2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aynenn biz de oylee ya allah bozmasın aşkımızı inşallah. ben nişanlım için konuşmuyom karışmıyomm bir seye yaa tek konusup yerli yetsiz huzursuz etmesinlerde hiç bir sey isteemıyomm

Ay inşallah gider çok şükür hasret çekmekten ve kilodan başka sıkıntım yok. Sizin ne zaman dugunler.hazırlık neler yapıyorsunuz. Ben mutfaktan başka bişey yapmadım henüz

Benim 2016 da inşallah canımm :) Bende ufak tefek şeyler alıyorum yani büyüklere girişmedim henüz :)

Merhaba herkese saatler süren standart ağda işleminden sonra ancak girebildim foruma.. Nabersiniz hacıtlar?

Merhaba canımm hoşgeldin geçmiş olsun ben iyiyim şahsen sen nasılsın?

Geçen yeni evlenen arkadaşımla konuşuyorduk kına elbisesini 1500tl almis. Ya 2saat için çok para ben 1500tlye tatile giderim. Çok gereksiz ama piyasa böyle pof zayiflayamda onun elbisesini giyen bari didim:)

Ay canim bitse de kurtulsam sevdicegime kavuşsam:))
aynı şeyi bende diyorum canım hep :)
bitane daha ör yedek olsun
oldu tabi farklı farklı takar :)
Antalya da yaşıyorum 26yaşındayım. Hastanede tıbbi sekreterim nisanlima çok aşığım. Ve Asker Yolu bekliyorum ve eylülde düğünümuz var ve kilo vermem lazimmmmm:)
amann kilo nerdeyse hepimizin derdi canım inşallah tez zamanda kavuşursunuz :)
Merhaba herkese saatler süren standart ağda işleminden sonra ancak girebildim foruma.. Nabersiniz hacıtlar?
ooo pırıl pırul olmuşsundur sen şimdi

çeyiz konusunda ben rahatım kızlar
küçük elekrtikli aletler
mutfak eşyalar
banyo için gerekenler
yatak odası tekstili bitti:)
şimdi kendime gecelikler çamaşır takımları kıyafetler filan alıyorum :)
damat bohçasını bile hazırladım gaza gelip
planlı gidince herşey oluyor :)

163 boy 65kilo hedef 50 ya ben kendimi bildim bileli diyetteyim. Ve o gelinlige incecik girmek istiyorum. Takıntı haline getirdim
Bende öyle takıntı haline getirdim ya yanlış aslında rahat rahat keyifli bir şekilde kilo vermek en güzeli stres bile kilo verdirmiyor inşallah istediğimiz kilolara düşeriz kuzucum en sağlık ve güzel bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…