- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Bende iyiyim canım alt taraflarımda biraz yanma hissi var ama olsun 1 ay rahatımiyiyiz canımm senngeçmiş olsun bu arada
163 boy 65kilo hedef 50 ya ben kendimi bildim bileli diyetteyim. Ve o gelinlige incecik girmek istiyorum. Takıntı haline getirdimE boyun kaç ki canım 65 çok çok bişe değilbende 6 minimum zaten fazlası ne ala ama 6yı vermem lazım
aynenn biz de oylee ya allah bozmasın aşkımızı inşallah. ben nişanlım için konuşmuyom karışmıyomm bir seye yaa tek konusup yerli yetsiz huzursuz etmesinlerde hiç bir sey isteemıyommBende başta çok taktım ama sonra dedim ki mali mülkü onların olsun. Huzurumuz olsun yeter. Ben seviyorum nişanlımı oda beni gerçekten çok seviyor bunu hissedebiliyorum. Yani ben bazen bana tahammül edemezken adam bana tahammül ediyor şok oluyorum:)
Ay inşallah gider çok şükür hasret çekmekten ve kilodan başka sıkıntım yok. Sizin ne zaman dugunler.hazırlık neler yapıyorsunuz. Ben mutfaktan başka bişey yapmadım henüz
Merhaba herkese saatler süren standart ağda işleminden sonra ancak girebildim foruma.. Nabersiniz hacıtlar?
:) ohh rahatsınBende iyiyim canım alt taraflarımda biraz yanma hissi var ama olsun 1 ay rahatımteşekkür ederim canım geçti çok şükür
Ben agdadan kurtuldum lazer e gidiyorum. Yanmayı asıl o zaman gordum:) ohh rahatsın
aynı şeyi bende diyorum canım hep :)Ay canim bitse de kurtulsam sevdicegime kavuşsam:))
oldu tabi farklı farklı takar :)bitane daha ör yedek olsun
amann kilo nerdeyse hepimizin derdi canım inşallah tez zamanda kavuşursunuz :)Antalya da yaşıyorum 26yaşındayım. Hastanede tıbbi sekreterim nisanlima çok aşığım. Ve Asker Yolu bekliyorum ve eylülde düğünümuz var ve kilo vermem lazimmmmm:)
ooo pırıl pırul olmuşsundur sen şimdiMerhaba herkese saatler süren standart ağda işleminden sonra ancak girebildim foruma.. Nabersiniz hacıtlar?
Söylemeeemmmmm sırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrüj bej kilo vereyim sonra söylerim kompleksim var
Gel yap kız:) delirdim valla ya :)Ayyy kıız ne sorun çıkardılar hee bilsem gel bana yapiim dicem
Bende öyle takıntı haline getirdim ya yanlış aslında rahat rahat keyifli bir şekilde kilo vermek en güzeli stres bile kilo verdirmiyor inşallah istediğimiz kilolara düşeriz kuzucum en sağlık ve güzel bir şekilde163 boy 65kilo hedef 50 ya ben kendimi bildim bileli diyetteyim. Ve o gelinlige incecik girmek istiyorum. Takıntı haline getirdim
bilecik canımNeresi orası?
ben hala ağda yapıyorumBen agdadan kurtuldum lazer e gidiyorum. Yanmayı asıl o zaman gordumçok acıyor
geçmiş olsun
Yok canım olmadı ama davul gibiyim:)) şiş her yanım:)Adet başlamadı o zaman canım?
kız gördk ya seni nişanda zayıfdınSöylemeeemmmmm sırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrüj bej kilo vereyim sonra söylerim kompleksim var
Bugün orda tatil diye okumuştum ben canım.. Yağmasın ve de tatil olmasın lütfen ya, okuldaki işler sıkışıyor.bilecik canım
aynen katılıyorumm asıl yanma oBen agdadan kurtuldum lazer e gidiyorum. Yanmayı asıl o zaman gordumçok acıyor
geçmiş olsun
Bende 10 oldu. Bitmedi ama yaza kadar biter diye umuyorum:)kaçıncı seanstasın canımm ben 10 seans gittim bitmedi tam olarakk
Bu akşam başlar o zaman ya da yarın artık.. Bişi sorcam sana, lazerin bir faydasını görüyor musun? Daha lazere gidip de tüylerden kurtuldum diyen duymadım da..Yok canım olmadı ama davul gibiyim:)) şiş her yanım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?