafamda 7/24 kilo sıkıntım var sen kaç kilosun sorması ayıp? (söylemsen anlarım benimki sırrrr) rejim yapıyor musun yapıyorsan nasıl yapıyorsun ben bi türlü istikrarlı bir şekilde yapamıyorum yaa kızlarla başlayalım dedik onlar başladı ben bikaç gün sonra bıraktım 4 ay içinde 6 kilo falan vermem lazım
allah yardım etsin bizimki de oyle valaa canımm karmasık her sey ..kb mın hazırda üç evi var amaa biz aklına bile gelmiyozEvet ev alicaklar. Ama oda farklı bir konu tabi atıyorum ev 200tl ise 100 unu nisanlimin ailesi odicek 100unu nisanlimla ben evlendikten sonra odicez. Bizim işler acaip ya
E boyun kaç ki canım 65 çok çok bişe değil4ay 6kilo mu mukemmel. Ben 5ayda 15kilo vericem inşallah :)) 65kiloyum
Söylemeeemmmmm sırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkıss kaç kilosunn kii
Bende başta çok taktım ama sonra dedim ki mali mülkü onların olsun. Huzurumuz olsun yeter. Ben seviyorum nişanlımı oda beni gerçekten çok seviyor bunu hissedebiliyorum. Yani ben bazen bana tahammül edemezken adam bana tahammül ediyor şok oluyorum:)allah yardım etsin bizimki de oyle valaa canımm karmasık her sey ..kb mın hazırda üç evi var amaa biz aklına bile gelmiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?