2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim 2016 da inşallah canımm :) Bende ufak tefek şeyler alıyorum yani büyüklere girişmedim henüz :)

Merhaba canımm hoşgeldin geçmiş olsun ben iyiyim şahsen sen nasılsın?
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Teşekkür ederim kuzu
:) ohh rahatsın
Aynenn
Geçen yeni evlenen arkadaşımla konuşuyorduk kına elbisesini 1500tl almis. Ya 2saat için çok para ben 1500tlye tatile giderim. Çok gereksiz ama piyasa böyle pof zayiflayamda onun elbisesini giyen bari didim:)
Ay canım aynı dert bende de var yaa geçen fatihe gittim istediğim kaftanşar 1000 tlden başlıyor e sadece kaftan giymicez ki bununabiyesi de var bende kabarık delisi olduğumdan kabarık istiyorum onlarda 1500 civarı bunlar hep kiralama fiyatları napıcam bilmiyorum
Ben agdadan kurtuldum lazer e gidiyorum. Yanmayı asıl o zaman gordum çok acıyor
geçmiş olsun
Sağolasın canım onda tek tek yakılıyor ya kıl kökleri ondan öyledir dimi
boyunuz söle bariii
Boyum 1,73 kuzucum
aynı şeyi bende diyorum canım hep :)

oldu tabi farklı farklı takar :)

amann kilo nerdeyse hepimizin derdi canım inşallah tez zamanda kavuşursunuz :)

ooo pırıl pırul olmuşsundur sen şimdi
Eveeetttt bebek teni gibi oldum tek farkım oluşan kabarcıklar ve kıpkırmızı bi ten

Benim daha çok zaman olduğu için hızlı gidemiyorum, gitsem onları nerde saklayacağım bunca sene.. Elektriklilere zaten hiç başlamayı düşünmüyorum.

ooo uzum boylusun maşşallah=)

kız gördk ya seni nişanda zayıfdın
Siyahlar içinde ki vücutlara güvenme derim hacı
aynen katılıyorumm asıl yanma o ValentinusNF
Kızlar geçende açmıştım bu muhabbeti ben bikaç batığım için lazere gitsem nasıl olur sizce? Kıl köklerim sarıymış bi de bi tane batığımı salak gibi oynaya oynaya kanattım çıkmadı da şimdi sivilce gibi aylardır sizce onu yok eder mi lazer?

Benim daha çok zaman olduğu için hızlı gidemiyorum, gitsem onları nerde saklayacağım bunca sene.. Elektriklilere zaten hiç başlamayı düşünmüyorum.
en çok tutan onlardı ben de onları çıkardım ilkk

%100 değil ama işte.. Tamamen kurtulmadıktan sonra da o işkenceyi çekmek istemem.
bölgeye ve kişiye göre değişiyomuş mesela koltukaltım tamamen bitti pürüssüz bacaklarımda tek tük var %80 dediğim genital o da üst deil alt kısımlar 12-13 sean kesin biter o da

benim bütün bacaklarım batık doluydu ben de dayanımıyıp oynıyodum yara içindeydi lazerle geçti hep cillop gibi oldu

bölgeye ve kişiye göre değişiyomuş mesela koltukaltım tamamen bitti pürüssüz bacaklarımda tek tük var %80 dediğim genital o da üst deil alt kısımlar 12-13 sean kesin biter o da
Benim koltuk altı sorun değil ya şu beyaz eldivenle alıyorum orayı 5 dkda beşiktaş Bacakları zaten hiç almıyorum sarıyım ben.. Ama gel gör ki o uyuz bölge beni deli ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…