2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sipariş verdiğim yer kuzum :)
sürekli ara canım facede sayfaları filan varsa mesaj at
Arıcam ulaşana kadarda bakalım. Şimdi dersim boş sürekli arıcam:)
Kızlar çok sağolun, alıntı yapamadım telefon hata verdi. Burnunda bir problem var ondan ameliyat oluyor.

hayalseverrr Canım senin kına ne zaman? Ben de İzmit Kartepeyim normalde, geleyim :)
Geçmiş olsun kuzum:)

Bence güzel olur canımm

ben güne özel kapı süsü asıcam canım nişanda ama :)
isteme günü sadece minik kavanozlarda kahve ve söz mendilini vericez bide lokumları süsliycez :)

Simdi bitanem evden beni cuma gelinlikle çıkacaklar yani baba evnden sonra ben yolda gitmeden o gelinliği cikaririm 10 saat gekinlik olamz☺ osekil adet kuzum gelin alma oluo bizde baba evnden cikiosun ya ☺

Tamam bende diyorum ki , kına gecesi olacak ya..o zaman gelin alma olsun..Bizde de olur gelin alma, bizde ecnebi değiliz

Nisan teknede cok havali olmustur
ayyy evet gerçekten çok havalı oldu 3 ay olacak hala herkes ne güzeldi diyip duruyor. ama işte acısı şimdi çıkıyor düğünde yandık :) tekne benim hayalimdi düğün için istiyordum aslında ama kişi sayısı sınırlı düğün yapamayız birde herkesi bitene kadar bağlıyorsun oraya düğün olmaz diye nişanı yapmaya karar verdim içimde kalacaktı yoksa

Iyiki de hayalini gerceklestemissin canim sevndim senin adina

Susle tabi kuzucum

Günaydın canım, şahsen ben burada cuma kına yapar, pazar orada düğün yapardım..istanbul-izmit arası 2 saat bile değil ki..

aslında gayet uygun fiyatı :) bende istiyorumda mart ayında kimseyi tekneye bindiremem heralde
bide bide 4-5 ay gibi süre olcak nişan düğün arası arada kınada var napcam bilmiyorum bi aklım nişan evde olsun kınayı güzel yap diyo bi aklım nişan teknede olsun ayy ben napıyım
Ben sonay düğün salonunu tuttum ☺ sizinde hayrli ugurlu olsun

izmit deyince yazym.dedim ☺
iyi yaptın kuzum seninde hayırlı ugurlu olsun izmitte mi yaşıycaksınız sizde :)

Yok is nedeniyle samsunda ☺ ama izmitemi.kalcaksnz siz tanismak isterim senle kayinbidemler izmitte cunku gelip gtcz ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…