- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
evet ya bende o uzun olan pijama takımını giymem.sadece saten gecelik takımı ve şort takımı olarak bakayım 2 tane.pijama takımını da giyeceğim tarzda bişi alırım. öyle belki daha uygun olur.
walla o kına görünümlü düğünü ben bilemiyorumtopuz istemiyorum ztn de,ee duvaksız gelinlikte nasıl olacak bi de kına içinde duvak taktırırsak,gelin başı parası alacaklar bi ton duvağı da kendi kendimize takamayız galiba sen bi çözüm bulursan bana da söyle :)
olurr olurr bal gibi olurrAy almasınlar canım ya kısa duvak olur, beni delirtmesinler vallahi kendim takarımŞu çiçekli taçlar var ya, hani kır düğünü için kullanılan onlardan konduruveririz kafaya olma mı
Ay almasınlar canım ya kısa duvak olur, beni delirtmesinler vallahi kendim takarımŞu çiçekli taçlar var ya, hani kır düğünü için kullanılan onlardan konduruveririz kafaya olma mı
bu arada kızlar hafta sonu kısmetse Eskişehir'e düğün salonu bakmaya gidicez :) lütfen dua edin benim için,istediğimiz tarihe uygun fiyata biryer bulabilelim yaaaiçim bi tuhaf kızlar nasıl anlatsam böyle sürekli hala ağlayasım war sanki bu hazırlıklar fln bi rüya,sanki herşey yok olacak gibi ben sözlümden önce ki şerefsiz erkek arkadasımda işte o kdr umudumu kaybetmiştim ki,evlilik vs çok uzak ve hayaldi.şimdi hala inanamıyorum 2 hafta sonra nişanım olduguna,hafta sonu düğün salonu bakacagımıza fln hep bi aksilik olacak yine sanki hayal kırıklıgı gibi geliyor,hem mutluyum bunları yasayacagıma ama bi yandan da dediğim gibi içimde tuhaf duygular ve sürekli ağlama hissi
cnm almayın diyemezsin ki kuaföre,duvak olunca gelinlik giyince ister o parayı.ama bende düşünmüştüm o papatyalılardan,eminönünde olur heralde beraber gider bakarız senle olur mu :) ya da netten fln biyerden bulursan bana da at linki :) az daha zorlarsak,senle çifte düğün yapacazkız aslında iyi fikir haaa,düşünsene tüm salon paraları ikiye bölünmüş olacak 1 dilim pastayı nişanda ikiye bölüp veriyoruz da,salonu neden 2 düğünü bi salon şeklinde paylaşamıyoruz sanki
bu arada kızlar hafta sonu kısmetse Eskişehir'e düğün salonu bakmaya gidicez :) lütfen dua edin benim için,istediğimiz tarihe uygun fiyata biryer bulabilelim yaaaiçim bi tuhaf kızlar nasıl anlatsam böyle sürekli hala ağlayasım war sanki bu hazırlıklar fln bi rüya,sanki herşey yok olacak gibi ben sözlümden önce ki şerefsiz erkek arkadasımda işte o kdr umudumu kaybetmiştim ki,evlilik vs çok uzak ve hayaldi.şimdi hala inanamıyorum 2 hafta sonra nişanım olduguna,hafta sonu düğün salonu bakacagımıza fln hep bi aksilik olacak yine sanki hayal kırıklıgı gibi geliyor,hem mutluyum bunları yasayacagıma ama bi yandan da dediğim gibi içimde tuhaf duygular ve sürekli ağlama hissi
kötü düşünüp kötü çağıma herşey çok güzel olucak ağlarsanda amann mutluluk göz yaşları olsun :)bu arada kızlar hafta sonu kısmetse Eskişehir'e düğün salonu bakmaya gidicez :) lütfen dua edin benim için,istediğimiz tarihe uygun fiyata biryer bulabilelim yaaaiçim bi tuhaf kızlar nasıl anlatsam böyle sürekli hala ağlayasım war sanki bu hazırlıklar fln bi rüya,sanki herşey yok olacak gibi ben sözlümden önce ki şerefsiz erkek arkadasımda işte o kdr umudumu kaybetmiştim ki,evlilik vs çok uzak ve hayaldi.şimdi hala inanamıyorum 2 hafta sonra nişanım olduguna,hafta sonu düğün salonu bakacagımıza fln hep bi aksilik olacak yine sanki hayal kırıklıgı gibi geliyor,hem mutluyum bunları yasayacagıma ama bi yandan da dediğim gibi içimde tuhaf duygular ve sürekli ağlama hissi
