- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Sakin ol canım stresten mi oluyoHer allahın günü kavga gürültü olunca işte böyle oluyor
kavgasız gürültüsüz olsun yaaaHer allahın günü kavga gürültü olunca işte böyle oluyor
Günaydın kızlarrr.:)
Bu arada herkese Merhabalaaaarrrrrr
Kızlar anasayfayı düzenledim eksik olanlar mesj atsın bana sayfalar arasında gözden kaçırdığım olabiliyor bugün biraz yoğunum pek giremiycem hepinizi öptümmm
Bilmiyorum hep aynı şey oluyor. Ben tam işin heyecanını yaşarken birden ayrılık meseleleri gün yüzüne çıkıyor. Saygı sınırını aşmaya başladı artık, biraz da işlerin ciddiye binmesi onu daha rahat yaptı sanırımSakin ol canım stresten mi oluyo
Onun yaşadığı bir stres yok ki. Haftasonu bütün alışverişimizi tamamladık memlekette, o gün çok heyecanlıydı o da mutluydu, ertesi günü neredeyse ayrılıyorduk. Tam şu anda saçma sapan bir şeyden tartışma çıkardı. Etrafındaki insanlara gösterdiği saygıyı bana duyamıyor bazen. Bile bile lades gibi geliyor bazen, bazense çok mutluyum. Dengem şaştıkavgasız gürültüsüz olsun yaaastresten oluyor hep bunlar. sinirinizi başkasından çıkarın birbirinizden çıkarmayın yazık.
Sizde bizdensiniz sanırım bizimde öyle oluyoBen kendime diye hazırlıyorum böyle ama bu gidişle 15 gün kala nişan iptal olacak, en azından başkalarının yüzü güler
Ben kendime diye hazırlıyorum böyle ama bu gidişle 15 gün kala nişan iptal olacak, en azından başkalarının yüzü güler
Canım vazgeçilmez olduğunu hissedince mi oluyo bilmiyorum ama öyle olmadığını arada hissetmesi lazım ki rahat takılmasınBilmiyorum hep aynı şey oluyor. Ben tam işin heyecanını yaşarken birden ayrılık meseleleri gün yüzüne çıkıyor. Saygı sınırını aşmaya başladı artık, biraz da işlerin ciddiye binmesi onu daha rahat yaptı sanırım
İşte tam benim düşüncelerim. Peki hep mi böyleydi yoksa stresten mi böyleydi?Onun yaşadığı bir stres yok ki. Haftasonu bütün alışverişimizi tamamladık memlekette, o gün çok heyecanlıydı o da mutluydu, ertesi günü neredeyse ayrılıyorduk. Tam şu anda saçma sapan bir şeyden tartışma çıkardı. Etrafındaki insanlara gösterdiği saygıyı bana duyamıyor bazen. Bile bile lades gibi geliyor bazen, bazense çok mutluyum. Dengem şaştı
Ciddi misin yaSizde bizdensiniz sanırım bizimde öyle oluyo
Öyle hissettirdiğimde de ters tepiyor. En güzeli susmak ama, bundan sonra hiçbir şekilde cevap vermiyorum, susunca kıymete biniyorsun, durumu düzeltmeye çalışınca değil. Bırakayım çözmeye çalışsın dursun kendiCanım vazgeçilmez olduğunu hissedince mi oluyo bilmiyorum ama öyle olmadığını arada hissetmesi lazım ki rahat takılmasın
bizde ayrılma eşiğindeyiz. 2gün iyiyse 3.gün mutlaka kötüyüzCiddi misin yaO niyee ?
Kimi zaman böyle. Burada yazmak istememiştim aslında bu tarz şeyler ama birden tartışma başlayınca kendimi tutamadım. Sinirimden bütün gün iş yerinde ağladığımı biliyorum. Rezillik yani düşününce, hiç hoşlanmam böyle şeylerden, bütün gün yüzümü sakladım insanlardan, allahtan odada tekim. Bu kadar az kalmışken yazık değil mi ya? Tek lafımdan deli gibi alınıp bana bu kadar üsteliyor of anlatamıyorum bile çok sinirliyimİşte tam benim düşüncelerim. Peki hep mi böyleydi yoksa stresten mi böyleydi?
Düğüne 14 gün mü var peki cidden? Çok az kalmış strestendir canım yabizde ayrılma eşiğindeyiz. 2gün iyiyse 3.gün mutlaka kötüyüznişandan beri böyle. Düğün stresimi onuda bilmiyorum
Bu listeyi yazmamıştım bende şimdi gördüm:))
Bu da bizim ki
Mhnds 25 yaşında İnş.Mühendisi
Tanışma Tarihimiz : Eylül 2008 tam tarih bilmiyorum arkadaştık o zamanlar:))
İlişkimizin başlaması:29.06.2009
Söz/İsteme : 24.08.2014
Nişanımızzzzz : 08.11.2014
Düğün Tarihimiz : 26.04.2015
<3 :))
Tamam canım atayım :)Yektaya özel mesaj at istersen, belki burada görmeyebilir
Alınganlığı nişan stresten olabilir canım. Ben de yazmak istemezdim ama çevrende kimseye anlatamıyosun bunu. Burda kızlar yardımcı oluyo en azından. Ben haftaya aile danışmanına gitcem sende git istersen faydası olur.Kimi zaman böyle. Burada yazmak istememiştim aslında bu tarz şeyler ama birden tartışma başlayınca kendimi tutamadım. Sinirimden bütün gün iş yerinde ağladığımı biliyorum. Rezillik yani düşününce, hiç hoşlanmam böyle şeylerden, bütün gün yüzümü sakladım insanlardan, allahtan odada tekim. Bu kadar az kalmışken yazık değil mi ya? Tek lafımdan deli gibi alınıp bana bu kadar üsteliyor of anlatamıyorum bile çok sinirliyim
Evet 14 gün var. Benimde öyle ne yapacağımı şaşırdımDüğüne 14 gün mü var peki cidden? Çok az kalmış strestendir canım yao kadar iyi anlıyorum ki ne hissettiğini şu an, ne dese boş oluyor insan işte. çaresizlik sadece şu an benim hissettiğim
Aile danışmanını ben de istiyoeum ama onu bu tarz bir şeye ikna edebileceğimi sanmıyorum. Bu kadar didiniyorum da hata ediyorum bence işte, uğraşmamak lazım susunca anlıyor kıymetimi. Ama kötü olanı içimde bir şeyler kopuyor. En son bitirelim dediğinde ertesi günü buluştuk nasıl sarıldı nasıl yanımdaydı anlatamam. Öyle olması güzel geliyor ama ben bir şey yapamıyorum o durumda kaskatı kesiliyorum, kırgınlığımı atamıyorum susuyorum sadece. Susmam ona iyi gibi geliyor ama aslında çok şey parçalandığından susuyorum inadımdan değil. Ailemi bu kadar zor ikna ettim evliliğe, şimdi onlar mutlu mesut hazırlık yaparken ben ne diyeyim ki?Alınganlığı nişan stresten olabilir canım. Ben de yazmak istemezdim ama çevrende kimseye anlatamıyosun bunu. Burda kızlar yardımcı oluyo en azından. Ben haftaya aile danışmanına gitcem sende git istersen faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?