- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
gayet mantıklı canım :)birde ben nişanı teknede yaptığım için babamda diyor düğün salonu olmasınama nasılll
birde ben nişanı teknede yaptığım için babamda diyor düğün salonu olmasınama nasılll
evet canım aynen öle diyorum :) ya aslında kır düğünü mekanları var polenezköyde. ve düğün salonları ile aynı paraya çıkıyor ama 100 kişilik falan oluyor. E düğünde çağırmam gereken kişi sayısı daha fazla nikah yapıp 100 kişilik kır düğünü olsa diyorum buseferde bütün gün öle ölüyor foto çekimine zaman kalmıyor. Öyle birşeyki benim akrabalarım hep istanbul dışında ve çevremdekiler hep çalışıyor bu şartlarda hafta içi yapmamın imkanı yok. Diğer düğünü hafta içine yapsakmı desem acaba ne derler
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaAllahhGünaydın kızlar, benimki ameliyatta şu an dua edin başarılı geçsin inşallah..
Ayy delirecemmmm :) telefonu açmıyolar yaaanasıl ulaşcam ben bunlara
sürekli ara canım facede sayfaları filan varsa mesaj atAyy delirecemmmm :) telefonu açmıyolar yaaanasıl ulaşcam ben bunlara
Bziimde ole kuzum persembe kina gibi dugun cumarteside
gercek duugun ☺
1 gun arayla seninki de ole mi yoksa haftayami ☺
Ama gece de uzun yol sakıncalıAslinda belki bizdemi gece gdrriz ki daha mantikli cuna bosta kalmis olur
Kızlar çok sağolun, alıntı yapamadım telefon hata verdi. Burnunda bir problem var ondan ameliyat oluyor.
hayalseverrr Canım senin kına ne zaman? Ben de İzmit Kartepeyim normalde, geleyim :)
ağustosu bekliyoruz işte kuzum sen çok yakınsın özellikle seni mutlaka beklerim hem kınaya hem düğüne :)Kızlar çok sağolun, alıntı yapamadım telefon hata verdi. Burnunda bir problem var ondan ameliyat oluyor.
hayalseverrr Canım senin kına ne zaman? Ben de İzmit Kartepeyim normalde, geleyim :)
Kir dugunu sevenlerdenim ama nasp salonmis bzmkisi
Ucak ii fikirde bzm.orda hava alani yok ☺ artik ben mecbur dayancammm kuzucum
bana soruyosan kır düğünü yada otel düğünü olcak canım mekanda nişandan sonra araştırılcak :)Izmitte salon tuttunmu canim
Heh benimkide öyle olucak ik..Ama sevgili erkek arkadaşım, burdaki düğünü çarşamba yapalım..nasıl hazırlanıcaz derler,sanki kendisi gelinlik giyecek,iki saç, iki makyaj yapacak
Ayy delirecemmmm :) telefonu açmıyolar yaaanasıl ulaşcam ben bunlara
Kızlar çok sağolun, alıntı yapamadım telefon hata verdi. Burnunda bir problem var ondan ameliyat oluyor.
Evet canım az çok biliyorum, üniversite için falan mıydı?Cok gecmis olsunnn canimm
bende izmitte yahyakaptanda kaldimm uuzn bi sure bilrsnz oralari belki
canım ben tekne için 100 kişi anlaşmıştım yemekli ama hafif bir yemekti. pilav, tavuk, salata, sınırsız içecek, pasta ve sonradan ikram olarak çay serviside yaptılar. evde annemler ekstra sarma, mercimek köfteside yapmışlardı onlarda tabakalra servis edildi. 4 saat boyunca boğazda gezdi. 4000tl ye mal oldu bana. ama maket pastayı kendim yaptım birsürü para harcadım. o gece babam bahşiş falan vermiş. herşeyi ile bu fiyat oldu.gayet mantıklı canım :)
ne kadara mal olmuştu nişan tekne kiraları ne kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?