2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

gördüm canımm çok teşekkür ederim cvp verdim die hatırlıyom ama yazılmamışta olabilr

yok cnm gelmedi cevabın ama iyi olmana sevindim gercekten.

Ben daha yüzük bakmadım ya, ne acayip birşeyim..
Love01 canım sen nişan yüzüğünü aldın mı?

bak artık kızzz ne kaldı şurda

yok cnm bakamadım çünkü sözlüm olan şahsiyet yoktu ki işte burda tek basıma bakmayı da istemedim.bu hafta ya da diğer hafta bakarız.ztn bi sürü model oluyor.birini seçip alıyorsun az çok ne istediğini bildikten sonra.

ooo süper kuzuuu :))) Kendin mi yaptın peki:))

Kızlar bende haftaya salona gidip müzikleri seçmem lazım. Kararsızm bana yardımcı olun giriş müziği pure love düşünüyordm vazgeçtim ondan demet akalın koltuk istiyorum sizce nasıl olur?

canım kuyumcular pazar günleri kapalı oyüzden elini çabuk tut

Bizde bu hafta sonu bakarız heralde..benim aklımda hiç bişey yok ki..bu konu dada sen yardım et bana :)

Kızlar bende haftaya salona gidip müzikleri seçmem lazım. Kararsızm bana yardımcı olun giriş müziği pure love düşünüyordm vazgeçtim ondan demet akalın koltuk istiyorum sizce nasıl olur?
ay bizimki marc antony I need you yaptırmıştım :) dans müziğide nilüfer ta uzak yollardan :)

sabunları yaptırdım kuzum :)
şişeleri kendim yaptım :)
kavanozlarıda yaptırcam 20 kavanoz 35 lira :)

Hamaratlı hatunun hali bir başka bee:) Maşşallh kuzuu bende istiyorum ama Anadolu yakasında pahalı herşey Eminönü yapmam gerek sanırsamm :))

Önce bi internetten bak beğenirsin birini bizimkini nişanlım kaç yıl önceden beğenmişti direk aldık onu benimde hoşuma gitmişti. Marka olanların çoğu kuyumcuda var zaten canımss

Yorum yapmiciiimm

başka alternatifler olabilir mi canım demet akalının şarkısı pek uygun gelmedi bana pure love olabilir ama herkes anlamaz ki kenan doğulu tencere kapak nasıl bi dinle :)

Hamaratlı hatunun hali bir başka bee:) Maşşallh kuzuu bende istiyorum ama Anadolu yakasında pahalı herşey Eminönü yapmam gerek sanırsamm :))
benim bulduğum gayet uygun canım düşünebişlirsin aslında aklında ne var :)
ben saatten hiç anlamam ya artık sen bana yardımcı olacaksın
ayyy ben sanki çok anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…