2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kimsenin isteyip istememesi sorun değil ztn,çünkü buralar tapulu malımız değil.ben neden samimi bulmadıgımı da yazdım.ztn ortada bi çok anormal şey varken bu da normal olmasa da olur sanırım :)

arkadaşlar sakin olun ya kimse kimseyi samimi bulmak zorunda değil birbirlerinizin yorumlarını okumazsınız olur biter neden bukadar büyüdü bu mesele bilemedim ama başkalarını etkiler bu tavır.

Kapatılmasını istemeyen birçok insan var..burda paylaşılan tonla şey var..

kimsenin etkilenmesi gereken bir durum yok...
2 admine mesaj attım konunun kapatılması için
bu durumu isabetli bulanlarda yeni bir konu açıp sohbete ordan devam edebilirler...

Bu kadar kızacak ne var ben gerçekten merak ediyorum...en azından bunu açıklamalısın burda bu kadar kişi bunu hakediyor..

Gerçekten burda kimse birbirni sevmek zorunda değil yani konuşulmazdı olurdu biterdi yani konu kapatmak olmadı ama diyecek bişeyim yok

Konu açıp açmamam bana kalmış kimseyle muhatap olamam bu yalan dolandan sonra...

Bu kadar kızacak ne var ben gerçekten merak ediyorum...en azından bunu açıklamalısın burda bu kadar kişi bunu hakediyor..
bu zamana kadar herhangi birine bir saygısızlığım oldu mu
yada birinin kalbini kırdım mı?
özellikle bir çogunuza mesaj atıp buraya ben davet ettim...
bu zamana kadar tek bi problemim orya ile oldu onada problem denirse... bi soğukluk neden bilmiyorum belki bi cümlesine kırıldım böyle bişey oldu ama ben ona tek bişey demedim...
o yine bunun nedenini özelden sorabilcekken direk buraya yazma geregi gördü saygı duydum yine bişey demedim
evet benim kardeşimi gerçekten yok saydığım bi dönem oldu ama bu konunun burda dile gelmesini hiç bi şekjilde istemem.
üslup kişiliktir diye bi laf vardır...
dediğim gibi konunun kapatılmasını isabetli bulan arkadaşlar bi zahmet yeni konu açsın ve sohbet çok rahat bi şekilde ordan devam edebilir...

Gerçekten burda kimse birbirni sevmek zorunda değil yani konuşulmazdı olurdu biterdi yani konu kapatmak olmadı ama diyecek bişeyim yok

Konu açıp açmamam bana kalmış kimseyle muhatap olamam bu yalan dolandan sonra...

Herkes burada her bilgisini paylaşacak değil, benimde gözüme takılan şeyler oldu bu zamana kadar..yalanda söylemiş olunabilir ama bu kadar tepki vermek hiç hoş değil..

Saygısızlık olmamalı zaten, sonuçta burada ne konuştuğumuz, ne paylaştığımız belli değil mi? Orya konusunda haklı buldum ben,dikkatimi çekti, herkesle konuşup ona yokmuş gibi davranman, yazdıklarını görmezden gelmen..Ve burda paylaşmadan önce dikkatimi çekmiştir, ve dikkatli olan herkes farketmiştir..Ama sanırım kimse dile getirmek istemedi..
Love01 yazdıklarında ben birşey göremedim ama tepkin çok büyük oldu..sadece kendini düşünüyorsun şu an..

Canım benim teşekkür ederim...
bana devredin bari topiği, ne yapalım

Yetkili kişi ile görüş canıımm

tekrar tekrar okudum Love01 yazdıklarını ben hala saygısız bir cümle göremiyorum?

bi çok kişinin dikkatini çeken bir şeyi dile getirdim sadece ben.ve sanırım yarası olanda gocundu.bende çok şükür burada şimdiye kdr kimseye ne saygısızlık ne de bi hatam oldu.ama bazı şeylerde artık bi yerde patlıyor.her neyse herkesin önünde tartışma en nefret ettiğim şeydir,o yüzden diğer arkadaşlar kusura bakmasınlar.topikte kapanırsa yenisi açılır kızlar,eğer çözüm bu sanılıyor ise.

Konu kapandı da ben sanırım boş yere yazıyorum, herkes çil yavrusu gibi dağıldı şu an..Ben anlamıyorum ki kimse burdaa ben haklıyım, asla yanlış yapmam demiyor..Neden kimse fikrini söylemiyor?

Konu kapandı da ben sanırım boş yere yazıyorum, herkes çil yavrusu gibi dağıldı şu an..Ben anlamıyorum ki kimse burdaa ben haklıyım, asla yanlış yapmam demiyor..Neden kimse fikrini söylemiyor?
Ben kapanmaması gerektigini söyledim üzerine bişey söylemek istemedim çünkü burda herkes paylaşım yapıyo yani ama kimse sormuyo ne yapalım kapansın mı bilmem ne diye eee o zaman boşuna mı aylardır buraya geldik bi sürü paylaşım yaptık

Kapanırsa üzülürüm ben, hepimizin emeği var bu konuda..

Kapanmamalı da zaten, bu konu hakkında bilgim yok ama nasıl olucak bilmiyorum? ben ilk defa bu kadar şey paylaşmışım ve benim gibi kaç kişi var burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…