2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım benimmm bu dönemlerde karışık duygular içerisinde bazen olunabiliniyormuş ama eminimki mükemmel olucaktır herşeyin ve burada heycanlı heycanlı anlatacağını düşünüyorum. Rabbimin izni ile herşey güzel olucak sonuna kadr hakediyorsunnnn

ay ben saati düğünde alıcam diye nişanda almadım. düğünde alacağımıda unutmuştum an itibari ile hatırlattınız bizdede damada bişi takılmaz ama annem bi çeyrek taktı yakasına :)

Sendikadan geldiler toplantı sırasında arkadaşın telefonu çaldı baktım aynı müzik :) hemn sordum öğrendim :) sendikadan gelenlerde güldü dedim bu önemli düğünüm var benim dedim:)))

ay ben saati düğünde alıcam diye nişanda almadım. düğünde alacağımıda unutmuştum an itibari ile hatırlattınız bizdede damada bişi takılmaz ama annem bi çeyrek taktı yakasına :)
güzel bulduklarınıda benimle paylaşırsın :)

saol cnm amin..hepimiz mutlu olalım inşşş msjımda sabah sana da cvp yazmıştım,gördün mü bilmiyorum.sende hep mutlu ol inş.

Sendikadan geldiler toplantı sırasında arkadaşın telefonu çaldı baktım aynı müzik :) hemn sordum öğrendim :) sendikadan gelenlerde güldü dedim bu önemli düğünüm var benim dedim:)))

Aaaa iyi iyii neymiş pekii

saol cnm amin..hepimiz mutlu olalım inşşş msjımda sabah sana da cvp yazmıştım,gördün mü bilmiyorum.sende hep mutlu ol inş.
gördüm canımm çok teşekkür ederim cvp verdim die hatırlıyom ama yazılmamışta olabilr

güzel canım ama bence kendisi beğensin biz babam kartını verdi beraber gidip beğenip aldık :)
ona sorunca olmuyo işte canım ben alırım siz masraf yapmayın diyip duruyo bende öyle olunca napıcağımı şaşırıyorum en iyisi ona sormadan almak o yüzden sorarsam kendi kendine alır

büyük nişan derken evde olcak işte canım 50 kişi kadar oluruz heralde
halam geline bişeyler takılcak damat boş mu kalıcak yanında diyo
büyük nişan derken evde olcak işte canım 50 kişi kadar oluruz heralde
halam geline bişeyler takılcak damat boş mu kalıcak yanında diyo
Bizimkiler genelde evde yapılınca takmıyolar ama bilemedim canm

bak artık kızzz ne kaldı şurda

Ben takı sevmiyorum ya,o yüzden cezbetmiyor beni..ilk taktığım yüzük teklif ederken taktığı yüzük Bu yaşıma kadar hiç takmadım yani bu hafta sonunu da saymazsak 2 hafta kaldı :) Markalı mı olmalı, kuyumcudan mı olmalı hiç bilmiyorum

altınbaşta güzel modeller var canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…