Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben burda mutlu heyecanlı olayları okudukça mutlu oluyordum, niye benim böyle değil diye üzülmedim hiç. Ama böyle seni de gördüm çok üzüldüm keşke şu güzel zamanları bu şekilde geçirmeseniz :/Evet 14 gün var. Benimde öyle ne yapacağımı şaşırdım
Ayy yok ya ben sadece böyle okuyunca üzülüyorum gerçekten ve kızıyorum çok bişey diyemiyorum o yüzden canmBen susayım en iyisi ortamın içini kararttım
Hemen hemen herkeste aynı problemleri okuyoruz burdan..nedense erkeklerde garip bir özgüven oluyor herhalde isteme olayında kızı aldıktan sonra:) Susma susma =) herkes kendinden birşeyler buluyodur bence her konuda..Ben susayım en iyisi ortamın içini kararttım
tmmdır kuzum ekledimmmGünaydııın
Merhabaa :) :)
:) :) Rica etsem benide ekler misin canım benimmm malum çoktaaaan silinmiş benim bilgiler
Orya 24 yaşında Muhasebeci
Sevdiceğimle Tanışma Tarihimiz : 14.02.2010
Sevdiceğimle Söz Tarihimiz : 25.10.2014
Sevdiceğimle Nişan Tarihimiz : Kısmetse 2015 İlkbahar
Sevdiceğimle Düğün Tarihimiz : Kısmetse 2016
Teşekkür ederim , saygılarımla
Bende öyle..Sinirleniyorum cokAyy yok ya ben sadece böyle okuyunca üzülüyorum gerçekten ve kızıyorum çok bişey diyemiyorum o yüzden canm
Ya ama yazmak nasıl iyi geldi anlatamam şu an. Diğer türlü sinirimi ona kusuyorum iş iyice sarpa sarıyor. Deli psikolojisine bağladım şu an ne üzüntü ne stres iyiyim bayaAyy yok ya ben sadece böyle okuyunca üzülüyorum gerçekten ve kızıyorum çok bişey diyemiyorum o yüzden canm
canım kesinlikle siniri başka şeylerde çıkarmaya çalış stresini at ama tamamen susupta konuları kapatma bir süre sonra tekrar ortaya çıkar çünkü. sadece bekle sakinleş sakin kafayla güzelce konuş.Ya ama yazmak nasıl iyi geldi anlatamam şu an. Diğer türlü sinirimi ona kusuyorum iş iyice sarpa sarıyor. Deli psikolojisine bağladım şu an ne üzüntü ne stres iyiyim bayaÖdetirim ben bunu ama
Ya öyle garip bi karakteri var ki. O kavga ettiğimiz gün annesi aramıştı ağlarken gizleyemedim, üsteleyince de tartıştık biraz ondan dedim kadıncağız çok üzüldü. Ertesi gün hep beni aradı uyuyamadım sen ağlıyosun diye dediBende öyle..Sinirleniyorum cok
ekledim kuzummm seni :)Bu listeyi yazmamıştım bende şimdi gördüm:))
Bu da bizim ki
Mhnds 25 yaşında İnş.Mühendisi
Tanışma Tarihimiz : Eylül 2008 tam tarih bilmiyorum arkadaştık o zamanlar:))
İlişkimizin başlaması:29.06.2009
Söz/İsteme : 24.08.2014
Nişanımızzzzz : 08.11.2014
Düğün Tarihimiz : 26.04.2015
<3 :))
İnşallah sakin kafamız olur bir güncanım kesinlikle siniri başka şeylerde çıkarmaya çalış stresini at ama tamamen susupta konuları kapatma bir süre sonra tekrar ortaya çıkar çünkü. sadece bekle sakinleş sakin kafayla güzelce konuş.
Kızlar bu zor stresli günleriniz en kısa zamanda biter inşallah
Hehh iyi olllYa ama yazmak nasıl iyi geldi anlatamam şu an. Diğer türlü sinirimi ona kusuyorum iş iyice sarpa sarıyor. Deli psikolojisine bağladım şu an ne üzüntü ne stres iyiyim bayaÖdetirim ben bunu ama
Aynı şeyleri yaşıyoruz. İkilemdeyiz. Artık ben devam edersem büyük bi kumar oynamış olacamAile danışmanını ben de istiyoeum ama onu bu tarz bir şeye ikna edebileceğimi sanmıyorum. Bu kadar didiniyorum da hata ediyorum bence işte, uğraşmamak lazım susunca anlıyor kıymetimi. Ama kötü olanı içimde bir şeyler kopuyor. En son bitirelim dediğinde ertesi günü buluştuk nasıl sarıldı nasıl yanımdaydı anlatamam. Öyle olması güzel geliyor ama ben bir şey yapamıyorum o durumda kaskatı kesiliyorum, kırgınlığımı atamıyorum susuyorum sadece. Susmam ona iyi gibi geliyor ama aslında çok şey parçalandığından susuyorum inadımdan değil. Ailemi bu kadar zor ikna ettim evliliğe, şimdi onlar mutlu mesut hazırlık yaparken ben ne diyeyim ki?
Ya deme öyle yaAynı şeyleri yaşıyoruz. İkilemdeyiz. Artık ben devam edersem büyük bi kumar oynamış olacam
Canim fontu begendiysen stroke ver 1 point daha kalin olurBenim de aklıma o risk geliyor ama karakteri çok beğendim :) Oradaki halinden birazcık daha büyük olacaklar, çıktısını alıp denedim. Okuttuklarım okuyabildi ama tabi yaşlılar falan da olacak o gün aslında onları da düşünmek lazım. Bir deneyeyim bakalım :))
Canimm özledim seni nasilsinCanııım evet hepimiz için en hayırlısı oldu bunları konuşmak.Çok sevindim yeni işine alışmana canım inşallah daha da güzel olur herşey , arada bakıver buraya özletme kendini
Ağlama canımm :) bende arada takip ediyorum seniİyi ki geldin sende..
Canım hangimizin duruyo ki bilgileri şimdi daha iyi anlaşılıyo dimi :) :)
Günaydın canııımmm
Canimm tabiki seve seve yardimci olurmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?