gördüm canımm çok teşekkür ederim cvp verdim die hatırlıyom ama yazılmamışta olabilr
bak artık kızzz ne kaldı şurda
ona sorunca olmuyo işte canım ben alırım siz masraf yapmayın diyip duruyo bende öyle olunca napıcağımı şaşırıyorum en iyisi ona sormadan almak o yüzden sorarsam kendi kendine alır
vaaay çok vahşi bu yaaaa :)kızlar şu takımı cok begendim fiyatı da uygun 160 tl.nasıl sizce ?
Eki Görüntüle 1372973 Eki Görüntüle 1372974 Eki Görüntüle 1372973 Eki Görüntüle 1372974
evet kuzum minik şişelerde gül suyu ve butik sabun dağıtıcam hazırlar:)
isteme günü içinde minik kavanozlarda kahve:)
herkese günaydın kızlar:)
YEKTA61 İNŞALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI OLUR CANIM...
@Tikkabilla İNŞALLAH AMELİYATTA BAŞARILI GEÇER KUZUM....
kızlar bizim kına istanbulda düğün izmitte olucak inşaşşah ya kına düğün arası bir hafta olucak (kimse bu duruma yanaşmıyor)
yada cuma akşamı kına pazar düğün olur azcık bende dinleniyim dimi:)
nikahıda düğünde düşünüyoruz inşallah :)
tüm hazırlıklar içinde mart -nisan ayını bekliyoruz kısmet artık :)
sabunları yaptırdım kuzum :)ooo süper kuzuuu :))) Kendin mi yaptın peki:))
canım kuyumcular pazar günleri kapalı oyüzden elini çabuk tutBen takı sevmiyorum ya,o yüzden cezbetmiyor beni..ilk taktığım yüzük teklif ederken taktığı yüzükBu yaşıma kadar hiç takmadım yani bu hafta sonunu da saymazsak 2 hafta kaldı :) Markalı mı olmalı, kuyumcudan mı olmalı hiç bilmiyorum
yok cnm gelmedi cevabın ama iyi olmana sevindim gercekten.
yok cnm bakamadım çünkü sözlüm olan şahsiyet yoktu ki işte burdatek basıma bakmayı da istemedim.bu hafta ya da diğer hafta bakarız.ztn bi sürü model oluyor.birini seçip alıyorsun az çok ne istediğini bildikten sonra.
ay bizimki marc antony I need you yaptırmıştım :) dans müziğide nilüfer ta uzak yollardan :)Kızlar bende haftaya salona gidip müzikleri seçmem lazım. Kararsızm bana yardımcı olun giriş müziği pure love düşünüyordm vazgeçtim ondan demet akalın koltuk istiyorum sizce nasıl olur?
altınbaşta güzel modeller var canım :)
sabunları yaptırdım kuzum :)
şişeleri kendim yaptım :)
kavanozlarıda yaptırcam 20 kavanoz 35 lira :)
Önce bi internetten bak beğenirsin birini bizimkini nişanlım kaç yıl önceden beğenmişti direk aldık onu benimde hoşuma gitmişti. Marka olanların çoğu kuyumcuda var zaten canımssBen takı sevmiyorum ya,o yüzden cezbetmiyor beni..ilk taktığım yüzük teklif ederken taktığı yüzükBu yaşıma kadar hiç takmadım yani bu hafta sonunu da saymazsak 2 hafta kaldı :) Markalı mı olmalı, kuyumcudan mı olmalı hiç bilmiyorum
ben saatten hiç anlamam ya artık sen bana yardımcı olacaksıngüzel bulduklarınıda benimle paylaşırsın :)
Ben takı sevmiyorum ya,o yüzden cezbetmiyor beni..ilk taktığım yüzük teklif ederken taktığı yüzükBu yaşıma kadar hiç takmadım yani bu hafta sonunu da saymazsak 2 hafta kaldı :) Markalı mı olmalı, kuyumcudan mı olmalı hiç bilmiyorum
başka alternatifler olabilir mi canım demet akalının şarkısı pek uygun gelmedi bana pure love olabilir ama herkes anlamaz ki kenan doğulu tencere kapak nasıl bi dinle :)Kızlar bende haftaya salona gidip müzikleri seçmem lazım. Kararsızm bana yardımcı olun giriş müziği pure love düşünüyordm vazgeçtim ondan demet akalın koltuk istiyorum sizce nasıl olur?
benim bulduğum gayet uygun canım düşünebişlirsin aslında aklında ne var :)Hamaratlı hatunun hali bir başka bee:) Maşşallh kuzuu bende istiyorum ama Anadolu yakasında pahalı herşeyEminönü yapmam gerek sanırsamm :))
ayyy ben sanki çok anlıyorumben saatten hiç anlamam ya artık sen bana yardımcı olacaksın
tencere kapak çok şirin olabilri :)başka alternatifler olabilir mi canım demet akalının şarkısı pek uygun gelmedi bana pure love olabilir ama herkes anlamaz ki kenan doğulu tencere kapak nasıl bi dinle :)
başka alternatifler olabilir mi canım demet akalının şarkısı pek uygun gelmedi bana pure love olabilir ama herkes anlamaz ki kenan doğulu tencere kapak nasıl bi dinle :)
tencere kapak çok şirin olabilri :)YEKTA61
başka alternatifler olabilir mi canım demet akalının şarkısı pek uygun gelmedi bana pure love olabilir ama herkes anlamaz ki kenan doğulu tencere kapak nasıl bi dinle :)
ben daha hareketli bişey istiyorum kızlar bu dans şarkısı gibi :)tencere kapak çok şirin olabilri :)YEKTA61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?