2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eklentiler

• IMG-20150110-WA0005.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20150110-WA0004.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 62
greenandblue canım yaşımı göstermediğim için kendimle barışığım çok dalga geçiom kendimle
math27 canım yemek yemektir ya valla şükretmek lazım benimkide bana hünkar beğendi yaptı hesapta çağırdı evine gititm ev arkadaşının sevgilisi yapmıştı

Aaa ben çok severim sonbaharıda ilkbaharıda Bende ocak dogumluyum ama hiç sevmem ayy kışı

Vallahi ben gördüm seni instagramda gerçekten yaşını hiç göstermiyorsun :)

Çok yemedim kiii:)) biz her ayın 4ünde kurufasulye yiyoruz:)))

Yemek yaparsa güzel yapar ama yaptırmak gerek:)

Ya kızlar ben de böyle bir şey yaptım nişanda yemeklerin üzerine kürdanla koymak için. Nasıl sizce?

Eklentiler

• sticker.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 53
Yemek yaparsa güzel yapar ama yaptırmak gerek:)
evet haklısın ama benimki hiç yapamaz gerçi bende mutfakta sinir bozucuyum kimse işime karışsın istemem. ben mutfaktayken annemi bile mutfakta istemiom arkadaşlarımla yaşadım 3 sene onlarıda kovardım mutaktan oysa ne salaklık demi yardım etsinler işte

Ya kızlar ben de böyle bir şey yaptım nişanda yemeklerin üzerine kürdanla koymak için. Nasıl sizce?
Canım güzel ama yazıyı okuyamadım ben bide yemek üzerine kürdanla koyunca çok minik kalır masalara değişik bi şekilde koyabilirsin

canım bence çok şık ama yazılar çok net okunmuyor birde bunu küçük basıldığını düşününce hiç okunmaz acaba başka bir karakterle yazılsa mı?
Benim de aklıma o risk geliyor ama karakteri çok beğendim :) Oradaki halinden birazcık daha büyük olacaklar, çıktısını alıp denedim. Okuttuklarım okuyabildi ama tabi yaşlılar falan da olacak o gün aslında onları da düşünmek lazım. Bir deneyeyim bakalım :))

Canııım evet hepimiz için en hayırlısı oldu bunları konuşmak.Çok sevindim yeni işine alışmana canım inşallah daha da güzel olur herşey , arada bakıver buraya özletme kendini

Ağlama canımm :) bende arada takip ediyorum seni İyi ki geldin sende..

Canım hangimizin duruyo ki bilgileri şimdi daha iyi anlaşılıyo dimi :) :)

Günaydın güzel gelincikler :)

Günaydın canııımmm

Bende temizlik konusunda öyleyim ya temizlik yaparken dünyayla bağlantıyı koparıyorum tek başıma yapcam illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…