2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın millet ayy amma konuşmuşsunuz okuyamadım tüm sayfaları :) dün kayınvalidem,sözlüme isterseniz vakit olursa bohça için geçen bana renk sordu dediğim gecelik takımını siz ordan alın,sen burya gelirken getirirsin.hem Love01 istediği gibi alır demiş.çarşıya çıkacak hiç vaktim yok,netten baktım ama fiyatlar çok pahalı ya en kötü 6'lı takım 250 tl.den başlıyor.bu takımı alanlar,siz nerden aldınız? yorumlarınızı rica ediyorum :) greenandblue siz aldınız mı kız bu takımı? :)

Özellikle yaşı daha büyük olanlardan yorum istiyorum onlar daha tecrübelilerdir

topiğin en yaşlı üyesi olarak yorum yapmak istiyorum sevindim barışmış olmanıza,umarım hep artık mutlu olursunuz.ama madem yorum istedin,bence ayrılık lafını çok sık kullanma.ben önce ki konularında da okumustum bu kelimeyi çok kullandıgını çok fazla kullanınca malesef kelime anlamını yitiriyor ve erkeklerde amaaaan ztn hep bunu söylüyor ama ayrılmıyoruz nasılsa havası olusuyor,o yüzden bence artık bu kelimeyi kullanma.ve dün kü yorumumda bahsettiğim gibi kuzeninde kalması ayrılık meselesi değil.bence bundan sonra anlasamadıgınız bir konu oldugunda sakince konusmanız konusunda söz verin o yazacagınız kağıtta.ve asla ama asla sana bidaha hakaret etmesine izin verme.sen onun Allah nasip ederse eşi olacaksın,ne demek küfretmek

Ben öyle yapamam ki, en kötü ihtimal burda perşembe kına gecesi kılıklı düğün olur..Cumartesi de orda olur diye düşündük

bende kına için Adana'da kır düğünü istiyorum walla :) ztn Eskişehirde hava belli olmuyor,yazın bile geceleri soguk oluyor diye düğünü kapalı salonda yapıcaz,o yuzden bari kına gönlüme göre olsun :) yani benimki de kına görünümlü düğünümsütrak bişi olcak sende ki gibi hala düşünüyorum nasıl olacak gelinlik cıkarıp,kına kıyafeti giymek senle benim ne kdr çok ortak noktamız war bu evlilik konusunda ne çektik be greenandblue

ben pierre cardinin 6 lı setini 200 e bulmuştum canım nette bi araştıralım buluruz belki:)
ayyy çok sevindim hemen al bizede göster sevdiceğine tekrar geçmiş olsun :)

ben pierre cardinin 6 lı setini 200 e bulmuştum canım nette bi araştıralım buluruz belki:)

ayyy çok sevindim hemen al bizede göster sevdiceğine tekrar geçmiş olsun :)

dün baktım baya ama bulamadım ya NBB marka vardı o bile 250 küsürden başlıyordu

Kader arkadaşım, sen nerelerdesin yahu..gözlerim seni arıyor Canım o bahsettiğin 6'lı takım şeysini ben almadım, almayı da düşünmüyorum Saten gecelik ve sabahlık olarak aldım..Onu da adet yerini bulsun diye Bilmiyorum ama bundan sonrada almam sanırım Onun yerine giyeceğim tarzda pijama takımları aldık..yazlık ve kışlık olarak..Ama belli mi olur içimdeki cazibeli hatun çıkarsa belki alabilirim o tarz şeyler Ay canım ben başarabileceğimizi düşünüyorum ya, duvak ve topuz olmazsa gelinliği çıkarmak zor olmaz diye düşünüyorum..çünkü benim arkadaşım öyle yaptı Kına görünümlü düğün olayı zaten beni en çok düşündüren konu ne yapicizz

hadi geçmiş olsun canım..Şu çamaşırlarını bende göreyim,belki heves yaparım

Aradm ulaştım hatta bide kızdım :)) annemlerin adresine göndercekler :))

Sonunda canımm :) çalan şarkıyı açana sorsaydın ya

Yihuuu paylaşırsın sonraa Çok geçmiş olsun canım sevindim iyi olmasına

Love01 Canımmm hoşgeldiin valla bilemiyorum hiç nerden ne kadara alınır ama bende istemiyorum greenandblue gibi onun yerine pijama takımı aldırırım herhalde bilmiyorum ki annemde o olmadan olmaz diyo

O takımların koton olanı var ben onlardan istiyorum. Satenleri ayrı alcam ben, şort lu takım zaten aldım bide aynı renk gecelik alcam yeter.

pahalı takımlar ya 6 tane aynı renk ayrı ayrı alsan olmaz mi öyle

evet ya bende o uzun olan pijama takımını giymem.sadece saten gecelik takımı ve şort takımı olarak bakayım 2 tane.pijama takımını da giyeceğim tarzda bişi alırım. öyle belki daha uygun olur.

walla o kına görünümlü düğünü ben bilemiyorum topuz istemiyorum ztn de,ee duvaksız gelinlikte nasıl olacak bi de kına içinde duvak taktırırsak,gelin başı parası alacaklar bi ton duvağı da kendi kendimize takamayız galiba sen bi çözüm bulursan bana da söyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…