- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Kapanmamalı da zaten, bu konu hakkında bilgim yok ama nasıl olucak bilmiyorum? ben ilk defa bu kadar şey paylaşmışım ve benim gibi kaç kişi var burda..
Bende sırf bu kadar paylaşım yaptık diye üzüldüm yani benimde yazdığım tek yer burasıydıKapanırsa üzülürüm ben, hepimizin emeği var bu konuda..
Ben siz istediniz demedim ki canm okudum herşeyiCanım biz kapanmasından yana değiliz zaten
Tikkabilla @serp07 canlar kapatılmasını biz önermedik başkası söyledi okuyun görürsünüz zaten
Ben siz istediniz demedim ki canm okudum herşeyi
Yok canım okudum zaten..Canım biz kapanmasından yana değiliz zaten
Tikkabilla @serp07 canlar kapatılmasını biz önermedik başkası söyledi okuyun görürsünüz zaten
Bende sırf bu kadar paylaşım yaptık diye üzüldüm yani benimde yazdığım tek yer burasıydı
Ben siz istediniz demedim ki canm okudum herşeyi
hayır beni yerimi yabancılarım başka topikte, kimse benim o muhteşem sorularıma cevap vermez yahu
izlesen bırakamazsınKore dizisi hiç izlemedim ama bende izlesem mi?
Ben de kapanmadı diye sevindim ama keşke en baştan böyle bir şey yaşanmamış olsaydı, keyifler bozuldu artık..Sevindim kapatılmamasına...
nasıl oldu elin canım dahası kalbin nasıl olduSevindim kapatılmamasına...
Öyle canım tekrar düzeltiriz inşallah...Ben de kapanmadı diye sevindim ama keşke en baştan böyle bir şey yaşanmamış olsaydı, keyifler bozuldu artık..
Elim iyi canım ağrısı var ama geçer inşallah. Kalbim çok kötünasıl oldu elin canım dahası kalbin nasıl oldu
yok yok. kapatılmadıYok artık kapatıldı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?