- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Teşekkür ederim kuzuBenim 2016 da inşallah canımm :) Bende ufak tefek şeyler alıyorum yani büyüklere girişmedim henüz :)
Merhaba canımm hoşgeldin geçmiş olsunben iyiyim şahsen sen nasılsın?
Aynenn:) ohh rahatsın
Ay canım aynı dert bende de var yaa geçen fatihe gittim istediğim kaftanşar 1000 tlden başlıyor e sadece kaftan giymicez ki bununabiyesi de var bende kabarık delisi olduğumdan kabarık istiyorum onlarda 1500 civarı bunlar hep kiralama fiyatları napıcam bilmiyorumGeçen yeni evlenen arkadaşımla konuşuyorduk kına elbisesini 1500tl almis. Ya 2saat için çok para ben 1500tlye tatile giderim. Çok gereksizama piyasa böyle pof zayiflayamda onun elbisesini giyen bari didim:)
Sağolasın canım onda tek tek yakılıyor ya kıl kökleri ondan öyledir dimiBen agdadan kurtuldum lazer e gidiyorum. Yanmayı asıl o zaman gordumçok acıyor
geçmiş olsun
Boyum 1,73 kuzucumboyunuz söle bariii
Eveeetttt bebek teni gibi oldum tek farkım oluşan kabarcıklar ve kıpkırmızı bi tenaynı şeyi bende diyorum canım hep :)
oldu tabi farklı farklı takar :)
amann kilo nerdeyse hepimizin derdi canım inşallah tez zamanda kavuşursunuz :)
ooo pırıl pırul olmuşsundur sen şimdi
ben gördüm canımm %80 bittiBu akşam başlar o zaman ya da yarın artık.. Bişi sorcam sana, lazerin bir faydasını görüyor musun? Daha lazere gidip de tüylerden kurtuldum diyen duymadım da..
Biz balayına geliyoruz alanya ve antalyaya:)Bizde ağustos diye düşündük ama çok sicak malesef antalya. Ondan eylüle aktardık. 4 eylül kına 6eylul düğün
Benim daha çok zaman olduğu için hızlı gidemiyorum, gitsem onları nerde saklayacağım bunca sene.. Elektriklilere zaten hiç başlamayı düşünmüyorum.çeyiz konusunda ben rahatım kızlar
küçük elekrtikli aletler
mutfak eşyalar
banyo için gerekenler
yatak odası tekstili bitti:)
şimdi kendime gecelikler çamaşır takımları kıyafetler filan alıyorum :)
damat bohçasını bile hazırladım gaza gelip
planlı gidince herşey oluyor :)
ooo uzum boylusun maşşallah=)İyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Teşekkür ederim kuzu
Aynenn
Ay canım aynı dert bende de var yaa geçen fatihe gittim istediğim kaftanşar 1000 tlden başlıyor e sadece kaftan giymicez ki bununabiyesi de var bende kabarık delisi olduğumdan kabarık istiyorum onlarda 1500 civarı bunlar hep kiralama fiyatları napıcam bilmiyorum
Sağolasın canım onda tek tek yakılıyor ya kıl kökleri ondan öyledir dimi
Boyum 1,73 kuzucum
Eveeetttt bebek teni gibi oldum tek farkım oluşan kabarcıklar ve kıpkırmızı bi ten
onlarda bir saate geçer pürüzsüz teninle dolanırsın buralardaEveeetttt bebek teni gibi oldum tek farkım oluşan kabarcıklar ve kıpkırmızı bi ten
sen haklısın canım ama aldıkça insanın üstünden yük kalkıyorBenim daha çok zaman olduğu için hızlı gidemiyorum, gitsem onları nerde saklayacağım bunca sene.. Elektriklilere zaten hiç başlamayı düşünmüyorum.
kız gördk ya seni nişanda zayıfdın
%100 değil ama işte.. Tamamen kurtulmadıktan sonra da o işkenceyi çekmek istemem.ben gördüm canımm %80 bitti
Siyahlar içinde ki vücutlara güvenme derim hacıkız gördk ya seni nişanda zayıfdın
Kızlar geçende açmıştım bu muhabbeti ben bikaç batığım için lazere gitsem nasıl olur sizce? Kıl köklerim sarıymış bi de bi tane batığımı salak gibi oynaya oynaya kanattım çıkmadı da şimdi sivilce gibi aylardır sizce onu yok eder mi lazer?
Aynen eminim öyledir, benim de kalksa keşke ama dediğim gibi maalesef.. Ne mutlu sana özeniyorum hallettin her şeyi :)sen haklısın canım ama aldıkça insanın üstünden yük kalkıyor
çeyiz konusunda ben rahatım kızlar
küçük elekrtikli aletler
mutfak eşyalar
banyo için gerekenler
yatak odası tekstili bitti:)
şimdi kendime gecelikler çamaşır takımları kıyafetler filan alıyorum :)
damat bohçasını bile hazırladım gaza gelip
planlı gidince herşey oluyor :)[/QUOTEyy masallah vala nazar değmesin aynen planlı olmalı ben de sıraya koydum da işte
en çok tutan onlardı ben de onları çıkardım ilkkBenim daha çok zaman olduğu için hızlı gidemiyorum, gitsem onları nerde saklayacağım bunca sene.. Elektriklilere zaten hiç başlamayı düşünmüyorum.
bölgeye ve kişiye göre değişiyomuş mesela koltukaltım tamamen bitti pürüssüz bacaklarımda tek tük var %80 dediğim genital o da üst deil alt kısımlar 12-13 sean kesin biter o da%100 değil ama işte.. Tamamen kurtulmadıktan sonra da o işkenceyi çekmek istemem.
Düğün yakınsa iyi yapmışsın canım ama benim nerden baksan 2 sene var, napiim ben onları şimdiden.. :/en çok tutan onlardı ben de onları çıkardım ilkk
benim bütün bacaklarım batık doluydu ben de dayanımıyıp oynıyodum yara içindeydi lazerle geçti hep cillop gibi olduSiyahlar içinde ki vücutlara güvenme derim hacı
Kızlar geçende açmıştım bu muhabbeti ben bikaç batığım için lazere gitsem nasıl olur sizce? Kıl köklerim sarıymış bi de bi tane batığımı salak gibi oynaya oynaya kanattım çıkmadı da şimdi sivilce gibi aylardır sizce onu yok eder mi lazer?
Ben diod makinaya girdim bugün süpermiş ya:)Ben agdadan kurtuldum lazer e gidiyorum. Yanmayı asıl o zaman gordumçok acıyor
geçmiş olsun
Benim koltuk altı sorun değil ya şu beyaz eldivenle alıyorum orayı 5 dkda beşiktaşbölgeye ve kişiye göre değişiyomuş mesela koltukaltım tamamen bitti pürüssüz bacaklarımda tek tük var %80 dediğim genital o da üst deil alt kısımlar 12-13 sean kesin biter o da
daha seninde telaşlarını görcez burda senide evlendirmeden bi yere gitmiycemAynen eminim öyledir, benim de kalksa keşke ama dediğim gibi maalesef.. Ne mutlu sana özeniyorum hallettin her şeyi :)
bu çeyize verdiğim parayla yurt dışında tatil yapardım :)en çok tutan onlardı ben de onları çıkardım ilkk
yok kuzumm 2016 yazı işte ama öğrenciyim ancak tamamlarım dedım kaldırdım yer vardı attım dolabın ustune:))Düğün yakınsa iyi yapmışsın canım ama benim nerden baksan 2 sene var, napiim ben onları şimdiden.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?