Canimm özledim seni nasilsin
Yaa seni görmüşken bişey sorsam mesela bişey indiriosun ya internette bu şişeler üzerine stickerlardan onların mesela isim yerlerini tarih yerlerini değiştiriyorum ben ama pixeli ile oynayabilirmiyim resminCanimm tabiki seve seve yardimci olurmm
Yok canım stroke verince daha anlaşılmaz oluyor karakterler birbirine giriyorCanim fontu begendiysen stroke ver 1 point daha kalin olur
Canimm özledim seni nasilsin
Ya yoğunluktan bakamadım. Ben olayı tam olarak bilmiyorum ama çok zor olduğunu anlayabiliyorum. Hem bu aşamaya geldikten sonra bırakmak zor, hem onca yılın birikimi, hem sevgi baskın gelirken mutsuzluktan da korkuyoruzAynı şeyleri yaşıyoruz. İkilemdeyiz. Artık ben devam edersem büyük bi kumar oynamış olacam
geçmiş olsunn ama şanslısın, şişkinliğin de gitmiş olur nişana hemKızlarr hasta oldumm bugün acayip sancım vaarrr puffff Neyseki nişandan önce oldu
ayy Allah yardım etsin ama nişandan önce olması iyi olmusKızlarr hasta oldumm bugün acayip sancım vaarrr puffff Neyseki nişandan önce oldu
Nişanda olmamış iyi ki şanslısın canım :)Kızlarr hasta oldumm bugün acayip sancım vaarrr puffff Neyseki nişandan önce oldu
Kızlarr hasta oldumm bugün acayip sancım vaarrr puffff Neyseki nişandan önce oldu
Sesin çıkmıyo hiç yavrukuşşşGeçmiş olsun canıım ılık şekerli su iç iyi geliirEve gidincede sıcak su yap karnın için yatarkende ayaklarına koyarsın Allahtan nişandan önce olmuşsun o zamana hazır olursun güzelce
bizim çok yoğun bu ara canım ya haftaya tatil olacak ya aşırı yoğunCanımm fırsat buldukça uğramaya çalışıcm. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Ya değişiyoda hep böyle dayatma mı olacak? Sorun bu işteYa deme öyle yaBaban konusmustu ya nişanlınla..Nişanlının değişmedi mi tavrı..
Canım yanlış anlama, anlamak için soruyorum önceden böyle huyları yokmuydu insan böyle nasıl değişir kiYa değişiyoda hep böyle dayatma mı olacak? Sorun bu işte
Birileri konuşmadan göremeyebilir hatasını ama, kötü bir şey mi ki?Ya değişiyoda hep böyle dayatma mı olacak? Sorun bu işte
Sesin çıkmıyo hiç yavrukuşşş
Yektaaaa beni eklememissn ilk sayfaya yaa
İlkin de ben bilgilerimi vermstm sabahin korunde sana :/
Valla gidecem komple buralardan
Bizimde bu aralar sakin yaa sıkılıyorummmCanıım bugün ofiste çok yoğunumm :) burda da bisürü kız var hepsini anlamaya çalışıyorum tek tek
Gitme kıızözelden mesaj at yektaya
Bizimde bu aralar sakin yaa sıkılıyorummm
Severim işi ya olsunda sıkıntı yok gelirdim ayy şuracıkta olaydınBizde tam tersi , gel istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?