Kızlar foto da yüklüyorum pazar pazar pek kimse yoktur ama akşam görürsünüz inşallah
Eki Görüntüle 1353585 Eki Görüntüle 1353586 Eki Görüntüle 1353587 Eki Görüntüle 1353588 Eki Görüntüle 1353589 Eki Görüntüle 1353590 Eki Görüntüle 1353591 Eki Görüntüle 1353592 Eki Görüntüle 1353593 Eki Görüntüle 1353598
burda pırı pırıl sen dururken o tüy yumagını napıyımHahahaha senin sevdiceğinle buluşma vaktin gelmiş yoksa kurban biz olucaz
ahahaa vala iyiydi buHahahaha senin sevdiceğinle buluşma vaktin gelmiş yoksa kurban biz olucaz
ben bi kaç kez cilt doktoruna gittim batıklar için tek çözüm lazer dedi istersen sen de bi göster..Çok derinlerde ki batıkları da alıyor o zaman dimiPeki canım köklerinin sarı olması batıkları etkiler mi sence? Yani gideyim mi işe yarar mı dersin?
What is it?
inanıyorum güzel günler göreceğiz gelincikler güneşli günler göreceğizvala tatlımm benim vakit daha cok ama zaman çabuk gecer inşalah da kullanırız
sen daha paylaşmadın mıı cicilerinii hatuncummminanıyorum güzel günler göreceğiz gelincikler güneşli günler göreceğiz
hadi inşallah yaa vala ne emekler var rabbim boşa çıkarmasın inşinanıyorum güzel günler göreceğiz gelincikler güneşli günler göreceğiz
gecelikleri soruyosun sennnsen daha paylaşmadın mıı cicilerinii hatuncummm
aminnn inşallah canım :)hadi inşallah yaa vala ne emekler var rabbim boşa çıkarmasın inş
yesssgecelikleri soruyosun sennnsana özelden atıcam
ama daha çekmedim çekiyim atıcam aklıma not alıyorum seniyessstamm bekliyorumm
tamam unutma beniiiama daha çekmedim çekiyim atıcam aklıma not alıyorum seni
niye kız olsa bişey çok da saklayamazSiyahlar içinde ki vücutlara güvenme derim hacı
Kızlar geçende açmıştım bu muhabbeti ben bikaç batığım için lazere gitsem nasıl olur sizce? Kıl köklerim sarıymış bi de bi tane batığımı salak gibi oynaya oynaya kanattım çıkmadı da şimdi sivilce gibi aylardır sizce onu yok eder mi lazer?
sen unutulcak gelincik misin aşk olsun
iyi akşamlar canımm görüşürüztşk şekerimmben kaçıyorum yemek saati malumm.. herkese iyi akşamlar öpüldünüzzz
blendr seti tefalkızlar hangi markaları aldınız küçük ev aletlerin de
iyi akşamlar kuzum afiyet olsun :)tşk şekerimmben kaçıyorum yemek saati malumm.. herkese iyi akşamlar öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?