canım benimmm bu dönemlerde karışık duygular içerisinde bazen olunabiliniyormuş ama eminimki mükemmel olucaktır herşeyin ve burada heycanlı heycanlı anlatacağını düşünüyorum. Rabbimin izni ile herşey güzel olucak sonuna kadr hakediyorsunnnnbu arada kızlar hafta sonu kısmetse Eskişehir'e düğün salonu bakmaya gidicez :) lütfen dua edin benim için,istediğimiz tarihe uygun fiyata biryer bulabilelim yaaaiçim bi tuhaf kızlar nasıl anlatsam böyle sürekli hala ağlayasım war sanki bu hazırlıklar fln bi rüya,sanki herşey yok olacak gibi ben sözlümden önce ki şerefsiz erkek arkadasımda işte o kdr umudumu kaybetmiştim ki,evlilik vs çok uzak ve hayaldi.şimdi hala inanamıyorum 2 hafta sonra nişanım olduguna,hafta sonu düğün salonu bakacagımıza fln hep bi aksilik olacak yine sanki hayal kırıklıgı gibi geliyor,hem mutluyum bunları yasayacagıma ama bi yandan da dediğim gibi içimde tuhaf duygular ve sürekli ağlama hissi
canım bizde nişanda takıcaz daha önce resim eklemiştim:) ayriyetten babam yrım lirada aldı onuda takcak
Sendikadan geldiler toplantı sırasında arkadaşın telefonu çaldı baktım aynı müzik :) hemn sordum öğrendim :) sendikadan gelenlerde güldü dedim bu önemli düğünüm var benim dedim:)))Sonunda canımm :) çalan şarkıyı açana sorsaydın ya
Yihuuu paylaşırsın sonraaÇok geçmiş olsun canım sevindim iyi olmasına
Love01 Canımmm hoşgeldiin valla bilemiyorum hiç nerden ne kadara alınır ama bende istemiyorum greenandblue gibi onun yerine pijama takımı aldırırım herhalde bilmiyorum ki annemde o olmadan olmaz diyo
güzel bulduklarınıda benimle paylaşırsın :)ay ben saati düğünde alıcam diye nişanda almadım. düğünde alacağımıda unutmuştum an itibari ile hatırlattınızbizdede damada bişi takılmaz ama annem bi çeyrek taktı yakasına :)
canım benimmm bu dönemlerde karışık duygular içerisinde bazen olunabiliniyormuş ama eminimki mükemmel olucaktır herşeyin ve burada heycanlı heycanlı anlatacağını düşünüyorum. Rabbimin izni ile herşey güzel olucak sonuna kadr hakediyorsunnnn
Sendikadan geldiler toplantı sırasında arkadaşın telefonu çaldı baktım aynı müzik :) hemn sordum öğrendim :) sendikadan gelenlerde güldü dedim bu önemli düğünüm var benim dedim:)))
Cerecent diye bişrymiş youtube da bulamadım arkadaştan aldım :)Aaaa iyi iyii neymiş pekii
güzel canım ama bence kendisi beğensin biz babam kartını verdi beraber gidip beğenip aldık :)bu saat nasıl duruyor :)
gördüm canımm çok teşekkür ederim cvp verdim die hatırlıyom ama yazılmamışta olabilrsaol cnm amin..hepimiz mutlu olalım inşşşmsjımda sabah sana da cvp yazmıştım,gördün mü bilmiyorum.sende hep mutlu ol inş.
ona sorunca olmuyo işte canım ben alırım siz masraf yapmayın diyip duruyo bende öyle olunca napıcağımı şaşırıyorum en iyisi ona sormadan almak o yüzden sorarsam kendi kendine alırgüzel canım ama bence kendisi beğensin biz babam kartını verdi beraber gidip beğenip aldık :)
büyük nişan derken evde olcak işte canım 50 kişi kadar oluruz heralde
halam geline bişeyler takılcak damat boş mu kalıcak yanında diyo
Bizimkiler genelde evde yapılınca takmıyolar ama bilemedim canmbüyük nişan derken evde olcak işte canım 50 kişi kadar oluruz heralde
halam geline bişeyler takılcak damat boş mu kalıcak yanında diyo
ayy valla bende bilmiyorum :)Bizimkiler genelde evde yapılınca takmıyolar ama bilemedim canm
Bide değişik kordonlu saatlerede bak canım takıyosa eger benim nişanlım böyle deri kordon sevmiyodu meselaayy valla bende bilmiyorum :)
benim ki takıyo canım o konuda problem yok :)Bide değişik kordonlu saatlerede bak canım takıyosa eger benim nişanlım böyle deri kordon sevmiyodu mesela
bak artık kızzz ne kaldı şurda
altınbaşta güzel modeller var canım :)Ben takı sevmiyorum ya,o yüzden cezbetmiyor beni..ilk taktığım yüzük teklif ederken taktığı yüzükBu yaşıma kadar hiç takmadım yani bu hafta sonunu da saymazsak 2 hafta kaldı :) Markalı mı olmalı, kuyumcudan mı olmalı hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?