Yok is nedeniyle samsunda ☺ ama izmitemi.kalcaksnz siz tanismak isterim senle kayinbidemler izmitte cunku gelip gtcz ☺
ayyy çok güzel olur gelince banada ugrarsın :)
Yakın olsa üşenmez gelirdim ya :)) bide boyoz getirirdim sana gevrek boyoz yaparıkSağol canımm gel sende
Bende hiç giyip rahatımı bozamam
canım benim ekimde oldu çok tereddütlüydük ama dedim ya sorun olmadı sadece üst tarafı kullanamadık. ve bana fırtına ihtimali var dediler o gün için allah yüzüme baktı hiç bir şey yoktu sadece bir kere halay çekerkene sallandıkaslında gayet uygun fiyatı :) bende istiyorumda mart ayında kimseyi tekneye bindiremem heralde
bide bide 4-5 ay gibi süre olcak nişan düğün arası arada kınada var napcam bilmiyorum bi aklım nişan evde olsun kınayı güzel yap diyo bi aklım nişan teknede olsun ayy ben napıyım
iyi yaptın kuzum seninde hayırlı ugurlu olsun izmitte mi yaşıycaksınız sizde :)
hep bu tepkiyi alıyorum:) hatta annem cuma kına cumartesi gelin hamamı pazar düğün diyip duruyo
Ay bende kınayı teknede mi yapsam kiAma yaşlı teyzeler gelir midesi falan bulanır, deniz tutar
bizim yaşlı kokoş komşu teyzelerde öle dediAy bende kınayı teknede mi yapsam kiAma yaşlı teyzeler gelir midesi falan bulanır, deniz tutar
Olan gelnlere olcak damat cekio takom elbseyi hazr biz napicaz acaba☺
INSALLAH kuzuucum yaaa ozmn ayni plani yapmissz seninle
Kına da gelinlik giyicez mecbur, çünkü gelenler beni gelinlik ile görmeliymiş..ama duvak takamam heralde..
Kızlar bişey sorcam size benim isteme akşamı hem söz olmuş olcak. Daha önce bahsetmiştim masa hazırlamak istediğimi masanın etrafını felan süsleyeceğim sizce kapı girişini felanda süsleyeyimmi? Abartı olurmu Girişe Sözümüze hoşgeldiniz gibi bişey koymayı düşündüm nasıl olur
İnşallah canım :)ağustosu bekliyoruz işte kuzum sen çok yakınsın özellikle seni mutlaka beklerim hem kınaya hem düğüne :)
diğer gelincikler sizde davetlimsiniz :)
E hadi inşallah ne zaman düğün?Yok tatlim babam.polis tayinimiz cikmisti nisanlimla.orda tanistim ☺ dugunde orda INŞALLAH
arkadaşımki böyleydi canım. normal gelinlekle çıktı evden salonda yarısında gitit bindallıyı giydi kına yakıldıKına da gelinlik giyicez mecbur, çünkü gelenler beni gelinlik ile görmeliymiş..ama duvak takamam heralde..
İnşallah canım :)
E hadi inşallah ne zaman düğün?
ayy güldürdün beni :)Kayinvalidem dicektim yazamadim ☺
Yazarken bile korktum sanriim ☺☺
ayyy bi yüzükleri takıyım cemiyete katılcam :)Ugrarım tabidugune gel al.nisanlini
bizimde yakınımızın düğünü teknede oldu gitmiştik hatırlıyorumda hangi aydı bilmiyorum :)canım benim ekimde oldu çok tereddütlüydük ama dedim ya sorun olmadı sadece üst tarafı kullanamadık. ve bana fırtına ihtimali var dediler o gün için allah yüzüme baktı hiç bir şey yoktu sadece bir kere halay çekerkene sallandıkdediğim gibi sadece belli kişilerle yapabiliyorsun 4 saat boyunca insanları bağlıyorsun sadece yakınların olması gerekiyor bence kınayı düşünebilirsin. benim çalıştığım organizasyon şirketinden ben çok memnun kaldım istesen özelden numaralarını verebilirim.Yada eminönüne git bir gün orada birsürü tekne var. Süslemesiz falanda kiralaybiliyorsun ben herşeyi içinde anlaştım.
evet canım 1 gün mantıklı :)Kuzum izmit istanbul arasi cok az 1 hafta arayla yapma bence 1 gun ara yeterli
arkadaşımki böyleydi canım. normal gelinlekle çıktı evden salonda yarısında gitit bindallıyı giydi kına yakıldı
Estağfurullah canim ole dmeek istemedim
persembe alsinlar evett yaa kafam karistii yahiii beniiii nemznnn alcsk bunlar ☺☺☺
ayy güldürdün beni :)
ayyy bi yüzükleri takıyım cemiyete katılcam :)
bizimde yakınımızın düğünü teknede oldu gitmiştik hatırlıyorumda hangi aydı bilmiyorum :)
nisan ayı filan olursa düşünürümde o zaman kınadan kısmak gerekli arka arkaya o kadar yüklenemem heralde bi tarih kesinleşsinde :)
evet canım 1 gün mantıklı :)
hep bu tepkiyi alıyorum:) hatta annem cuma kına cumartesi gelin hamamı pazar düğün diyip duruyo
canım ya şaka yaptım, elbet biliyorum öyle demek istemediğiniayy sen bana bakma, benim kendime hayrım yok..bende öğrenip sana söylüyorum işte sen planın doğrultusunda ilerle
amin hepimiz inşallah :)Hep gul INŞALLAH
Kuzum valla tanismak isterim tabi sende istersen izmitte nerde kalrsnz haberdar et beni izmite bulusalim senn dugun nemzndi kzuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?