2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım benim ekimde oldu çok tereddütlüydük ama dedim ya sorun olmadı sadece üst tarafı kullanamadık. ve bana fırtına ihtimali var dediler o gün için allah yüzüme baktı hiç bir şey yoktu sadece bir kere halay çekerkene sallandık dediğim gibi sadece belli kişilerle yapabiliyorsun 4 saat boyunca insanları bağlıyorsun sadece yakınların olması gerekiyor bence kınayı düşünebilirsin. benim çalıştığım organizasyon şirketinden ben çok memnun kaldım istesen özelden numaralarını verebilirim.Yada eminönüne git bir gün orada birsürü tekne var. Süslemesiz falanda kiralaybiliyorsun ben herşeyi içinde anlaştım.

Ay bende kınayı teknede mi yapsam ki Ama yaşlı teyzeler gelir midesi falan bulanır, deniz tutar
bizim yaşlı kokoş komşu teyzelerde öle dedi bikaçı gelmedi gelenlerde teredütlü geldi ama çıkarken yüzleri çok gülüyordu sonra diğerlerinede demişler keşke gelseydiniz çok güzel oldu diye

Kına da gelinlik giyicez mecbur, çünkü gelenler beni gelinlik ile görmeliymiş..ama duvak takamam heralde..

Aynen kuzum gelinlik giycez yoksa gelemeyeneler hakiki dugune beni goremezlernmis kinali.dugunun ilk 2 saat i gekinlik 2 saati mindallo gycm.ben napsse

canım bende nişanda öyle birşey yapayım diyorum ama nasıl En kötü ihtiam word'te nişana hoşgeldiniz yazarım

Kayinvalidem dicektim yazamadim ☺
Yazarken bile korktum sanriim ☺☺
ayy güldürdün beni :)
Ugrarım tabi dugune gel al.nisanlini
ayyy bi yüzükleri takıyım cemiyete katılcam :)

bizimde yakınımızın düğünü teknede oldu gitmiştik hatırlıyorumda hangi aydı bilmiyorum :)
nisan ayı filan olursa düşünürümde o zaman kınadan kısmak gerekli arka arkaya o kadar yüklenemem heralde bi tarih kesinleşsinde :)
Kuzum izmit istanbul arasi cok az 1 hafta arayla yapma bence 1 gun ara yeterli
evet canım 1 gün mantıklı :)

Estağfurullah canim ole dmeek istemedim

persembe alsinlar evett yaa kafam karistii yahiii beniiii nemznnn alcsk bunlar ☺☺☺

canım ya şaka yaptım, elbet biliyorum öyle demek istemediğini ayy sen bana bakma, benim kendime hayrım yok..bende öğrenip sana söylüyorum işte sen planın doğrultusunda ilerle

Hep gul INŞALLAH

Kuzum valla tanismak isterim tabi sende istersen izmitte nerde kalrsnz haberdar et beni izmite bulusalim senn dugun nemzndi kzuum

canım ya şaka yaptım, elbet biliyorum öyle demek istemediğini ayy sen bana bakma, benim kendime hayrım yok..bende öğrenip sana söylüyorum işte sen planın doğrultusunda ilerle

Canim benim ☺ ortada plani bi yapiom bi bakmisim plani hemen deistriorm vah halime ☺ bende kendimde deilm kuzummm ☺☺

Hep gul INŞALLAH

Kuzum valla tanismak isterim tabi sende istersen izmitte nerde kalrsnz haberdar et beni izmite bulusalim senn dugun nemzndi kzuum
amin hepimiz inşallah :)
tabi ki isterim canım :)
izmiti çok bilmiyorum ben kartepe tarafında yaşıycaz ama düğünüde ağustos gibi düşünüyoruz ama tam tarih yok henüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…