cnm almayın diyemezsin ki kuaföre,duvak olunca gelinlik giyince ister o parayı.ama bende düşünmüştüm o papatyalılardan,eminönünde olur heralde beraber gider bakarız senle olur mu :) ya da netten fln biyerden bulursan bana da at linki :) az daha zorlarsak,senle çifte düğün yapacazkız aslında iyi fikir haaa,düşünsene tüm salon paraları ikiye bölünmüş olacak 1 dilim pastayı nişanda ikiye bölüp veriyoruz da,salonu neden 2 düğünü bi salon şeklinde paylaşamıyoruz sanki
Hee dimi öyle oluyo, ne yapcaz mecburr vericez artık..Ya ben kaç yıldır aynı kuaföre gidiyorum, bana bir kıyak yapar inşallah..Eminönünde var canım, gidip bakarız tabi..Ama en güzelleri adalarda görmüştüm ben Onu ben bile yaparım yaa Zaten diyorum gel sana yakın olacak esas düğün, aradan çıkartırız ni var Sen merak etme tatlış ben kendime ne bakarsam, sanada bakarım..paylaşırım yani..sen rahat ol emii
Canımm hayırlısı bakalım inşallah istediğin gibi güzel de bir fiyata bulabilirsiniz..Canım beniim ağlama herşey çok güzel olucak inşallahBoşver eskileri düşünmeyi önünde güzel bir hayat vaar yaşayacağın güzel şeyleri düşün sevdiceğini düşün
Kader arkadaşım benim rahat ol, herşey çok güzel olucak..İyi düşünüyoruz dimi ama? O duygular eski hayal kırıklığından canım o konuda çok iyi anlıyorum seni emin olabilirsin..Ama biz yeterince üzüldük dimi? Mutlu olma sırası şimdi bizde..
bir iki enteresan gelin saçı yükleyeyim sana keyfin yerine gelsinEki Görüntüle 1372763
kötü düşünüp kötü çağıma herşey çok güzel olucak ağlarsanda amann mutluluk göz yaşları olsun :)
ayy inşallah kızlar öyle olur,çok saolun..hepimiz hep mutlu olalım artık inşşş
Yok artıııkkkkkkk
ne varya olamaz mı yaniğğğğ
Hee dimi öyle oluyo, ne yapcaz mecburr vericez artık..Ya ben kaç yıldır aynı kuaföre gidiyorum, bana bir kıyak yapar inşallah..Eminönünde var canım, gidip bakarız tabi..Ama en güzelleri adalarda görmüştüm ben Onu ben bile yaparım yaa Zaten diyorum gel sana yakın olacak esas düğün, aradan çıkartırız ni var Sen merak etme tatlış ben kendime ne bakarsam, sanada bakarım..paylaşırım yani..sen rahat ol emii
evet bende bunları cok seviyorum açık saçla,kına da sonra işte bunu çıkarıp güzel kına taçları oluyor onlardan takmak istiyorum bakalım :)
Saat takılıyor normalde ama ben düğünde alıcam saati..ayyy şimdi herşey tamamda bu nişanda bu damatlara ne takılcak biri bana deyiversin
Canım bende 2 ağustosta evlenicem ama orada gelinlik yok daha mayıs gibi başlarım galibaKizlar a evlenen varmi aranizda gelinligi nezmn alcaksnz bide benim gibi erken nikah yapaniniz varmi nikahta ne gylr kafamda deli sorular ☺☺
valla halam nişanda annem düğünde diyoo ayy kafam şiştiSaat takılıyor normalde ama ben düğünde alıcam saati..
Büyük nişan yapılırsa takılır canım saatvalla halam nişanda annem düğünde diyoo ayy kafam şişti
büyük nişan derken evde olcak işte canım 50 kişi kadar oluruz heraldeBüyük nişan yapılırsa takılır canım saat
canım bizde nişanda takıcaz daha önce resim eklemiştim:) ayriyetten babam yrım lirada aldı onuda takcakvalla halam nişanda annem düğünde diyoo ayy kafam şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?