2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

daha neler canım sakin ol sinir anıyla verilmiş bi kara gibi görünüyor

ayyy evert insanın her gördüğünü alası geliyor ya :)

ayyy bunlar bir harika dostum üstünde görelim dersem çok mu olurum

ben hep burdayım :)

ilk fırsatta gel kuzum :)

Canım bugün giyip foto çektim ama çok bozuk çıkmış ışıktan dolayı, en kısa zamanda eklerim :) Bir çoğu transparan ama

Canım sakin ol bunlar düğün stresinden öi ya ani karar vermeyin ayrılmak yüzük atmak olmazki ama konussaydınız güzelce

Canım bir dur sakinleş önce, sinir anında olmuş bunlar. Sakinleşince ikiniz de daha doğru kararlar vereceksiniz. Öfkeyle kalkan zararla oturur canım.. Birazdan döner ya da arar.
daha neler canım sakin ol sinir anıyla verilmiş bi kara gibi görünüyor
Canım sakin ol bunlar düğün stresinden öi ya ani karar vermeyin ayrılmak yüzük atmak olmazki ama konussaydınız güzelce
Kızlar yaşadığım herşeyi az çok biliyosunuz. Ani verilmiş bi karar değil. Çok denedim ama olmuyo. Dediğim gibi ben değersiz değilim. Evlenince daha çok mutsuz olacam. Ben bunları onla geçen sene konuşmuştum kendini o kadar güzel saklamışki. Yeni yeni gösteriyor. Eminim evlendikten sonrada fazlasıyla gösterecek. O yüzden benim için böylesi iyi

Canim aniden fevri davranmayin bu surec zorlu bi surec streslisiniz biraz sakinlesip konusun onca guzel hayalleriniz var

Canim aniden fevri davranmayin bu surec zorlu bi surec streslisiniz biraz sakinlesip konusun onca guzel hayalleriniz var
Ben o adamla devam edersem herşey hayal olarak devam edecek. Hayatım zehir olacak. Bana ölde senden kurtulayım diyen bi insan beni mutlu edemez

canım bır sakınleş yaa düğün yakın stres var öfkeyle hareket edip karar verme

Ben o adamla devam edersem herşey hayal olarak devam edecek. Hayatım zehir olacak. Bana ölde senden kurtulayım diyen bi insan beni mutlu edemez
bu laf cidden çok agır kimsenin bizi üzmeye hakkı yok fazla bişey istemiyoruz değer görmek sevilmek birazda saygı...
yaşadıklarını az çok anlattın canım inşallah hakkınızda hayırlısı olur inan çok üzüldüm

O cidden çok ağır olmuş canım..
Benim tek istediğim değerli olduğumu hissettirmesiydi. İnancım olmasa ben öldürcem kendimi. Madem bu kadar mutlu olacak. Herşeyi burnumdan getirdi fazlasıyla. Ne ailesinde değerim var ne onun gözünde değerim var.

böyle bişeyi aklından bile geçirme o kadar kurtulmaya meraklıysa kapının yeri belli zaten ama lütfen üzülme kararından emin olmadan ailenede bişey deme bence belki gece gelir yada arar nişanlın barışırsınız canım hiç belli olmuyo bu işler

hadi gözn aydın canımbende de beyaz boxer dan var

canım mektp yazmışdın dzelmişti

Katılıyorum kuzum biraz kendini dinle ona gore karar ver sonra ailene söyle

Yarın konuşmayı düşünüyorum ailemle.
canım mektp yazmışdın dzelmişti
O kadar güzel rol yapıyoki. Ben sevgimi gösterdiğim anda herşey tersine dönüveriyo. İşte 10 gün 15gğn iyiydi. 3gündür yine aynı.

hakkınız da hayırlısı olsun kendinizi üzmeyin hiç birşey sizden değerli değil

Yarın konuşmayı düşünüyorum ailemle.

O kadar güzel rol yapıyoki. Ben sevgimi gösterdiğim anda herşey tersine dönüveriyo. İşte 10 gün 15gğn iyiydi. 3gündür yine aynı.
dönüp dolaşıp yine aynı adam oluyo yani ikinizin hakkındada hayırlısı neyse o olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…