2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay almasınlar canım ya kısa duvak olur, beni delirtmesinler vallahi kendim takarım Şu çiçekli taçlar var ya, hani kır düğünü için kullanılan onlardan konduruveririz kafaya olma mı

bu arada kızlar hafta sonu kısmetse Eskişehir'e düğün salonu bakmaya gidicez :) lütfen dua edin benim için,istediğimiz tarihe uygun fiyata biryer bulabilelim yaaa içim bi tuhaf kızlar nasıl anlatsam böyle sürekli hala ağlayasım war sanki bu hazırlıklar fln bi rüya,sanki herşey yok olacak gibi ben sözlümden önce ki şerefsiz erkek arkadasımda işte o kdr umudumu kaybetmiştim ki,evlilik vs çok uzak ve hayaldi.şimdi hala inanamıyorum 2 hafta sonra nişanım olduguna,hafta sonu düğün salonu bakacagımıza fln hep bi aksilik olacak yine sanki hayal kırıklıgı gibi geliyor,hem mutluyum bunları yasayacagıma ama bi yandan da dediğim gibi içimde tuhaf duygular ve sürekli ağlama hissi

Ay almasınlar canım ya kısa duvak olur, beni delirtmesinler vallahi kendim takarım Şu çiçekli taçlar var ya, hani kır düğünü için kullanılan onlardan konduruveririz kafaya olma mı

cnm almayın diyemezsin ki kuaföre,duvak olunca gelinlik giyince ister o parayı.ama bende düşünmüştüm o papatyalılardan,eminönünde olur heralde beraber gider bakarız senle olur mu :) ya da netten fln biyerden bulursan bana da at linki :) az daha zorlarsak,senle çifte düğün yapacaz kız aslında iyi fikir haaa,düşünsene tüm salon paraları ikiye bölünmüş olacak 1 dilim pastayı nişanda ikiye bölüp veriyoruz da,salonu neden 2 düğünü bi salon şeklinde paylaşamıyoruz sanki

Canımm hayırlısı bakalım inşallah istediğin gibi güzel de bir fiyata bulabilirsiniz..Canım beniim ağlama herşey çok güzel olucak inşallah Boşver eskileri düşünmeyi önünde güzel bir hayat vaar yaşayacağın güzel şeyleri düşün sevdiceğini düşün

Yok artıııkkkkkkk

Kader arkadaşım benim rahat ol, herşey çok güzel olucak..İyi düşünüyoruz dimi ama? O duygular eski hayal kırıklığından canım o konuda çok iyi anlıyorum seni emin olabilirsin..Ama biz yeterince üzüldük dimi? Mutlu olma sırası şimdi bizde..

bir iki enteresan gelin saçı yükleyeyim sana keyfin yerine gelsin bak benim aklımda böyle birşey var..Ya dış çekimde, ya kına da o taç bu kafaya takılacak

kötü düşünüp kötü çağıma herşey çok güzel olucak ağlarsanda amann mutluluk göz yaşları olsun :)

Hee dimi öyle oluyo, ne yapcaz mecburr vericez artık..Ya ben kaç yıldır aynı kuaföre gidiyorum, bana bir kıyak yapar inşallah.. Eminönünde var canım, gidip bakarız tabi..Ama en güzelleri adalarda görmüştüm ben Onu ben bile yaparım yaa Zaten diyorum gel sana yakın olacak esas düğün, aradan çıkartırız ni var Sen merak etme tatlış ben kendime ne bakarsam, sanada bakarım..paylaşırım yani..sen rahat ol emii

ayyy şimdi herşey tamamda bu nişanda bu damatlara ne takılcak biri bana deyiversin

Bende bende bendeeeee

Selam kızlar.. Gelenler altın maltın bişeylşer takıyorlar gelin ve damata bizde benim aldırdığımız takılardan başka bişe beklemiyorduk damata hiç bişey takılmıcak diye düşünüyorduk (benim ki saatten nefret eder) neyse onun teyzeleri set taktı altın taktılar hem ona hem bana çok yakın aile dostlarımız vardı onlarda altın taktılar sonuç olarak ikimizde de takılar vardı yani şaşırtabiliyor insanlar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…