2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Lazere geldim. Randevu verdiler. Şimdi diyolar biz sizi aramadık. Kızdım dedim artık bunun bahanesi yok. Alacaksınız dedim. Şimdi alacaklar bakalım
kaçıncı seanstasın canımm ben 10 seans gittim bitmedi tam olarakk

Bir düzel tutsaa aay sohbete katilcam. Kayseri deyim kizlar uc aydir sözlüyum 2016 da düğün okul var benim üçüncu sinif bitince de dugun insallah

:) Bende 3 aydır sözlüyüm canım ,bizimde düğün kısmetse 2016 da olucak inşallah ..İnşallah zaman çabucak geçer de bitirirsin okulunu

Hadi bakalııım :) Neresi orasıı :)

Merhaba canım hoşgeldin :)

Merhaba hoşgeldin aramıza :) Biraz kendini tanıtır mısın?

Antalya da yaşıyorum 26yaşındayım. Hastanede tıbbi sekreterim nisanlima çok aşığım. Ve Asker Yolu bekliyorum ve eylülde düğünümuz var ve kilo vermem lazimmmmm:)

Antalya da yaşıyorum 26yaşındayım. Hastanede tıbbi sekreterim nisanlima çok aşığım. Ve Asker Yolu bekliyorum ve eylülde düğünümuz var ve kilo vermem lazimmmmm:)

Aman Allah bozmasın inşallah hayırlısı olur :) :) Kiloları takma verirsin

Aman Allah bozmasın inşallah hayırlısı olur :) :) Kiloları takma verirsin
Ay inşallah gider çok şükür hasret çekmekten ve kilodan başka sıkıntım yok. Sizin ne zaman dugunler.hazırlık neler yapıyorsunuz. Ben mutfaktan başka bişey yapmadım henüz

tek derdin kilo olsun canım yaa başka bir sıkıntı olmasın da tek
Nişanlılık cidden zor is katılıyorum. Dualarinizi bekliyorum zayıflamak için :) bizde nisanlimla askere gitmeden olup olmadık sebep lerden kiriyorduk birbirimizi ama şimdi araya mesafe girince oda bende akillandik. Şeytani kovduk aramızdan. İnşallah dönünce de bu kadar anlayışlı iki insan olabiliriz:)

inşallah canımm yaa hep mutlu olun, hepimiz olalım benim nişanlımla sorunum yok şükür ailesi problem yaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…