2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy delirecemmmm :) telefonu açmıyolar yaaa nasıl ulaşcam ben bunlara

Aman beee, hayır gaza gelip gidip nikah yapıcam ohh mis, temiz iş Polenezköy bana ters kalıyor maalesef..Bizim de akrabalar her yerde..orda ki düğünü bence hafa içi kabul etmezler, dene bir şansını ama

Bziimde ole kuzum persembe kina gibi dugun cumarteside
gercek duugun ☺

1 gun arayla seninki de ole mi yoksa haftayami ☺

Heh benimkide öyle olucak inşallah..Ama sevgili erkek arkadaşım, burdaki düğünü çarşamba yapalım..nasıl hazırlanıcaz derler,sanki kendisi gelinlik giyecek,iki saç, iki makyaj yapacak

Kızlar çok sağolun, alıntı yapamadım telefon hata verdi. Burnunda bir problem var ondan ameliyat oluyor.

hayalseverrr Canım senin kına ne zaman? Ben de İzmit Kartepeyim normalde, geleyim :)

Cok gecmis olsunnn canimm

bende izmitte yahyakaptanda kaldimm uuzn bi sure bilrsnz oralari belki

Kızlar çok sağolun, alıntı yapamadım telefon hata verdi. Burnunda bir problem var ondan ameliyat oluyor.

hayalseverrr Canım senin kına ne zaman? Ben de İzmit Kartepeyim normalde, geleyim :)
ağustosu bekliyoruz işte kuzum sen çok yakınsın özellikle seni mutlaka beklerim hem kınaya hem düğüne :)

diğer gelincikler sizde davetlimsiniz :)

Kızlar bişey sorcam size benim isteme akşamı hem söz olmuş olcak. Daha önce bahsetmiştim masa hazırlamak istediğimi masanın etrafını felan süsleyeceğim sizce kapı girişini felanda süsleyeyimmi? Abartı olurmu Girişe Sözümüze hoşgeldiniz gibi bişey koymayı düşündüm nasıl olur

Heh benimkide öyle olucak ik..Ama sevgili erkek arkadaşım, burdaki düğünü çarşamba yapalım..nasıl hazırlanıcaz derler,sanki kendisi gelinlik giyecek,iki saç, iki makyaj yapacak

Olan gelnlere olcak damat cekio takom elbseyi hazr biz napicaz acaba☺

INSALLAH kuzuucum yaaa ozmn ayni plani yapmissz seninle

gayet mantıklı canım :)
ne kadara mal olmuştu nişan tekne kiraları ne kadar :)
canım ben tekne için 100 kişi anlaşmıştım yemekli ama hafif bir yemekti. pilav, tavuk, salata, sınırsız içecek, pasta ve sonradan ikram olarak çay serviside yaptılar. evde annemler ekstra sarma, mercimek köfteside yapmışlardı onlarda tabakalra servis edildi. 4 saat boyunca boğazda gezdi. 4000tl ye mal oldu bana. ama maket pastayı kendim yaptım birsürü para harcadım. o gece babam bahşiş falan vermiş. herşeyi ile bu fiyat oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…